"Възраждане" започва парламентарни консултации за референдум за еврото

Костадин Костадинов се заканва във "Фейсбук", че партията му няма да допусне "предателите да унищожат българския лев"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сороската мърша дето ламти за помия за 2 евроцента на пост

Чудесно. Нека да направят референдум. Не, че ще го признаят, ако загубят, ама нека направят един.

2 евро цента са си рубла и нещо... При това по официалния курс. По реалния е дори повече. ;)

Под задниците козяшки продажни а

Само идиот, би гласувал за приемане на еврото.

и два цента немаш бе сорорспийката щото ти дават да личиш помия за тия пари

Браво!

Копейкин иди на хой в Сибир

Възраждане са типичния пример, че българите гласуват напук за който и да е било, само и само да не гласуват за водещите партии. Възраждане нямат никаква платформа, те са винаги анти и винаги плюят. Те се хващат за всичко, само и само да се чуят отново и отново. И аз не съм доволен от Киро и компания, ама не е това начина и като твърдят, че обичат България, хайде да не развяват руски знамена, защото това не е патриотично.

Популисти сър ! Темата за ваксините и ковид вече се изтърка и сега се хващат за следващата сламка !

Костадин Костадинов- проститутката на фашистката св.ня Путин!

Никакво евро. Приемем ли еврото трябва да плащаме дълговете на маляките, италианците, испанците и т.н.

По такива важни въпроси не трябва да се правят референдуми, защото хората не са компетентни да вземат вярно решение. Референдум може да се прави да има ли градина в някой квартал, но не и по толкова сериозни въпроси. Пример-Англия.

Датчаните щото са много прости имат клауза да не приемат еврото. Швеция също не ползват еврото. Все прости и бедни държави от ЕС.

по демократично от глас народен няма! приказките че народа видите ли не е компетентен вече не минават

Народа не е компетентен да избира и политици по тази логика. Защо политиците по света не ги избира Клаус Шваб и Световния икономически форум, например - те са свръх компетентни доколкото знам.

Инглизите излязоха прави да напуснат евроколхоза. Само идиот може да иска да го управлява някой като уруспия лайнен.

Тази русоробска подлога ще си счупи някъде антибългарската чутура ти ама да видим къде...

Коя валута предпочитате? 1. Евро (отговор зелено) 2. Руска рубла (отговор червено)

Точно обратното е. Референдум минава там кудето коефициента на интелигентност минава 110. Тук ви хапат калинките по главите, щото сте учили 6 години биология. Мизерници.

Датчаните и Шведите си нямат БСП, Жан и Румен Гечев

Ако искаме нормална държава по подобие на Унгария с икономика работещата за народа и решаване на демографският срив, в парламента множеството трябва да е от националистически партии. Със слугинажа към чужди правителства няма да стане...

"Черносотника фашизоид Копейкин"... За него гласуваха 6 от 10 симпатизанти на ДСБ във Варна. В София същите масово гласуваха за Мая Галевата. От мекеретата на Костов/Санкин - толкоз.

Сега руските подлоги ще си нацъкат червено с tor колкото искат

Русоробско фашистче. Ходи си в Донецката народна да те ебе Кадиров

Във Варна БСП, ГЕРБ, ВМРО, ДПС и Вгъзраждани нямат разлика. Те са едно и също. ДБ е единствената различна от антибългарските руски проксита

Предпочитам лев и небандитско управление.

Прав си ДБ е антибългарско американско прокси.

Фидес на Орбан навремето тръгна срещу нацитата на техните комунета от Йоббик и успя. Тръгна и срещу Соросоидите и успява. Орбан е читав, но поддакванията за или против са в стила на Първанов и Костов/Санкин.

Цъкни си още плюсчета а на другите минусчета путкиноробе ДБ е със свободния свят

Защо не, какво имате против копейките?

Само Корни Техноимпексова може да защитава така Командира си, докато се прегръща с Бойкикиев и Радан Кънев. :)

Чакалнята на гарата! Обърни се към Курни Техноимпекса, “боркинята” със спекулата! Пунта Мара комунистическа!

