17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За увеличаване на заплатата с 300 лв. на всички 200 хил. водача на градския транспорт са необходими около 7- 8 млн. лв. Това не е сериозна сума на фона на милиард и 700 млн. лв. бюджет на столицата. Ето, казваме, че имаме увеличен бюджет на сектора за столичния транспорт, нека отидат тези пари за драстично осезаемо увеличение на основната заплата, която да привлече повече кадри в сектора", каза Зографски Този г-н неграмотен ли е, не може да смята ли, или какво? ДВЕСТА ХИЛЯДИ водачи - това вече е наистина прекалено! От друга страна, ако за същите трябва да бъдат заделени по 300 лева на човек, няма да бъдат достатъчни посочените по-горе 7-8 млн. лв., а съвсем друга сума - СЕДЕМДЕСЕТ - ОСЕМДЕСЕТ МИЛИОНА ---

Когато вдигат заплати на столичния транспорт, учители и лекари, това не е новина в последните 20 години и повече. Новина е, ако качеството на услугите им се вдигне. Значи новината е фалшива.

за увеличаване на заплатите на водачите не са необходими допълнителни средства намалете търтеите-администрацията на един водач двама лежача вижте другите превозвачи един вожд и много индианци в автото е точно обратното

Сега да чакаме да се вдигнат цените на билетите в град. транспорт.

И аз това забелязах. Няма как всеки поне десетина човек в София да е шофьор в градски транспорт.

И защо с 10% на всички в транспорта. Увеличете със 150-200 лв. на всички. Така с 10% администрацията ще имат по-голямо увеличение, отколкото черноработниците.

Пак Бойко ли лично се е намесил?

Трудът на шофоьрите от ГТ е тежък.На ватманите-също.Няма празник,няма делник,така е. Иначе,всеки що е на общинска или бюджетна заплата-сега му е времето да искате уголемение на доходите.Властта е шедра-идат избори,протестите са вредни за урните.

като гледам тези нови автобуси и като са вдигнати заплатите на шофьорите се безпокоя че цената на билетите отново ще се вдигне?

Това прави 3000 лв. заплата преди увеличение . Скоро ще трябва и на другите ...

Очакваме Цветан Цветанов да започне работа, това което е работил работа. Отивам да по върна и предпочитаме Царя ндсв пред гепр

Какви 1800 лева в коя държава. Мале как лъжат тия

А какво да кажат лекарите и медецинските сестри?!

Гледах тази нагла г-жа Йорданова в едно предаване и съм възмутен от държанието й. През цялото време размахваше пръст и не даваше думата на никого. Като нормален гражданин искам да чуя различни гледни точки и да си изградя собствено мнение, но кресливата общинарка ме лиши от това мое право. Според мен тя прави антиреклама на управлението на Столична община.

За 1 учител 1000 лв. заплата е много, а?Всички други заслужават повече пари, учителите - не!

София да не би да е Москва или Пекин?

в страната на анцузите аритметиката е непозната 200 000 х 300= 60 000 000

ама не е. Заплатите там на шофьорите е около 1200 лв. 1700-1800 си докарват, като карат извънредни. За това с тези 10% излиза, че я им добавят отгоре стотина лева, я не. Всичко е "менте" в държавата.

малеееей, ме то това шИфьорето в софето са почти колкото инвалидите бре!!

то оно, на времето, даваа софийско жителство ако работиш в танспорто или в строителството 10 године, за двесто и дваадесет лева! малеее, що народ станаа тогаа столичане....

И 5000лв да взимат малко са им,имайки предвид какви кретени и какви чалгарки шофират по улиците,и какво им причиняват на водачите от градски транспорт само те си знаят.

и кво , един шофер взима по-голяма заплата от един лекар

СРЕДНА брутна заплата В ДРУЖЕСТВОТО, това включва и шефовете и сие. Не става ясно на самите шофьори колко им е заплатата като всички останали осреднени заплати според стъкмистиката. Средствата за масова дезинформация за нищо не стават. Иначе се получава- шефа и аз изядохме 10 кюфтета- аз 1, той -9

Къде видяхте заплата на шофьорите- пише "средна заплата в дружеството"

Докато си правите сметката кой колко взима, едни 85 милиона от бюджета на МОН отиват за неправителствени организации, разни директори на водопади, изкарали някакъв курс да изнасят беседи из училищата, да пишат стратегии и да проповядват джендър идеология. Вместо да се подобри материалната база- по 3 класа са във физк. салон, вместо безплатни занимания за децата- спорт, танци, изкуство още един мощен кърлеж се е впил да смуче данъците НИ и да ги разпределя по НПО-та. Външното финансиране е масова заблуда.

Докато имаме читав премиер като Бойко заплатите ще растат, това е повече от ясно!

Да му мислим като дойдат някой ден комунистите! Тогава ще мечтаем за такъв като Борисов!

Борисов е наистина свестен, човека гледа каквото може за всеки да направи, но все пак не е магьосник

Евала на Бойко! Човека поне показа, че му е еня за хората за разлика от някои други преди него!

Много голям премиер имаме, наистина ... прави каквото може за всички, добър и честен човек

Имаме златен премиер, това да знаете ... нямало е толкова читав човек от десетилетия

Борисов е просто ЧОВЕК с главно Ч .... НЕ МОЖЕ ИЗОБЩО да му се отрече

Просто голям премиер, това е истината! Така трябва, нека сега някой да мрънкя!

Бойко е човек, който заслужава голямо уважение, това е което мисля аз

Хора, имало ли е по-читав управник България? Отговорът е НЕ

Подкрепям Джи Пи Груп да се заеме и с тази поръчка, тъй като за мен те са най-качествената фирма

За мен Фандъкова е много грамотен управляващ на София и си мисля, че ще вземе правилното решение, респект!

Какви са тия неща ... нека кметицата да реши какво да се случва, тя най-добре може да прецени какво е най-добро за столичани

Над половината от линиите са от и към към маалите в автобусите по тях контрольори не влизат и са напълно излишни и служат за безплатно возене на контингенто. Има предостатъчно шофьори и изключително неадекватни маршрути задължително минаващи през маалите за да могат в тях да се возят боклуци и набрано жилезу. Никой нормален не ще да ползва такъв мръсен и мизерен градски транспорт /с изключение на метрото/ като в София.

И аз съм на това мнение нека да оставим г-жа Фандъкова да си вземе решението като кметица !

Много голям премиер имаме, наистина ... прави каквото може за всички, добър и честен човек

Подкрепям Джи Пи Груп да се заеме и с тази поръчка, тъй като за мен те са най-качествената фирма

За да откроя сред тези фирми Джи Пи Груп като една наистина коректна и сериозна фирма