17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имала-дала.Вече е досадно.

Простотията в България няма край. Тези хора чували ли са за полиция и фалшиви пари. Те ли ще хванат престъпниците.

Ето,това е умна жена.Браво на "инспектор Костов!"

Дали и вие самите си вярвате на тези писания, ащото дикиш не хващат вече от многобройните повторения... Не изкарвайте възрастните толкова залухави а се амислете каква самота ги е налегнала от избягалите им ч вужбина деца и искат малко внимание и човечност...

ЦРУ ряпа да яде ! Тук тия измамници знаят,кои колко пари имат ! Явно знаят чрез банкови чиновници,кои баби колко пари имат ! На такъв народ,управниците му са по мярка !

Тъпи, тъпи, тъпи хора. Иначе са бедни пенсионери. Непрекъснато се вдигат осигуровките, та да има за пенсии. А те ги събират и мятлст през балконите.

Нищо работа. Ако беше "премиер Костов" сумата щеше да е 65 000 000 лв.

когато 1 долар беше 3000 лева. Правим се на разсеяни, а?

Е тия хора ненормални ли са? Как така ще дадеш толкова пари. Думи нямам.

Имала пари - дала.

сега хвърлят по 50-60 бона през прозореца пенсиите, а когато ни сполети Визията, сигурно направо сакове с пачки ще хвърчат от балконите.

с обвиненията към банките. Те че са хайдуци и ни дерат е отделен въпрос, обаче и дума не може да става нито да докладват на полицията, нито да питат клиентите за чий кор теглят собствените си пари. Всеки път го пишете, следвате си опорните точки, без да си давате сметка, че се излагате. Точка по въпроса.

Да, банките нямат задължението да пазят ничии спестявания и все пак не е зле на видно място да се оставят брошури, които да уведомяват за възможни измами.А иначе е въпрос на добра воля, служителите да бъдат инструктирани при теглене на по-големи суми от възрастни хора поне деликатно да намекнат на гражданина за възможни измами.Все пак това са техни клиенти и е добре банката да проявява лоялност, така както държат и клиентите им да бъдат лоялни при погасяване примерно на кредити.

хем не си. Не може банката да знае за какво са ѝ парите на бабата и няма право да пита. Може да е решила да ги подели между внуците си например. Иначе наистина не е лошо да слагат предупреждения, но се съмнявам, че ще има полза. Толкова пъти се говори по телевизиите, писа се по вестниците за тези измами, но те продължават. Значи грешката е в измамените.

Банките позволяват такива тегления на големи суми само след предварително заявяване поне ден.. По интересното е от къде имат информация обаждащите се защото винаги на такива ''богати'' възрастни попадат а според мен за да имаш такива пари едва ли си глупав...

МВР да направи изявление в кои други страни има телефонни измамници и как се справя там полицията. Имам чувството, че това е срам за полицията, да я използват по този начин. Това е подигравка, че не могат да се справят с такъв проблем и това може да продължава вечно.

Смях в залата! Май по-скоро е утаила някоя сума, я от съпруга, я от децата.

Ама яд ме хваща вече от тези пенсионери! През последните години през ден се тръби за телефонните измами! Даже и сценариите им разказват. Изобщо не подлежи на коментар колко трябва да си загубен, за да повярваш, че от полицията ще те накарат да оставиш една бала пари на улицата.

Старите хора трябва да се пазят, на други следва да се ядостваш. И да им говориш и да не им говориш, те са като малките деца. Други са за боя, ама як бой

дедо юнкер, баба меркел и другите сенилни шарани, хвърлиха цяла европа през балкона и още се връзват на моше и номера му с мулти-култи...

Костов?

... a leitenant Videnov?..

леле, щом бабите имат по толкова пари, че да дадат ей-така 40-60 ооо, то колко ли имат младите мениджъри? Затова човек може само да си гълта слюнката, като ги гледа какво купуват и какво плюскат в магазините.

Прост народ,ама много прост... Събирала е бабичката цял живот или е продала някой имот и после парите вместо да ги даде на децата си или внуците си,ги е дала на цигани паразити.... Явно старите хора пазят парите си за отвъдното,знам ли?!? Пълно е с такива стари хора,но най лошото е,че борбата с с такива престъпления е слаба,наказателната отговорност на тези мошеници е никаква,ловят ги и ги пускат,не ги вкарват в затвора за десетки години....

все още виреят разни „Сполуки за България“, „Заедно за България“, а сега най-новото 20 - „Визия за България“.

Що пари крият тия пенсии, а само мрънкат.Като на мъжо ми майка му.

Бедни пенскионери, аааа... Фъргът хиледарки през терасата...ужас

Прост народ, слаба държава!

Банката къде са дремали , а не са съобщили за тегленето на тези суми на полицията ?!

парите са си на клиента. Не им влиза в работата да докладват на когото и да било. Това ви се каза 1000 пъти, но вие упорито продължавате да хрупате тази опорна точка.

Парите са на клиента? Над колко лв са забранени кешовите плащания? Над 10хил!! За къв чеп му са на някой 30хил кеш.??? и изобщо трябва ли дасе разрешава тегленето над сумата на кешовите плащания? Това е достатъчно подозрително да се докладва. Може да спонсорира тероризъм или протести.

Сега па банката виновна...аман от тъпънари

"Виновна" ти е на тебе главата, че не разбираш какво е искал да каже пишещият.

Ей, ама това комунягите наистина сте адски тъпи хора. Едно си знаете, едно си баете. Парите са си на бабата, тегли ги и банката по никой закон не е длъжна да прави каквото и да е в такъв случай. Даже нямат право и да питат за какво са ѝ парите.