"Възраждане" и Деян Николов откриха предизборната си кампания в София

"Ще работим за цяла София - от крайния жилищен квартал до централната част", обеща кандидатът за кмет на столицата от партията на Костадин Костадинов

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" и Деян Николов откриха предизборната си кампания в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деян бил деянил много на къси пишки.

Четейки голяма част от коментарите , разбирам, че много хора са неграмотни - или пишат неправилно ,или няма смисъл написаното! Принципно не си струва да се обясняваш на такива хора, но все пак ще кажа нещо : Възраждане не е партия на ромите - напротив, имат много добри европейски идеи как да се справим с тях! Партията на ромите е първа сила в БГ ,защото Българина е над тези неща ,и не смята ,че от него зависи какво ще се случва в държавата ни! За това плащащите от ГЕРБ са първи , а ДПС без да плащат са втори! Та така , сънародници, не гласувайте , и чакайте БОКО да Ви оправи!!! Хаххаа!!!

Всито продажнок само обижда и реве на умряло! Явно Деян ги плаши, ще вземе да спечели!

Възраждане трябва да бъде забранена със зокон, като руска партия, която е против бългорскштиле интереси, подкпепаща агресията на Русия в Украйна. Чиято политика е против решенията на българския парламент за евпоатлантичиската ориентация на страната и за войната в Украйна. Възраждане нарушава българската конституция.

Ежедневно. Правят каквото си искат, без да гледат закон и конституция. Възраждане е по-демократична партия от трите в сглобката, взети заедно!

Не го знам Деян Николов, обаче ДС - човека май няма да е много по-добре от него. Ваня Григорова от друга страна,е доста приятна за окото.

Чуйте какво има да каже Деян и тогава решите!

Весела работа То в тоя форум който и да се появи за кандидат кмет винаги ще се намерят 20-30 плюнки да пишат глупости

Момчето май има слънчеви бани по рождение. От скъпата боя тъй да се каже. Но хайде сега. Да не сме расисти. Пък и щом консултира знайни и незнайни световни корпорации , значи може да бъде и кмет. Но на Долно Уйново. Не на София.

Викаш ДС Мазния Плазмодий дето си купи поста ще се справи много по-добре?

Да, София е дадена на потомъка на комунистическо-ДС род Васил Терзиев.

На махалата, по-добре.

Плюенето да започва ...сега....хайде надпревара...по живо и образно ..с псувни и закани...иначе няма центове....

Предвижда се парцел и платена къща от общината Къстадин Къстадинив

И този расов мургав ром се присламчва към софрата но няма да му се получи В София руско цигански екскременти не виреят Унищожаваме ги

Като няма какво друго да кажете за цвета на кожата се хващате... То всъщност и Хитлер е доста далеч на външен вид от ариец, но както и да е..

Ооо, миличките те, назобал се с някаква елитарност сбирщайнът в София. Кои сте вие бе, Лондон си избра за кмет пакистанец, по-богат от краля, разбират ви на вас чутурите прости.

Да преосновем България! Да я мангализираме, всеки град с кмет - мангал!

Тц ,всеки кмет с чекмедже и парапет!

Къде си тръгнал, нещастнико, кмет на столицата да ставаш? Аман от главозамаяли се нищожества, които нямат и тай-малката представа как нищо не знаят и не могат. Марш в дупката, откъдето си изпълзял, черней жалък!

Марш извън България, такива като теб са срам за народа

Айдееее мангалите от Израждане довлякоха катуна Пазете си портфейлите Джебчиите на циганина Копейкин ще ви преджобят

Всички да гласуваме за ВЪЗРАЖДАНЕ! Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ!

Гласуваме всичкото сиганин от Израждане в Централния софийски затвор за булки на рецидивистите

Да живее на баба ти хвърчилото.

на Деян! Най-подходящия кандидат за кмет на София!

Тази , майна да си гледа Филибето! Смотаняци и късопишковци нямат работа в София!

