17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костя много добре знае, че никакъв референдум не може да има за влизане в еврозоната, тъй като още с приемането в ЕС всяка страна се е съгласила да въведе общата валута. Да, не е указано кога ще стане това. Може да е в 2024, може и в 2124 г. . Само че неговите подопечни и блуждаещите русофили не знаят нито какво е еврозона, нито какво е Шенген (всъщност то е едно село...). Що се отнася до хипотетичната ,,галопиращата инфлация" в ЕС, най-големият виновник за нея е тъкмо кремълският государ, на когото се кланя Копейкин. А също и глупавата недалновидна политика на Меркел и сие, които си мислеха да укротят Путин чрез икономическо обвързване. Ако не му бяха дали газовия монопол, а по този начин и възможността да корумпира европейските елити и да разпространява отровна антиевропейска пропаганда, сега нито война, нито инфлация щеше да има. Същата госпожа е главният виновник и за ,,мигрантската" криза -- помним много добре как фалшиво майчински милваше едни леко неевропейски на вид дечица и покани всички ,,страдащи" в добрия ЕС. Сега Германия, Нидерландия и други добряци да не се сърдят на България, че не можем да спрем всякакви нарушители (а не ,,мигранти") на външната ни обща граница. Ние не сме ги канили -- дори разни добряци-правозащитници ни обвиняваха, че се държим лошо с милите хорица. Ето, всички тези ,,кризи" използва другарят Копейкин, за да настройва хората срещу ЕС. Само пропуска да каже като излезем от лошата Гейропа (такава е кремълската парола...), накъде ще се запътим. Може би към РФ? Или към Китай? А, сетих се: ставаме необвързана, самостоятелна, силна и влиятелна държава. Да, ама не! И тъкмо Россията направи всичко против България, за да не стане това... Да Ви напомня ли историята, др. Костадинов, нали уж сте историк?

Циганин ще ни възражда... Нямаше ли един българин поне да сложат

Идиоти!

А съм Васил Левски и не не се срамувам от политиката и циркя в народното събрание Не се срамувам от политиците в България и какво се е случило Дажесе радвам че Има круза тфа осначава че ще има някой който ще е герой и ще я регулира Сега това ще е най рекламираното лице Десислава Атанасова много трудно име за запомняне не е като Тонислав Дончев бързо лесно и запомнящо се Десислава Атанаова трудно ти запомних името но го зяпомних беше трудно ма стана Таа като има криза проблем Има и герой който ще я решава Нее аз Ами Десислава Атанасова най прехваления политик Бомба си уникат страхотна си Давай в същия дух чах харесах Герб като партия

новата тема Триенето на Гласове на някой хора

Ко стаа Тука да не би дори изобщо да не ми е птчетен глася не променен а дори по лесното дори Изтрит?

ами какво ако всъщност много хора са гласували ама Не са отчетени че са отишли да гласуват демек казват тая година избирателната активност бе 41% да не би да е 83% българи да са отишли да гласуват ма да са писани като отсъстващи демек са премахнати глаове Бас ловя че моя глас дори не е отчетен иИ да гласувах за БСП забранено било да се казва за кой си ГлАсувал демек е разрешено за кои Ще гласуваш в минало време преди да си гласувал да не би верно моя глас дори да не е отчетен все едно не съм ходила?

аз съм против слагане на евро за валута в България не желая да държа евра в ръцете си на територията на България кат искам евра отивам в Испания а зА шенген съм съгласен харесвам Идеята шенген това е хубаво нещо Свят без граници и пеимерно една нова валута за цялата планета

70 боклука си кашлят и кихат в устите и си хвърлят вируса един на друг, до една седмица ще измрат от Ковид.

75 човека излезнали с Варненския циганин да протестират против еврото ха ха хаа

Бе.ИДИОТИ..

С оскубани вежди,перхидролени коси,ваксани, напушени мангали

Щото феновете на ПростоКиро и ПростоБаце сте от Кембридж и Оксфорд...да те у тъпанара

Ваксинираните.

И защо още не е върнал субсидията?Както сам заяви,че ще го направи.

