"Възраждане" иска оставката на "сглобката", протестът отиде пред Министерство на отбраната

Недоволните от политиката на кабинета "Денков - Габриел" се събраха на митинг пред сградата на парламента, а след това се преместиха пред ведомството на Тагарев, за чиято оставка също настояха

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" иска оставката на "сглобката", протестът отиде пред Министерство на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aми ако руската братска нам непобедима руска армия със многобройните танкове и картечници нахлуе във България за да смени избие и замени българските политици със руски подлоги предатели,тогава и другите народи да са за неутралитет и мир към руската оккупация !

Ужас!Тези са много нагли и нахални,че и безсрамни хора от Възраждане!Да им спрат пенсиите и да се омитат при Путин във Русия най сетне!

тоя палячо се видя колко струва, земедлците щяха да му направят кратуната мека и избяга като жена, само устата му голяма хахха

Имаме фалшиво правителство, което ни закопава икономически в полза на чужди и лични интереси. Това не може да продължи дълго. Ще има пак война и ще има пак народен съд за освобождението на България от националните предатели.

Мутрофанова е развързала кесията...

Лумпените искат власт

Всички да излезем и да подкрепим протеста на ВЪЗРАЖДАНЕ, зада не ядат децата ни отровите от Украйна, да не убиват децата ни по пешеходни пътеки, да не издържаме българските и западни олигарси за сметка на семейния бюджет, ... да останеме БЪЛГАРИ Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ!

,,Всички" кои? Всички объркани от руската пропаганда? Всички платени руски слуги? Всички властолюбци, избрали руския самодържец за покровител? Все пак се разберете кой кой е от десетината хиляди ,,русофили"...

Браво на Възраждане! Всеки ден на това правителство ни закопава в заеми,които ще връщат и правнуците. За опасността от война изобщо няма да говоря....

В рамките на 24 часа - изритан 2 пъти... веднъж от протестиращите и веднъж от МОЧА... след което протестира пред сградата, в която току-що е гласувал... не, не е биполярно... мултиполярно е разстройството... :)))

Бях на протеста днес и никой от никъде не ни е изритвал. Лъжеш като дърт цхххххн!

Всички да излежем и да подкрепим протеста на ВЪЗРАЖДАНЕ, зада не ядат децата ни отровите от Украйна, да не убиват децата ни по пешеходни пътеки, да не издържаме българските и западни олигарси за сметка на семейния бюджет, ... да останеме БЪЛГАРИ Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ!

Добър знак е когато от Възраждане са недоволни. Все така да продължават за напред.

В цялата ни история е имало протежета на Русия които се опитват да дестабилизират България. Нищо ново!

Изтъркана опорка. Понеже няма с какво да оборите позициите на Възраждане, които винаги се стремят да са в интереса на българина, били руски агенти и други простотии. Едно нещо ми кажи,което да е в подкрепа на Русия и в ущърб на България,което Възраждане да са защитили.

И аз бях и аз махах знаменце. Виках Долу! и Да живей!, когато се полага. Обаче още няма гняв.... И забелязах чуждата жандармерия (робокопи)

Аз не съм усраинско мекере, заклуевам се в бандера ...

После ще изринем усраинската мърша!

Абе ей санитарите, никаква работа не вършите ! Колко човека изтървахте днес ? Има 50-тина пред парламента и един-двама, дето пишат тук ! Ще има удръжки май !

Даже нямаш представа колко сме. Поздрави от Сливен. Днес не сме били на протеста и сме повече от двама, само в семейството.

Управляват ни безродници и национални предатели!

И аз ги подкрепям копейките, но отзад :) хахахаха

Нормално, нали си от гейските структури. Вие целите сте едни задници. Такива са и помислите ви.

Браво тези мъници от пп подведоха народа да гласува за тях и защо да са в кражбите

Хахахаха една шепа идиоти тръгнали да връщат комунизма :) хахахаха

Пий си хапчетата...Не трябваше да затварят лудниците..

Копейко, на теб съм предписал клизма, пращам санитарите, не се дърпай, така ще боли по-малко !

Българи, време е да ги изметем! Тази инсталирана от посолството хунта, има единствената цел да ни вкара във война. Да направи от България това, което направиха с Украйна. Два братски народа да се мразят и да се избиват. Никога срещу братска Русия - нашата освободителка!

Тая сутрин на визитацията да не те пропуснах ? Идвам да ти дам хапчетата !