Я марш бе, азиатски утайки

Добре. Може би е по-добре Възраждане да не спечели в София. Тогава тя ще продължи да си затъва, да се задъхва и да става все по-голяма кочина и невъзможна за живеене. Напливът на разумни хора ще спре. Възраждане оче ще спечелят в по-малките градове и селата. Там нещата ще започнат да се оправят, ще се възвърне бизнеса там, ще се завърнат хората, ще се възроди селското стопанство. България ще тръгне на добре, а София вече няма да е най-важна. На софиянци ще им втръсне живота, ама ще е късно - ще започват да се изселват, ама там където отидат ще са втора ръка хора, не разбираши от нищо друго, освен цъкане на компютър… Мислете хора, от вас зависи

Да спечели нито един голям град .Даже и в селата няма да има много кметове Пикът на Копейкин мина .Каквото открадна от субсидията открадна.

Фантазьор или си луд.

Тъпанар, ама голям тъпанар си! Много си затънал в Руската кочина !

Протест в София ,докарват платени автобуси от провинцията.И за изборите ли ще ги докарат?

За ДПС-то ли пишеш?

Този глупендър на снимката с лице на аутистче да ходи да се пецка с гаджето си гей. Всеки знае гей историите на това аутистче.

Някак странно звучи “партията на Костадинов “, “партията на Слави”, “партията на Борисов “. Само в България можеш да си имаш собствена политическа партия.

Това е биографията на този случаен гражданин в сайта на Възраждане. Да плачеш или да се смееш от написаното! Бизнес елита на светът , не може да направи , дори една крачка без да се консултира с нашия Деянчо! Много голям специалист, завърши социология и вече консултира ли, консултира .. Абе, откъде Копейкин ги вади такива клоуни? “Деян Николов е икономист. Завършил е „Бизнес и икономика“, със специализация „Икономическа социология“. Развива се професионално в сферата на логистиката, статистиката, бизнес анализа, мениджмънта. Работи с някои от най-големите компании в света. В момента си партнира с компания, която разработва софтуерни продукти, които на базата на изкуствен интелект прогнозират и оптимизират оперативните процеси на най-големите световни логистични компании. Ежедневно комуникира с бизнес елита на Европа и света.”

Ако е истина , че е написано по този начин , е супер смешно. Наистина. “Всеки ден комуникира с елита на света “. Еееееее. Кърти !

А каква е биографията на вашите кумири на хранилка от отатък океана? Нека започна: 1. Наследник на ченове на ДС и БКП, дали му добър старт в краденето и науката за това как се прави. 2. Край

То елита на света е цъфнал и вързал като гледам! Малоумни психопати се / ни занимават с глупости иначе Марс щели да колонизират хаха :D

Ельона Мuшpoфанова присъства ли?

“България е с теб! “ Този дето пише това, съвсем не е в час! Това е избор на София! Не на всички българи! София не е с Костадинов! София не е с Николов! София не е с Ганчев и Петров. Тези да си ходят по селата и циганските паланки да стават там кметове! Вън Руските подлоги от София!

Софиянец ама друг път си бил! Не знаеш къде се намираш

Най накрая, след толкова години София има шанс да има истински достоен и добър кмет!!! Успех, България е с теб!

И с какво е достоен? Да ми обясниш малко! Случаен гражданин в София, кандидат за кмет!

Видяхме ги 30 години НЕслучайните как се оядоха, а вие обирате трохите и си мислите, че сте доволни! Толкова сте свикнали с помията, че даже вече не търсите изход… позор

Ако този кенеф е изход, благодарим ти партио!

На мен Трайчо боксьора ми е по симпатичен ! Ако трябва да избирам мангал, бих избрал него!

С моят Томахоук проведохме “специАНАЛНА операция” и с високо точкова прецизност зарадвахме на Деянчо Мамин Сладък, жената! Много му се радваше, въпреки империалистическия характер на операцията по овладяване на недоволните от къси пишковци вгъзрожденци! Сега иска да повторим !

Деянчо, как се е барнал! Вече се вижда кмет на София! Пейзанчо, какво крайни квартали, какви тангенти, нали всички сте дошли за да ментите , бе! Вгъзраждани сте лъжци и демагози ! Вгъзраждани сте национални предатели и руски подлоги! Вгъзраждани сте меки , къси пишковци, начело с Варненския мангал!

А ти си платен трол недодялан, подкупен и без капка представа за истината!

Върии яж боб , бе селянин! Марш от София !