Си държи спестяванията в ЕВРО?

70 яко премръзнали парчета.Сидеров винаги събираше поне 100.

България не трябва да е колония на САЩ и трябва да имаме национална валута ЛЕВ

точно така България трябва са си има лична валута Ние бебета ли сме България бебе ли е или дърт дядо който е способен да се гледа сам Какво е дундуркна от евро все едно сме бебета постоянно европа ше решава за българия вместо българия Тфа същото като някой да избира вместо мен и то даже точно тфа коет не искам за Мои чорапи с кфи гащи да съм ше избира европа

Турбо олигофрени.

Слабо представяне на възрожденските привърженици напоследък. Не тролят на групи, трудно събират 100тина човека на площада. На Костадинов не му се харчат излишни парички, май.

Никой не му вярва

Аз не искам да коментирам идиотските идеи на руско съветските мекерета. Под нивото ми е. Пък и те не са техни, а на руските служби, базирани в руско съветското посолство. Но искам да обърна внимание на един факт. Костадинов събра поне 5 пъти повече хора на този митинг отколкото Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца преди няколко дена. И вчера включително. Сега имаме уникален шанс да бъдем приети в еврозоната при занижени критерии. Защото много от страните с Евро не изпълняват тези критерии. И Хърватия се възползва от това по един брилянтен начин. А хърватите не са по глупави от нас, уверявам ви. Някои екземпляри искат да си останем в орбитата на Русия. А влизайки в еврозоната и Шенген ние окончателно скъсваме със зависимостта от Русия. И затова трябва да го направим. Колкото по скоро толкова по добре. Още повече че при валутен борд в Евро ние така или иначе още преди 25 години сме загубили паричния си суверенитет. А иначе и без Евро с такива трапосерковци като Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца, заедно с техния ментор Лайньо Радев, цените си се вдигат и инфлацията расте.

Бяха го почнали тоя циганин, но се откопчи.. сега ще му гледаме циганиите (уви, има доста критично тъпи люде в тая държава).

Аd hominem квалификации ли само можахте да измислите на Козяк? Няма друг лидер на партия, който да познава по-добре историята на България от него. Не знам колко е читав, но знам, че до момента не е гласувал ЗА по никой от критичните за България въпроси, а именно- пускане на Македония без спазване на Договора за добросъседство, пращане оръжия за Украйна, унищожаване завинаги на малкото останал държавен суверенитет при влизане в еврозоната!

Копейкин -бъдещият гаулайтер на Путин в България.

С протести или без,ЕС затъва,процесът е започнал и ефекта от деиндустриализацията на Европа ще се усети след няколко месеца.Еврозоната е обречена.Нас ще ни набутат там за да ни вземат златото и активите,таргетирани сме,защото сме с безгръбначни,корумпирани,продажни политици.Кризата идва и тя като лавина ще залее ЕС,а вие си пишете

Копейкин май прави текове от сперма върху руското знаме

Малее, вижте ги какви дърти, проруски фосили са били там. Гнус. Ебати боклуците. Аз съм за еврото!

Е как да не си за еврото като се носиш по течението без мисъл у главата. Те такива като теб загробват България.

Точно така.

