Възобновиха издаването на туристически визи за Русия у нас

Пътуванията за онези, които получат такава виза, се осъществяват само през Истанбул, Сърбия и Доха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

goose

Блъфовете и изнудването не минаха, посолството явно няма да се затваря, оказа се, че и без ония 70 можело да работи :)

Ти колко цента или медийно внимание се надяваш да получиш с този пост? На всички нормални хора в България стана ясно, че учителите в училището не са шпиони, а всички беше акция на проамерикански интереси. Гушкай си ги тези интереси ти, на обикновените хора те само вредят.

Аз не виждам опашки да има, желаещите се броят на пръсти, основно елементи от дираждийската редакция.

Митрофанова я чака заточение в Сибир или по-лошо ... Толкова близки роднини на управляващия в Русия елит живеят във Варна и околността, че е абсурдно да ги отрежат от дипломатическа служба!

Дано пишеш от опашката за руска виза.. ако не - изказването ти противоречи на всички факти... ти си знаеш :)))

Туристическа виза се издава най-лесно през тиристическа агенция, така че няма да видите опашки.

Няма желаещи да ходят в Русия.

Че нали щяха да затварят посолството:))) Наистина ми любопитно обаче колко са кандидатите за туризъм в Русия?

Бум на туристите в Якутск.

Ти наясно ли си какви затруднения докара тази мярка за обикновените хора, които имат връзки с Русия (роднински, търговски и др). Много филосовствате, а това не помага на тези хора. Съветвам Ви да си гледате собствения двор и да не се изказвате на "ан гро", че и на Вашето дупе ще му припари глада, който ни готвят световните кукловоди.

Не сте прави. Санкт Петербург например е страхотна дестинация! Но сега бих се въздържал - да не ми се упражнява някой стажант граничен полицай, защото съм от вражеска държава...

Щото никога не съм виждал опашки пред руското посолство. Пък рускините дето се ожениха за българи не искат и да чуят за Русия.

това клякане на бункера не ми харесва ... съдържа елемент от "меката хибридна сила" на денацификацията...аналогична на линията на "вечната" благодарност за окупацията...пърдон- за "асвабаждението" като не стана с лошо, сега ще пробават да пробият българите "с добро" : "видите ли, вече сме "добри" , бъдети и вие "добри" с нас - напуснете нато и ес"! не се отказват обаче от фикс-идеята - да впримбат българите в ментална зависимост ... а после превземането е лесно ! много са подли ! лесно е да се опазиш от видимите врагове, но много е в пъти по-трудно да се опазиш /понягога даже се оказва късно/ да се опазиш от "братушканията" ! това е много тънка преди изборите - така присламчат най-тъпите, които все още се колебаят, като си кажат - "ей на, блядовете вече са "бели и добри" и не са ни врагове, я да пуснем ка копейкин и за рекетчика-янев"! стойте далеч от блядовете ! подло, нахално , аргесивно, фашистко племе!

Ти мислиш, че шпионинът се представя като шпионин ли? Откъде знаеш кой е шпионин? И градинарят може да бъде такъв.

всички потенциални предатели , защото отивайки там ще ги чакат едни вежливи чичковци от лубянка за вербовка !

Хах , че кой ще отиде като турист в рашка говняшка точно сега освен тролчетата дето им спряха преводите та да си получат капейките кеш ? Сигурно рептилите малинов и копейкин ще са първи :)))

Заминавай към сибир, като ти пречи, кремълски маргинал.

Ах, не на мен направо.ми се къса сърцето! Така се бях притеснил, че няма да мога да отида по пътеките на Путин в Сибир, дето е ходил на лов за мечки и усурийски тигри! Ох, олекна ми! Ей сега хуквам към руското посолство за виза! А сега сериозно: Русия ще се разпадне на съставните си републики и други субекти на Руската Федерация! Въпрос на време е. Може би не сега, може би догодина. Или след две-три години... не знам. Това е като прогнозата за времето. Но че ще се разпадне - няма и капка съмнение! Тогава визи ще търсим за отделните републики.