На Майора 3 клизми дневно съм предписал, да не го пропуснете, случая. е тежък !

Другарю майор, ние не сме срещу Русия, тя е срещу нас...

американската агресия в Украйна трябва да бъде спряна.

Абе, куку...

Пустите московци, станали американци...

М.нгали на руска хранилка

Тролчик козяшки пидирасчик?

Не, Горд педераст

Педераст, педераст и то ОТВРАТИТЕЛЕН.

Ми, Майка ми така ме роди

Намаляват блядовете в България : Българските власти изгониха от страната предстоятеля на Руската православна църква в София архимандрит Васиан (Змеев)...

Ами, Забрави да кажеш че си педераст.

Така да знаете, Аз сьм пидираст и сьм Мноооооо проз

Педераст, педераст и то ОТВРАТИТЕЛЕН.

Просто пидираст ПроЗд пидираст

Нищо ново под слънцето - мине не мине и една две седмици и се провежда събор на руските прос..ти..тутки в България.

ТРАВЕСТИТ ЛИ СИ ГЬЛТАЧ КОЗЯШКИ?

Просто пидираст

И аз, и аз

A yй нѐщат ли? :)

Обичаш негрите от Алабама?

Обичам да им духам

Олигофрени.

Не падайте духом, джендъри и соросоиди

Коментарите “изчезват” …Целеви +/- Заложени “летят” ….и т.н.по Оназ песничка :-))))))) …та Казвам ! (отн. Перфектния снапшот на Колегата Дам) : Да - Реалността Е нещо такова, Колега. …но НаистинаСтрашното е че : А. ЗадунайГаулайтерята - Ни пропиля НЕдопустимоМного време ! …а и Обилно Ни очерни ! Б. Профилът на населениетоНи у Нас - Е докаран до АбсолютнаКатастрофа !, и то Целево от Ясно#Кой …което Взисква Алиниране и Консолидиране на Хората (Хората !…НЕ Говедата) у Нас с Хората (НЕ Говедата) от ДиаспоратаНи …..а Мрежата у Нас - Е СъщоТака АбсолютнаКатастрофа ! …и Пак Целево от Същия Ясно#Кой ————- АвгиевитеОбори. …и Изчистването им виа водата Дошла Отвън.

Малката сбирщина доказва че референдума им е бил ментак….

си балък

Спрете се Копейкин и недейте сеоюравдава че зсщитсвате интересите на народа! Да не говорим и за това че какхотата вярват на човек , купил си къщас партийната субсидия и продължаващ да прибира парите! Стога си изпълнявал заповедите на Митеофанова , България ти е родомата , а не Русия!

Недей говори от името на народа кой кого и какво сър тролoff

Волгин и Карбовски не са ли ревнали още с пълно гърло, че се слага кръст на Православието в България. Че без руски агенти-попове, България е за губена.

Вгъзрожденците Трябва да се прекръстят на партия "Русофил-Дебил"!!!

Копейкин оттича в канала, да се готви Радев на амбразурата! Тъй рече Мутрафана!

Днес два яки шамара за Мутрофаноца, Копейкин събра една шепа баламурници, а трима руски агенти, начело с попското чучело от Руската църква поемат път към Москва.

20 дебила, ето сила! Вгъзраждане могат да си го вземат за девиз - дори с автобуси и със сандвичи със сирИни, повече не могат да съберат.

След показноното на Денков с зърнарите, ... малко ми се струва, че сте закъснели/изостанали...??? :)))

Радев се скри от среща очи в очи със Зеленски! Лееле, голям страх го гони нашия пРезидент....

Потвърждавам,

Не се скри а го игнорира

Вън американските предатели от България

Добре ги говори Коста ама на приказки всеки може да го издокара. Всички знаем какво народа иска да чуе. Не в това е проблема. Проблема е в прилагането му. До сега много минаха дето казваха правилните неща, само да свършат погрешните когато дойдат на власт.

И аз щях да ида, ама английското посолство плаща по добре!

Всички знаем отн. ВерижнатаРеакция при Разпад (на урана)… …та Колеги С Съответен достъп : - Спрете НЕзабавно процеса ! ———— Как - виа ПредлаганотоОтдавна.

