17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре би било тези пари да си ги бяха използвали за подобряване на собствения си живот- Толкова пари за какво ги трупат???? Живейте и си носете новите дрехи- Утре може и да няма, ако си на определена възраст.

Тия истории, вече са банални. Трябва много липси да имаш в главата си, че да продължаваш да се връзваш на тия номера.Аз съм пенсионер, и недоумявам.....Кой нормален човек ще държи 30 000 лв в къщи? И защо? В моят дом , едва ли се търкалят 100- тина лева в брой.Всичко пазарувам с карта, с карта си плащам сметките (ток, вода, телефони), карта ползвам в ресторанта и на бензиностанцията. За сметки до 50лв, даже не се иска и да набираш пин код. Ако не се занимаваш с търговия, където винаги трябва да имаш известно количество пари кеш, няма друго оправдание да държиш големи суми в дома си.

Имали-дали.Що не дам аз?Сигурно си мислят ,че ще помогнат да се ,,върне"бай Тошо

До кога? Полицията ги знае и защо не ги обезвреди? 10 са групите и всичко е ясно, но закона защитава престъпниците.

Е.а си! Оня к'ви глупости ни рЕдеше за н'екви 80 %?! Та те надхвърлят вече 100!

Българските пенсионери - най-бедните в света! Бойко е виновен!

Ръчна граната в пликче. Отваря "инспектора" и има няколко секунди да преосмисли безмисления си живот!

Съдът няма ли най-сетне да подкрепи полицията или да застане до нея като виновен? Има ли до сега един осъден?

Чудесна новина! Естествен подбор!

значи са имали още... да дават! като имат...

Е как да повярвам, че пенсионерите нямат пари?! И явно се са в дюшеците, щом им звъннат, веднага пачките са готови.

Малоумни да бяха пак щяха да се усетят от толкова говорене по телевизиите. Цял живот не смее да изяде едно кебапче в ресторант да къда пари и на края да ги даде така на ангро. Дали полицаи дали друг как се дават пари на непознати хора и незнаят ли че никой няма право да ти иска пари ей така. С две думи редко прост народ. Или както се казва всчки си заслужава съдбата!! А наШте полицай уж ги хванаха баш измамниците!!

Вече спря да ми е жал. Толкова говорене, писане, обсъждане на този проблем и пак - дрън - дай кеша - веднага и в найлоново кесенце. Хайде холан!

Тези хора нямат ли близки, да им се обадят и да искат съвет как да постъпят? Колко пъти полицията предупреждава да не се вярва на такива обаждания! Не гледат ли телевизия, не слушат ли радио? Пък не се ли сещат да нарежат вестници, да ги увият и да ги подхвърлят. Странна работа! Чудни хора!

Това не са никакви ало измамници- това са пари които се дават без отчет- официалната мафия.

И по телевизията ги дадоха кои са телефонните измамници, само полицията още не може да ги открие. Заети са да стачкуват за допълнително заплащане на нощния труд.

Вече дори не ми е жал... Ама пък стигнах до извода, че всеки пенсионер къта поне по 20 бона в кесийка и звънне ли му телефона - мята ги от терасата

Имали дали ! ОЛИГОФРЕНИ !!!!!!

Я кажи кой турски сериал гледахте ?!

Както каза един от тарторите на групите " Докато има балъци, дотогава ще съществуваме!" Не знам , хората стари, плашат ги много по телефона, но все пак непрекъснато се говори за тези ало измамници!!!! Горките хора, огромен стрес!

Бойко е виновен . ПреЦедента така каза .