17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже....как нищо нормално няма в тази държава ... Идиотщина навсякъде....

Обектът си е обезопасен, има си ограда. Да, може да не е била заключена портата с катинар, но пак е много по-безопасно от една лента на колчетра или ограждащо пано, а те се считат за достатъчно. Да падне може само човек, нарочно влязъл вътре. За мен дядката е искал да пикае или сере и търсейки закътано място е паднал.

Като ти се "допикае или досере" така ли се криеш по улиците и сереш на открито ? За тоалетни не си ли чувал ? Аман от диви селяни в София !

И защо реши, че аз така правя? А ти не си ли виждал да го шправят такива селяни? Честно казано никаква логика не виждам. Все едно ако кажа как някой си хвърля боклука от балкона ти пак менд а обвиниш, че съм селянин, понеже съ,м го казал???

Дивото строителство взима и физически жертви. Спрете се малко - за кого се изсипва целия този бетон? 25% от жилищата в София пустеят, а се завършват по 8 000 апартамента годишно. Заменихме паркове, градини и красива архитектура за полупразен мутробарок…

Има търсене, затова. Нито купувачите, нито строителите ги интересува, че имало незаети жилища, ако те не са на пазара. Това е частна иниц иатива и ще се строи докато има търсене, Иначе следва дефицит като през соца.

Принципно има търсене на дървен материал и хотели първа линия на морето. Дай тогава да изсечем горите и да бетонираме плажовете. A чакай…

С прякор госпожа корупция

Най-ме кефи да слушам дървен философ да обяснява как някой да си инвестира парите.

Етишопия

Прикаченият снимков материал показва, че строителния обект е с ограда, про това не лоша. Преминаването през нея не би могло да се случи, ако някой умишлено не реши да го направи. Потърпевшият не се е оказал случайно от другата страна на оградата, а в резултат на собствено решение! В тази ситуация е некоректно и заблуждаващо да се слага подобно заглавие на публикуваното!

И кое му е необеспасеното-има си ограда.

ДА НЕ Е ДРУГА СНИМКА,НА ТОЗИ ОТВОР СЕ ПРАВИ ДА ВЛЕЗЕ ПОЛИЦАЙ