По принцип симпатизирам на Възраждане. Не толкова съм про възраждане, колкото съм против всичките в "Сглобката", която на практика обезсмисли изборите. Но... Простата истина е, че с 200-300 човека няма да стане. Ако това са единствените, които са против ония в парламента, значи мача е свирен. И ако единствените, които могат да организират смислен протест са корумпираните ГЕРБ и "Партията на посолството" (ПП) значи всичко вече е безвъзвратно изгубено и България не е страна на един народ, а територия с население, манипулирано от една малка банда тарикати, които пък са на подчинение на държави и съюзи съвсем чужди на България. Спиралата явно се е затворила и е свиваща се. Защото съм сигурен, че през Възраждането е имало повече хора, които са работили за "народното дело", а преди 9-ти партизаните са били повече от тия на снимката. А това означава, че съпротивителните сили на българския народ вече са в най-ниска точка от последните няколко века. И все пак се питам, защо този протест е направен в работен ден? Може би за да може хем да има протест, хем на него да могат да дойдат само безработни и пенсионери, т.е. да не е много масов, за да не развали пиесата дирижирана от Посолството. Един вид - има протест, ама не много. И ако това е така, естетствено идва въпроса дали и Възраждане са се продали за офшорки и имоти в Европа, или са ги сплашили с внезапни сърдечни проблеми. Дано не съм прав, защото ако единствената партия, която реално представлява волята на избирателите си индиректно участва в сценката, това означава, че за българския народ няма никакъв шанс.

Лицето КК - Е Директно Към НовияНюрнберг, Колега ! …колкото до Макро картинката която Описвате - да, Е нещо такова..но с Ясно#Кой Извор/“творец”… ———- РеИнженеринг+НовНюрнберг ! …всичко друго Е бошлаф.

Прочети малко история, бастун! Знаеш ли колко са присъдите издадени на процеса в Нюрнберг? - всичко на всичко 11 И една от тях така и не е изпълнена, защото Гьобелс се самоубива в килията си. За сметка на това само "документираните" смъртни присъди от Народния съд са над 2500. Пак сме били по-католици от Папата. Изясни си приоритетите - какво искаш Нюрнберг или Народен съд?

Бастуни - нямам, Колега. …ама Гьостерици/Чепатлаци - Бол !, тааа -… - та ТочноТова Казвам я !, което Вие. ———- НЕ Ни трябват Трепания на КремълПсета и на задунайГаулайтеря ! …а Точно което Постигна нюрнбергският !

И Украйна няма да плаща. Руските олигарси на Путин вече платиха авансово почти трилион долара. Ама и те патриоти като твоя костя- всичко за Русия ама парите в долари и евро в чужди банки и те самите да живеят извън Русия.

Вчера един комбайнер привика копейков в кобината на машината му, бавеха се около 10мин, не знам какво са правили

На тролчета, колко заработихте днеска?

до обед ...

10 копейки. Що?

Поддържам ви тук настроението, да не сте сами, що българите са заети да отстояват правата си.

последната партия иска оставка на първите 2 + 1 :) всеки мое да иска каквото му душа нали... ама смех пада...

Да паладееш

Когато властта за всичките си решения се сбосновава с външни врагове е характерно за диктаури и за режими, които не знаят какво да правят или се водят от чужди интереси. Днешната власт през цялото време се оправдава с Кремъл и Путин.

Другаря Путин с какво се оправдава за нападението над Украйна другарю? С какво се оправдава за агресията си и за мизерията на руснаците? Ти платения руски трол дето всеки ден водиш руска пропаганда с какво оправдаваш непрекъснато действията на Русия?

За всеки трезвомислещ действията на Русия са обясними. Ако причините, които обясняват нападението на Русия звучат и оправдателено значи руснаците са прави. В Киев се заформяше общество на консуматори и мафиоти, които не са украинци, но изсмукваха жизнените сили на народа. Схеми, корупция, наркотици, разврат, кражби на всеки що годе разумен бизнес. Официализиране на мутренския модел.

2-те палатки от МОЧА отишли на протест с руски знамена и били за България... Няма такава дебилщина и простотия!

На късата пишка кой му е виновен че вчера не можа да духа на тракторист

Явно Тагарев

Българите са на площада, соросоидчетата(драскачите) както винаги прилежни на надница.

Какъв българин си ти бе, мутрофанска, русофилистична копейка! Пфу

Само да Ви питам шерифката с двата патлака , която застрелва деца в гръб в отпуск ли е сега ? хахаха