Слава на Възраждане! Гласувайте за Възраждане- Ето и Десетте основни причини: 1. За оттегляне молбата за влизане в т.нар. "еврозона" и запазване на Българския Лев. 2. Предоговаряне членството в ЕС за да не бъден нетен донор а нетен бенефициент 3. Пускане спрените реактори в АЕЦ Козлодуй и завършване на АЕЦ Белене 4. Референдум за излизане от НАТО 5. Финансова ревизия на прехода за периода 1984-2022 и последващи действия съгласно ревизионния акт 6. Развитие на отношенията на България с източните държави и народи включително Русия 7. За преодоляване тренда на демографската катастрофа чрез мерки за завръщане на българите и защита българския национален интерес по почина на Тръмп - България първо 8. Икономически политики по балансирано развитие на регионите в България 9. Разбиване и осъждане на схемаджиите за източване на държавния бюджет 10. Възстановяване на българската армия и осъждане разсипниците на въоръжените сили "Присъединяването към еврозоната и Шенген, темата Северна Македония, както и провеждането на парламентарните избори зад граница на 2 октомври, са сред основните приоритети на МВнР. " Референдум за въвеждане на еврото! Не на еврото, това води до допълнително покачване на цените и други разходи. Страни, приели го, искаха да се откажат от него в последствие, например Италия, Гърция. Няма създаден законов механизъм за Излизане от Еврото! И неслучайно не го създават! В Еврото се влиза, но не може да се излезе! Затова Англия никога не допусна Еврото. Еврото НЕ трябва да се приема,защото: 1-во,прибират ни валутния резерв, 2-ро,ставаме солидарни с други държави по дълга им. И 3-то, НЯМА МЕХАНИЗЪМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НЕГО! НЯМА! Колкото до "Възраждане", мисля, че имат ясна позиция по въпроса- референдум! "Нямаме все още конкретна информация кога ще се приберат моряците от "Рожен", уточниха още пред медиите от Външно. Предстои те да разтоварят украинското зърно във Великобритания и оттам да се завърнат у нас." Нямате информация, защото не се интересувате. ВЪЗРАЖДАНЕ ще ви подскажат. КОЙ освободи българските ЗАЛОЖНИЦИ в Царевна https://www.youtube.com/watch?v=I87nlTUoRVg „Тримата потвърждават, че от българска страна започнали да се интересуват от тях и да звънят на капитана едва след пресконференцията на съпругите им заедно с "Възраждане". Оказа се, че руските войски са хранили и спасили моряците от бедстващите кораби в Мариопол https://www.maritime.bg/83827/ Да гласуваме за Възраждане! Само те защитават българските интереси, и инициираха спасението на българските моряци в Мариопол! Костадинов е достоен българин! Слава на Възраждане!

Израждане подкрепят Нидерландия и Рюте, за това да не влизаме в Шенген. НЕ на Шенген - ДА на Евразия и Анадола!

Възраждане е против еврото. А Шенген е друго-дава право за бързо преминаване ва границите.Полезен е най-вече за автомобилните превозвачи.

Малоумници като неискате ЕС има Русия ,С.Корея айде бай.

Току що се връщам от там . Имаше към 2000 човека . Няколко пъти повече от това което бяха събрали ПП и ДБ. Понеже троловете долу пишат че Възраждане събирало цигани за протеста . Как пък не видях един (не че има нещо лошо надявам се Възрадажне да успеят да пробият и там защото България има нужда от всеки читав човек ) . На 9ти сутринта (май беше 9:00) паразитите ще се събират в мол Парадайс за да рекламират еврото (ще осребряват 10те милиона отпуснати от нашите пари). Възраждане организра протест и тогава. Всеки желаещ който е за запазването на лева нека дойде ако има възможност

Малееей, много ора бе, мани едната нула и ще ти повярваме. Минах от там преди 2 часа, нямаше и 1000 същества.

Като си минал да не са ти били опръскани очите с бяла лепкава течност след работния ти ден на Козяк ,че не си видял хората

Ти и на протеста на ДБ и ПП ли беше,че знаеше колко на брой били?

Така е, единствено Възраждане мисли за българите.

Стадото не може да проумее,че и сега търгуваме в Евро.Едно Е е твърдо 1.96лв.

Не викай глупака той сам ще се обади

Никой не те е викал.

Еврото няма да бъде.

