17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да откроя сред тези фирми Джи Пи Груп като една наистина коректна и сериозна фирма

Подкрепям Джи Пи Груп да се заеме и с тази поръчка, тъй като за мен те са най-качествената фирма

Много голям премиер имаме, наистина ... прави каквото може за всички, добър и честен човек

И аз съм на това мнение нека да оставим г-жа Фандъкова да си вземе решението като кметица !

Над половината от линиите са от и към към маалите в автобусите по тях контрольори не влизат и са напълно излишни и служат за безплатно возене на контингенто. Има предостатъчно шофьори и изключително неадекватни маршрути задължително минаващи през маалите за да могат в тях да се возят боклуци и набрано жилезу. Никой нормален не ще да ползва такъв мръсен и мизерен градски транспорт /с изключение на метрото/ като в София.

Какви са тия неща ... нека кметицата да реши какво да се случва, тя най-добре може да прецени какво е най-добро за столичани

За мен Фандъкова е много грамотен управляващ на София и си мисля, че ще вземе правилното решение, респект!

Подкрепям Джи Пи Груп да се заеме и с тази поръчка, тъй като за мен те са най-качествената фирма

Хора, имало ли е по-читав управник България? Отговорът е НЕ

Бойко е човек, който заслужава голямо уважение, това е което мисля аз

Просто голям премиер, това е истината! Така трябва, нека сега някой да мрънкя!

Борисов е просто ЧОВЕК с главно Ч .... НЕ МОЖЕ ИЗОБЩО да му се отрече

Имаме златен премиер, това да знаете ... нямало е толкова читав човек от десетилетия

Много голям премиер имаме, наистина ... прави каквото може за всички, добър и честен човек

Евала на Бойко! Човека поне показа, че му е еня за хората за разлика от някои други преди него!

Борисов е наистина свестен, човека гледа каквото може за всеки да направи, но все пак не е магьосник

Да му мислим като дойдат някой ден комунистите! Тогава ще мечтаем за такъв като Борисов!

Докато имаме читав премиер като Бойко заплатите ще растат, това е повече от ясно!

Докато си правите сметката кой колко взима, едни 85 милиона от бюджета на МОН отиват за неправителствени организации, разни директори на водопади, изкарали някакъв курс да изнасят беседи из училищата, да пишат стратегии и да проповядват джендър идеология. Вместо да се подобри материалната база- по 3 класа са във физк. салон, вместо безплатни занимания за децата- спорт, танци, изкуство още един мощен кърлеж се е впил да смуче данъците НИ и да ги разпределя по НПО-та. Външното финансиране е масова заблуда.

СРЕДНА брутна заплата В ДРУЖЕСТВОТО, това включва и шефовете и сие. Не става ясно на самите шофьори колко им е заплатата като всички останали осреднени заплати според стъкмистиката. Средствата за масова дезинформация за нищо не стават. Иначе се получава- шефа и аз изядохме 10 кюфтета- аз 1, той -9

и кво , един шофер взима по-голяма заплата от един лекар

Къде видяхте заплата на шофьорите- пише "средна заплата в дружеството"

И 5000лв да взимат малко са им,имайки предвид какви кретени и какви чалгарки шофират по улиците,и какво им причиняват на водачите от градски транспорт само те си знаят.

то оно, на времето, даваа софийско жителство ако работиш в танспорто или в строителството 10 године, за двесто и дваадесет лева! малеее, що народ станаа тогаа столичане....

ама не е. Заплатите там на шофьорите е около 1200 лв. 1700-1800 си докарват, като карат извънредни. За това с тези 10% излиза, че я им добавят отгоре стотина лева, я не. Всичко е "менте" в държавата.

в страната на анцузите аритметиката е непозната 200 000 х 300= 60 000 000

малеееей, ме то това шИфьорето в софето са почти колкото инвалидите бре!!

София да не би да е Москва или Пекин?

За 1 учител 1000 лв. заплата е много, а?Всички други заслужават повече пари, учителите - не!

Гледах тази нагла г-жа Йорданова в едно предаване и съм възмутен от държанието й. През цялото време размахваше пръст и не даваше думата на никого. Като нормален гражданин искам да чуя различни гледни точки и да си изградя собствено мнение, но кресливата общинарка ме лиши от това мое право. Според мен тя прави антиреклама на управлението на Столична община.

Какви 1800 лева в коя държава. Мале как лъжат тия

Очакваме Цветан Цветанов да започне работа, това което е работил работа. Отивам да по върна и предпочитаме Царя ндсв пред гепр

Това прави 3000 лв. заплата преди увеличение . Скоро ще трябва и на другите ...

като гледам тези нови автобуси и като са вдигнати заплатите на шофьорите се безпокоя че цената на билетите отново ще се вдигне?

Трудът на шофоьрите от ГТ е тежък.На ватманите-също.Няма празник,няма делник,така е. Иначе,всеки що е на общинска или бюджетна заплата-сега му е времето да искате уголемение на доходите.Властта е шедра-идат избори,протестите са вредни за урните.

А какво да кажат лекарите и медецинските сестри?!

Пак Бойко ли лично се е намесил?

И защо с 10% на всички в транспорта. Увеличете със 150-200 лв. на всички. Така с 10% администрацията ще имат по-голямо увеличение, отколкото черноработниците.

Сега да чакаме да се вдигнат цените на билетите в град. транспорт.

за увеличаване на заплатите на водачите не са необходими допълнителни средства намалете търтеите-администрацията на един водач двама лежача вижте другите превозвачи един вожд и много индианци в автото е точно обратното

Когато вдигат заплати на столичния транспорт, учители и лекари, това не е новина в последните 20 години и повече. Новина е, ако качеството на услугите им се вдигне. Значи новината е фалшива.

"За увеличаване на заплатата с 300 лв. на всички 200 хил. водача на градския транспорт са необходими около 7- 8 млн. лв. Това не е сериозна сума на фона на милиард и 700 млн. лв. бюджет на столицата. Ето, казваме, че имаме увеличен бюджет на сектора за столичния транспорт, нека отидат тези пари за драстично осезаемо увеличение на основната заплата, която да привлече повече кадри в сектора", каза Зографски Този г-н неграмотен ли е, не може да смята ли, или какво? ДВЕСТА ХИЛЯДИ водачи - това вече е наистина прекалено! От друга страна, ако за същите трябва да бъдат заделени по 300 лева на човек, няма да бъдат достатъчни посочените по-горе 7-8 млн. лв., а съвсем друга сума - СЕДЕМДЕСЕТ - ОСЕМДЕСЕТ МИЛИОНА ---

И аз това забелязах. Няма как всеки поне десетина човек в София да е шофьор в градски транспорт.