Коментари - Възрастен грък застреля българин край Кавала пред очите на свидетели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е платил на нашия мангал и те така

PEYTSCH

Гръкът ще го похвалят, а българина ако има кой да му лати хилядите евра ще го пратят за погребение в Бълфария...

двамата са се скарали по незначителен повод от финансов характер. Означава, че вулгароса е взел заем и се опитва да се измъкне без да го връща. Еваллата на маляката! Длъжниците или им продаваш кожата и се издължават или престават да се радват на слънцето и въздуха!

"Българина" циганин ли е бил?

Видяхте ли, българи- морето ви е било скъпо! А в Гърция убиват- не ходете! Това ли е идеята на статията- за един познат питам...

Ако беше албанец щеше да изпревари гърка.

северна гърция е поциганена от български цигани,които там се представят за българи,,,но в бг са горди цигани!т.е. винаги получават ползите ,или на европейският съюз,или на бг гражданин.но циганинът и на марс си е циганин,или ще краде,или деца ще търгува,или канали за емигранти ще разкрива,,,,

Леле колко крънкачи-длъжници имало тука... И децата ви ше продам заради празните ви тикви! Не ми пишете минуси, а марш да изкарвате кинти! Първо за моята лихва и благополучие, после за храна за вас да не умрете от глад, след това за главницата, след това за каквото остане... ток, вода и т.н.

Или ще го застрелят, както е станало в случая. Празно няма! Един циганин по-малко, един самун хляб повече.

Тука спора го решават с брадва.

по-скоро гал от ман.

Не ходете ако сте тъмнозелени и се надявате да ви търпят безобразното поведение там...

Пореден ден, поредна новина от типа - " не ходете в Гърция, там е много страшно". Мутроморието в ступор...... А на границата не могат да смогнат от наплив на туристи към тази зла Гърция.

е взел едни пари за работа, пък е решил да не я свърши ... Ясу! Но се оказало, че маляката е и пострелясу.

Два лева за кафе нямаш, ама тука си много голям. :)))

Гъркът е объркал годината. Решил е, че е 1913 г.

Ходете в Гърция да ви разстрелват. А си имаме такова хубаво черноморие

А може би годината не е объркана, а етническият произход на жертвата да съвпада с моя ник?!

да не си от хотелиерите, арендаторите, концесионерите или министерството на туризма?

Че е хубаво, хубаво е - спор няма. Но го съсипаха мутри, концесионери, подкупни служители и сега на иначе хубавото ни черноморие масово има мръсотия шумни заведения, простотия, рекет за паркиране до плажа, рекет за чадър и шезлонг, лошо отношение от обслужващия персонал, който е далеч от стаднартите за нормално обслужване в заведение, хотел и т.н. Ето затова хората избират Гърция Турция и т.н.

Ония там си ходят със заредени пушки!?!?! Или си ги държат на видно място по домовете, заредени и да са под гъка на който му потрябват!!?!?!?

Пак ще кажа- тия гръмки заглавия си ги дръжте да не казвам къде. Жалка жълта и кафява медия, проучете, доколко е "българин", и тогава си пишете неграмотните статийки.

Съмнително е да е бил българин а по скоро от едно крадливо племе на което гордите гърци не се оставят да ги тараши. Друг е въпроса че същото племе яко тараши всичко в Булгаристана под прикритието и чадъра на гнусната Мутроченгесарска хунта. В Гърция затова има ред а в Булгаристана гнусна Мутроченгесарска мафия.

много точно казано

Коментиращите оправдават ситуацията с това, че не е бил българин, а ром. Аз пък ви казвам че на българина, където му е стъпил крака в последните 20-30 години, всеки е пропищял от възпитанието, културата и хигиената му. Спрете да си мислите че Ганьо е велик

Колко време е нужно да ми не след тази новина преди някой мега "експерт" да ни посъветва да не ходим в Гърция, че там, видиш ли, е ОПАСНО!!! Тая статия намирисва нещо!

И византийците мразят нашите цигани..........

То щото не сме виждали боклуците англичани, германци, скандинавци, поляци, чехи, руснаци и други какво правят като дойдат в България. Ама не, ний сме най-черните, най-долните. Ай да ти...

Ти виждал ли си как руснаците ядат диня

Българин, българин, колко да е българин?

Като са толкова прости и ходят да работят или да правят "бизнес" с гърци, така се получава. С грък нищо друго не трябва да се прави освен бой и шутове в задниците им до скъсване !

Мутроморието чух, че било празно и май почнаха да плашат хората с Гърция...

Някой джипси кинг пак е крал и са го гръмнали като куче, но в новите излиза "без видима причина"...

Едно е да си виждал диня само по филмите, а друго да ти липсват първите седем години!

Този грък най-вероятно е гръмнал някой "ромеро", който е забравил че не е БГ , където всичко може! Не виждам и информация за струпване на човекоподобни с ножове и брадви, които да заплашват гърците.......... Този грък да се награди !

Бил ром! Хахахахахах какъв ром бе, либераст?

100%!!!

Направи ли ти подарък грък, огледай щателно гърбът си, защитен ли ти е добре.

Източната Римска Империя - Византия, няма нищо общо с изгонените племена на гърчолята от Северна Африка.

Никой, който не е отявлен престъпник не гърми някого ей така, заради дребна свада. Нашенецът си го е заслужил. А най-вероятно става дума за някой от мургавите ни събратя.

Повечето коментари под статията показват що за стока са българите и защо ни подритват навсякъде! Когато сами се мразите, как очаквате другите да ви уважават? В статията пише, че гръкът е отишъл до селото, в което е живял българна, т.е той го е търсил и е искал нещо от него. Срещнали се в дома на общи познати. Това какво ви говори? Скарали се за дребни неща и гръка хладнокръвно го застрелял! Аз го тълкувам така, че животът на този българин не е имал никаква стойност за гърка и той го е застрелял, както робовладелец разстрелва роб, който не му се подчинява! И това е точно отношението на повечето гърци към бългрите. Те гледат на народите от балканите, както колониализаторите са гледали някога на индианците в Америка. Което не им пречи да твърдят, че Америка е тяхна, както и гърците твърдят, че Балканите са техни!

става дума за български Ромео.

Пазете се от данайците дори когато ви носят дарове.

Направо счупи ТЪПОМЕРА

Кажи някой дето ги обича. Май не се сещам за такива.

Аяаяяя яко изтрупах се

Много предатели се навъдиха, превърнахте страната в кочина бе! Като чуят или видят грък и му клякат с отворен задник! Дайбаваштамампродажнагнидидолни!

Може ли и аз, може ли и аз?

ето това са мъже.

Дано е така