17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учителката и лелята се опитвали да го хванат????!!!Те да не би да се опитват да хванат муха?Това все пак е дете на 6-години!! То с опити не става!

Да вменяваш отговорността за това на дете е скандално! Нали имат камери, защо не покажат записа? Сигурен съм, че децата са били сами, а прозорците са били широко отворени. А и да не са били, щом някой може да проспи подобно нещо, си е за прокуратурата. Освен това отидете и питайте регионалната здравна инспекция дали прозорците трябва да могат да се отварят настрани или само отгоре вертикално. 10 лв струва дръжка за прозорец с ключалка. Цялата им риторика е такава все едно детето докато е тичало на двора, е паднало и си е ожулило коляното. В случая можеше и да не е живо, просто е извадило луд късмет.

Балконът е с врата, не с прозорец.

Да е живо и здраво, да има сили да повтори пак и да се справи по-добре.

Е, то остана и да сте го хвърлили вие! Въпросът не е как е скочило, а защо му е оставена възможност да скочи.

мога да изчукам която колежка поискам, чувствам са като Легхорн, същото е и с параджията в дг...))))

Можеш, а не чукаш. Безотговорен тип!

Изобщо не вярвам на бонбонените версии! Със сигурност в стаята при децата не е имало никой и или са пушили в тайните стаички,които ВСИЧКИ ДГ ИМАТ! ИЛИ СА СИ ЗЯПАЛИ ФЕЙСБУЦИТЕ! Миналата есен, когато синът ми имаше час по химия, учителката му лайкваше снимки във фб. Няма защо да се заблуждаваме и да се лъжем - всичко е фалш и пълна безотговорност към нашите деца.И единствена мисъл - как да откраднат повече от европейските пари чрез някакви псевдопроекти.

Лелките са го хвърлили и сега лъжат. Не е за първи път да малтретират деца. Затова и не искаха да им сложат камери.

Завързаха му очите и го подбутваха с кухненски нож по дъската, за да го изтикат в морето.

Гледам на картинката, градината санирана, боядисана и т.н. Толкова ли не им останаха няколкостотин лева за осигурителни механизми за прозорците, така че малко дете да не може да ги отваря "внезапно". Или де толкова акъл да мислим за такива подробности, докато се чудим как да напишем обществената поръчка, така че да е по мярката на правилната фирма.

стават такива неща, още по-лошо е че лелките в градината нямат право да им правят нищо.

Ако е с изпържен от смартфона мозък може да бърка кое е игра и кое истина. Някои деца ги отглеждат телефоните и таблетите.

Колко си прав

Ми персонала като не си върши работата както трябва така ще става. Навсякъде егнилоч в тоя кенеф....

Ужас, импулсивността на някои деца е плашеща. Дъщеря ми ме побъркваше като малка с хрумванията си, добре, че се промени като порасна.

Учителка сам в дет. градина в Англия, ако, не дай си боже, тук се случи такова нещо, всички отговорни за тази група деца ще бъдем изхвърлени от работа и с креминално досие.

Дано английският ви правопис е по-добре от българския, че не знам как ще останете в тая градина като учителка ако сте неграмотна. А и написаното от вас е пълна каша. По начинът, по който сте го написали, излиза, че ще изхвърлят всички деца от работа. Не се притеснявайте за градините в България, едва ли случилото се ще остане подминато.

Като говорим за правопис - научете го тоя пълен член най-накрая и пред ако има запетая. Присмял се Хръбъл на Щърбъл...

"виновен до доказване на противното" понякога е правилното решение, но ако ще се прилага, да се почне от криминалните боклуци, а не от полезните специалисти

беше бе госпожо. Нали си там за да отговаряш за тези дечица. Нали затова ти плащат.

Luna0102

Големият ми син до 3 годишен беше див и не подлежеше на никакво възпитание, за да отида до тоалетната съм го връзвала за детското столче, колко ли инстанции ще се задействат ако и в градината такива ги връзват.

Тази леля не е сестра на майката, а по длъжност е пом.възпитател. Прието е /само у нас/ децата да й казват леля, но за главен учител не е приемливо при публични изявления да си служи с детски думички.

Само - то оставаше и някой да му е помагал! Въпроса е Вие какво правехте, докато детето скачаше САМО?!

Не могат да наблюдават всяко идиотче, възпитавано от филмите вместо от родителите си.

Тогава да връщат заплатата и да се пръждосват да продават домати на пазара.

А едно време с 2-3 шамара лекуваха хиперактивност и ти отваряха всички чакри. Абе що всички родители, които не са си възпитали децата им поставят диагноза хиперактивни?

Имахме един Боби, всеки обяд го наказваха да кляка и става, докато другите спят. И клякаше, като пружинка беше - час, час и нещо нон-стоп. Помня, че и мен ме накараха да клякам веднъж, защото говорех и много бързо се трупирах. Боби беше друго нещо, ама то и тренираното си е тренирано.

Обувайте им по-широки шорти и няма проблеми.

Как ги правите тия дца при демокрацията, бе?

Както и преди.

Не знам точно какво е станоло, но моята дъщеря сега 21 годишна, кротка, разумна, ученолюбива студентка ... между 2 и 5 години беше като тасманийски дявол. Нямаще как да я наказваме, да и правим забележки, да искаме определено поведение ... защото всеки път изпадаше в истерия и започваше да си блъска главата в стените или пода и имаше желание да избяга или да скочи от някъде. Затова и не е ходела на градина ... ако случая е такъв - изисква се много търпение, разбиране, любов и себеотдаване от страна на родителите. Разбира се може и да не е така както казват учителките, във всеки случай да се оправи детето и късмет!

А и момченцето казало, че било Батман... Във всеки случай прозорците на Втори етаж в детските Градини ТРЯБВА ДА СА ОБЕЗОПАСЕНИ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ

неконтолираното гледане на "детски" филми от бебета това води

Моята щерка на 5 години: -Мамо ,аз мога да летя! Ей така ,като си размахам ръчичките ,и се задържам във въздуха.Днес в детската градина скочих от оградата и се задържах! А ЖИВЕЕХМЕ НА СЕДМИЯТ ЕТАЖ! ! !

това виждате вие, а реалността да не е като в brazzers

явно сте от модерните родители дето са повярвали на либераските глупости че шамарите "не са решение", а аз да ви кажа много добре работят, сигурно някое от моите досега щеше да е по вестниците ако не ги ползвах. недейте се води по акъла на хора издигнали абортите и сексуалния разгул в култ.