Гласувайте за Възраждане- Ето и Десетте основни причини: 1. За оттегляне молбата за влизане в т.нар. "еврозона" и запазване на Българския Лев. 2. Предоговаряне членството в ЕС за да не бъден нетен донор а нетен бенефициент 3. Пускане спрените реактори в АЕЦ Козлодуй и завършване на АЕЦ Белене 4. Референдум за излизане от НАТО 5. Финансова ревизия на прехода за периода 1984-2022 и последващи действия съгласно ревизионния акт 6. Развитие на отношенията на България с източните държави и народи включително Русия 7. За преодоляване тренда на демографската катастрофа чрез мерки за завръщане на българите и защита българския национален интерес по почина на Тръмп - България първо 8. Икономически политики по балансирано развитие на регионите в България 9. Разбиване и осъждане на схемаджиите за източване на държавния бюджет 10. Възстановяване на българската армия и осъждане разсипниците на въоръжените сили "Присъединяването към еврозоната и Шенген, темата Северна Македония, както и провеждането на парламентарните избори зад граница на 2 октомври, са сред основните приоритети на МВнР. " Референдум за въвеждане на еврото! Не на еврото, това води до допълнително покачване на цените и други разходи. Страни, приели го, искаха да се откажат от него в последствие, например Италия, Гърция. Няма създаден законов механизъм за Излизане от Еврото! И неслучайно не го създават! В Еврото се влиза, но не може да се излезе! Затова Англия никога не допусна Еврото. Еврото НЕ трябва да се приема,защото: 1-во,прибират ни валутния резерв, 2-ро,ставаме солидарни с други държави по дълга им. И 3-то, НЯМА МЕХАНИЗЪМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НЕГО! НЯМА! Колкото до "Възраждане", мисля, че имат ясна позиция по въпроса- референдум! "Нямаме все още конкретна информация кога ще се приберат моряците от "Рожен", уточниха още пред медиите от Външно. Предстои те да разтоварят украинското зърно във Великобритания и оттам да се завърнат у нас." Нямате информация, защото не се интересувате. ВЪЗРАЖДАНЕ ще ви подскажат. КОЙ освободи българските ЗАЛОЖНИЦИ в Царевна https://www.youtube.com/watch?v=I87nlTUoRVg „Тримата потвърждават, че от българска страна започнали да се интересуват от тях и да звънят на капитана едва след пресконференцията на съпругите им заедно с "Възраждане". Оказа се, че руските войски са хранили и спасили моряците от бедстващите кораби в Мариопол https://www.maritime.bg/83827/ Да гласуваме за Възраждане! Само те защитават българските интереси, и инициираха спасението на българските моряци в Мариопол! Костадинов е достоен българин! Слава на Възраждане!

върху знамената на Възбуждане и на РФ

Лошото е, че на хартия всичко звучи добре, ама като се стигне до действие, се вижда, че бняма как ние както Тръм да направи България фирст. Най-малкото, защото икономиката ни и пазарът ни са мижави и винаги, ама винаги ще са зависими от чужди технологии, патенти и инвестиции. Да бяхме 40-50-60 милиона, по-има шанс, но 5 е невъзможно.

Как,бе.Излизаме от ЕС и НАТО и ставаме като Швейцария.Е,колко е лесно на площада.

По принцип е възможно, предвди, че Сингапур са го направили, но не протекционизъм, а със създаване на условия за привличане на инвестиции. Ние малко трудно, както вече казах.

Що бе, я ги гледай тези страхотни, образовани високотехнологични работници, които протестират на площада с Костадинов. Със сигурност ще сложим Сингапур в малкия си джоб. Нищо, че поне 1/3 в България са пенсионери.

В моменто не е желателно да излизаме от НАТО. Обаче са необходими някои промени. 1. На територията на България не трябва да има войски и бази на страни извън ЕС. НАТО така или иначе ще се разпадне, а ще се появи някаква европейска организация да го замести. 2. Трабва да се борим за промяна на чл.5-ти. В момента ако някоя страна член на НАТО ни нападне ( например Гърция или Румъния . . . ) НАТО няма да си мръдне пръста, защото това е извън обхвата на чл.5.

Правят впечатление коментари изразяващи физиологични големи нужди ,че са на завършили тази година пубертети или последен клас в гимназията ,на които липсват тоалетните в училище ,където да пишат гнусотии.

На едната от снимките се вее самарското знаме, но нарочно е показано така, без да му се вижда кръста, за да внушава, че е руското.

И какво от това.Българският народ скрито или явно подкрепя Русия.О,Боже да не би това да ви изненадва? ? Вари го печи го на шиш го върти,от бай Ганьо евроатлантик не става

Ама то хубаво ли е да си "евроатлантик"? Къде записват?

