17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак се почна...

Имало и бедни пенсионери!!!!!!!!!!!!!!

Кво плюете срещу жената бе? На 80, вече има я начална деменция, я нещо друго. От това се възползват измамниците. А хората от това поколение кътат пари за да имат децата с какво да ги погребат подобаващо. И вие като станете на 80 ще вършите глупости. Ама полицията е виновна , щото тия много добре ги знае кои са , и нищо не прави !

Колко е глупав българина ,той винаги е на принципа - Една жена ми каза ххахахахахахахахаха

Когато си тъп, прост пенсионер, заслужила си го е. И реват че са им малки пенсиите, и по-малки трябва да са след като нямат проблем да раздават пари.

И тази гад плаче за увеличаване на пенсиите...

Средната възраст на русенци е 55 години, докато всякакви маргинали и малцинства се плодят като въшки, които престарелите русенци ще издържат. Тук стана по-зле от Латинска Америка!

Евала! Всеки пенсионер да има поне по толкоз накътани и щом му е кеф, да ги раздава на ало-ало. Аз толко пари не съм виждал накуп

С kaкъв акъл трябва да си да оставяш толкова пари там ?

трай, бабо да не те среща мечка....старост те чака, и теб, не те чака младост

Очевидно,дъщеря и е искала да изкара някой лев от майка си,щото дъртата иначе не дава.

За какво са ѝ на 80 годишна жена 28000 лева?

Ами ясно за какво-да ги оставя под пейките. Майтапа настрана, но сегашните поколения цлеят им животе на кредит. Философията на наборите на тази жена е - бели пари за черни дни. Това е.

Тази теория бели пари за черни дни беше я развил един наскоро,че хората имали скътани по 200-250 000 лв.и като нямали какво да ги правят ,влагали ги в закупуване на апартаменти,че и ти 28 000 лв..Не съм ги и сънувал.