Хаа хаха, референдум. С Мунчо-Мъдуровските машини, да ти е...а референдума. Това ще e поредната измама на Мунчовският отбор от лъжци и престъпници и продължение задълбочаващата мизерия в страната ни!

Свободният свят на грантаджиите комунистически чеда без ден трудов стаж и апартаменти в Брюксел? Какво стана с ристю риформата? Написа ли я? За 5 години трябваше да я напише и да я внесе за за гласвуане сега като е във властта. ДБ са същите отрепки като останалите участвали във властта последните 30 години.

https://vazrazhdane.bg/img/myPlatforma_Vazrazhdane.pdf

тоз пък руски слуга щял да спасява българският лев Че ние от 20+ години сме във валутен борд и сме вързани за еврото ( в началото дойчемарката)......не разбирам от финанси ама не виждам к'во толкова ще стане ако въведем еврото ( така или иначе все едно си го ползваме - лев= 1/2 евро )

Минаване към еврото е изгодно само за едрия капитал, но не и българския народ, който ще бъде жестоко ощетен, със същите цени, но в евро, което е два пъти повече от лева, освен това ще загърби и валутния борд и ще отвори вратите за крупни финансови измами. Това са причините управляващите разбойници да въведат еврото

Виктор Папазов, укономически консултант на Възраждане: "Горд съм, че през 1998 г. моите усилия бяха оценени – Световният икономически форум в Давос ме избра за един от 100-те „Глобални лидери за бъдещето“. Много е специално чувството да си рамо до рамо със създателя на Amazon Джеф Безос, Бил Грос от IdeaLab или Виктор Чу – финансовият титан от Хонг Конг. Признание, което до момента бяха получили само още трима българи."

Средно интелигентен германец ми заяви дословно: Вие сте луди с напъните си да влезете в зоната и да въведете еврото! Не сте готови, вие сте никой и ща ви смачкат! Ще бъдете по зле ,отколкото сте сега! Може и да е прав.

Браво на коравия Костадинов. От 80% български дебили поне 3/4 ще гласуват за него. За непослушните ще бъдат докарани Уазки от новия модел да ги събират и изпращат в заточение.

И какво общо има това с еврото?

Руските подлоги не са толкова тъпи, че да искат заработеното в рубли. С рубли могат да си купят само газ, а те не потребяват (по-скоро само генерират ... в лични количества). Така, че и руските подлоги имат интерес да е в Евро

Ако получим официална покана от Кремъл за присъединяване на България към Руската федерация, рубладжийте от ПП „Възраждане“ също ще поискат рефередум, който да се проведе с машинен вот и също така ще бъде спечелен с 99.99%

Плюйте Копейкин, но му плащат яко и от руското посолство, и от НС, човека е като Ал Матросов, на амбразурата, за Путину…

може и подвижни крематориуми.

Българомразците с нестандартна сексуална ориентация от ДБ се метнаха на амбразуарата да громят лева.

Минаването към еврото не е изгодно дори и за едрия капитал в България. Всичко е в начина на емитиране на еврото, което за разлика от която и да е друга валута се печата само срещу частен дълг. Банките, които искат евро трябва да дадат като гаранция активи, които са заеми на фирми или частни лица, ипотеки като преференция, имущество на банката. Така че за да влезе едно евро трябва да излезе едно евро стойност от някоя къща. Ако някой прави каквото и да е и естествено го продава над стойността, която е вложил, принадената стойност са нови пари, трябва да се напечатат. И това, което е принадена стойност отива като имущество в ЕЦБ. Да речем ако материалите и труда за да се построи къща са 200000 и се продава за 250000, 50000 трябва да дойдат като нови пари, преди да се построи къщата ги е нямало. Всъщност еврото източва всичко, което е изработено в страната. За десетина години идва финансовата криза. Като Гърция или Испания. Само Германия е защитена от тази схема чрез диференциалната лихва по облигациите

Дит.ру, що му тиражирате глупостите на тоя руски ром?

искате да замените еврото с рубли?