Погледнете по-внимателно. Цветовете на руското знаме са в друг ред, много е различно от самарското.

Това го знам, сигорно и много други, но със скрит кръст създава други асоциации.

Копейкин. И върша мръсотиите си върху руския флаг.

На вас, малоумните, ви е простено.

И заради тази група лумпени МВР харчи сили и ресурс за да ги пази. Оставете ги да заминават за копейки и да си купят билет за майка- руzzия.

Има ли разлика с другата група? Онези некъпаните умнокрасиви? :-) За тях също МВР харчи ресурс да ги пази.

"затвори за движение площада" Не сте журналисти *урви сте!

Може да сме последни в ЕС, но народът си живее царски като никога, хиляди хотели и заведения са бъкани с народ!  Добре, че влязохме в ЕС, че каква мизерия беше при комунизма! Бяхме на източния полюс - мизерия, сега сме на западния - благоденствие!

Егати неадекватника.За какво благоденствие говориш,бе тъпак.Възрастни хора с 300лв пенсия като платят 100лв ток и 100 за лекарства,гладуват цял месец.Малоумните жълтопаветници сте умствено изостанали

Няма пенсии 300 ,не лъжи подлого.Освен,ако имаш 2-3г.трудов стаж.Всеки който е работил взема пенсия.

Комунизма заведенията бяха пълни цял ден, сега само вечер ги пълнят мутрите.

Ето затова нямат пенсии, в кръчма пенсия не се изкарва, само се харчи.

ползвам тоалетната хартия с лика на Копейкин и ще си изпия следобедното мляко с тортичка.

лайнар

интересува името ти.

И кой разрешава на това недоразумение копейкин и група други идиоти да затварят булеварди и улици. Къде е полицията? Като не искат евро да си ги сменят с рубли, лесно е.

Не знам кой му разрешава, ама народа го слуша и му вярва на простотиите. За сме пазили нашата валута - ами тя е с фиктисран курс към еврото, централната банка няма никакви права да всига или сваля лихви. Но щели да си загубим банковата незвесимост. Но неграмотността, която завзе България, позволява тавина делозумения да виреят. И това е страшно...

А най-интересното е, че на неграмотниците от "Възраждане" опонират други неграмотници. Ограмотете се, за да разберете разликата между фиксиран курс лев-евро и влизане в Еврозоната.

Костя Копейкин може би иска да въведем руската рубла.

И тия за съжаление за нищо не стават!!!

До тука празнословие, кат Киро тъпото.

Има много чисто икономически аргументи за отлагане на приемането ни в Еврозоната. Лошото е, че "Възраждане" го защиават с идеологически и политически аргументи, каквито използват и адвокатите на Еврозоната у нас.

Ми да! Не само феновете на Кирчо и ДБ имат право да са малоумни!

Браво! И ПП на Кирчо и ДБ на Бойкикев няма да подкрепят ГЕРБ! Направо да правят коалиция, имат общи интереси и спонсори!

шетген значи?? ее няма да има шенген! няма да има и ония милиарди евро дето ги чакаме! на русолизци никой нищо не дава!

Да, дават ги само на краваролизци с покафенел език

Егати. Гледам им мутрите на тия дет са събрани там и виждам да искри един интелект, един умствен капацитет за поне 10-на Нобелови лауреати. Наредени са финансов експерт, финансов експерт, финансов експерт и Костя Копейкин. Не знам дали факта, че се случва това недоразумение е добър, но със сигурност е тъжно да гледаш как петокласен политик и първокласен измамник се подиграва с хората.

Чист цигански боклук.

Няма да подкрепя кабинет с участието на Възбуждане. Затварям устата на Копейкин в знак на протест.

След 27 дни Хърватия ще е поредната страна приета в Еврозоната, както и ще бъде приета в Шенген. Да, там нямат малоумни русофилски партии, а такива, като Коцето ги е срам да се покажат. Там пътищата са перфектни, заплатите и културата са на по-високо ниво.