Сега пак ще започне блеенето на козяшките тролове - кой иска да ходи в Новосибирск, защо карате западни коли а не Лади и т.н. Драги соросоиди, никой не ви кара да ходите в Русия. Там е много лошо и не е за такива като вас - може да получите някой инфаркт ако сравните омразния ви Новосибирск със София например. По-добре се концентрирайте върху историческите есета как имперска Русия поробила България. Вчера гледах интервю с един много интересен журналист, Джон Пилджър - ветеран от 7-8 войни, който обясняваше защо вече не може да се вярва на западните медии. И въпреки, че английския ми е отличен, в един момент той употреби една дума, която трябваше да потърся в интернет. Джингоизъм. Ще ви спестя търсенето, означава "дрънкане на оръжие". По-интересен е произхода на думата обаче. Идва от една песен, която се е пеела в английските кръчми по времето на Руско-Турската война: "Имаме корабите, имаме хората, имаме и парите воювали сме с Мечката и преди и докато сме истински британци руснаците няма да вземат Константинопол" Този пример от британския фолклор би трябвало да ви напомни, на чия страна са били англосаксите по времето, когато Русия е воювала с Турция за нашата свобода. Само че за соросоидите "свободата е робство, невежеството е сила", както е написал един друг англичанин в пророческата си антиутопия.

Не си заслтаоужава да ограмотяваш неколцината соросовируси. Тук те тролят първосигнално, изобщо не им е заложено в чипа да научат нещо ново, камоли да разсъждават.

Бе за сега гледам как Украйна се разпада. Иначе свободен свят, всеки да ходи където му се иска, теб какво те запича, та търсиш облекчение в този форум. Кеф ти в САЩ, кеф ти в Сибир или Куба.

Корчагин пак е на пост пред червеното знаме. Как му се ще отново да се върне назад в света на опашките пред посолствата, а може и за отминалите "изходни визи".

Ура,българските ,любители на Русия най сетне ще напуснат България във посока Русия!

И за твойта Кравария трябват визи.

Не са се правели на интересни да спират да ги издават. Ако имаш предвид САЩ.

Няма да го затварят май руското посолство в България май? Ама Дир твърде загадъчно заглавие пише и оставя на ментално ощетените сами да се сетят какво означава това. А това вероятно е най-голямата новина днес. Освен че доказва, че руските тролове без никакви основания вдигнаха гюрултия и се мъчеха да всяват Паника. "Ще затварят посолство, ще прекъсват отношенията, ще обявят война..." Мамицата ви продажна, лъжлива! И ко стана?

Виж какво бе, ентусиаст! Баща ми беше две години на работа в Съюза - първата в Украйна, втората на Далечния Изток! До китайската граница, до езерото Ханка - Спасск Дальнiьй! ИЗВОДЪТ: Колкото по-на изток отиваш, толкова по-ужасно става! Там китайците внасят дрога в Русия, убийствата са ежедневие, а от пиянски сбивания нощем не може да се спи! Баща ми беше взел една дамаджана от село скоросмъртница, 55 градусова ракия и напи един полковник от КГБ така, че чистачката се наложи после да му го измете от стаята на хотела! Бил там да търси НЛО полковника! А в Киев съм бил - красив град, по-хубав от София бих казал. Но и там беше беднотия, щото СССР бяха още. Сега са много по-добре. Бяха, преди войната.

Ейй от кога го чаках това че да отида в Русия направо нямах търпение! Отивам в Русия да заживея по хубав живот там заплатите са по високи стандарта на живот е по добър! За какво ми е западна Европа? Виж Русия ми е по на близо там хората живеят по добре и взимат високи заплати

Кой ли пък има зор да ходи в руслямската кочина.

Кой ли пък има зор да ходи в руслямската кочина.

тез опашки пред руското посолство ?

раздвали рубли на кило.

Веднага започнете плащане в рубли на евтиния газ,иначе зимата измряхме! Отменете безумното решение на педерастите за посланиците,народа е с Русия!!!!

Подадох документи сутринта. Странни въпроси ми зададоха, мога ли да стрелям с калашник, да тичам на зиги заги, мерих и каска. Явно така процедират с туристите, за тяхна безопасност.

Бях се същисал че ще ми изгори ваканцията в Сибир, ама като прочетох новината ми падна камък. Да живее товарищь Путьонкин!

Нали щяха да затварят посолството? Пък сега визи почнаха да издават? Странна работа

Много имат нужда от услугите на посолството. Аз имам роднини в Русия и няма как да ида без виза която вадя от София. Като мене са хиляди. Ако се затвори посолството няма как да пътуваме. Това е една от причините ОЩЕ да не са затворили посолството. Ако мислете че Путин и Кремъл блъфират, явно сте живяли в гората за последните няколко месеца. Хич няма гаранции че няма да го затворят макар че за сега се съобразяват с нуждите на хората в България.

Това се решава с изнесени визови центрове. Канада например няма посолство в България, но има(ше) визов център в София (докто бяха необходими визи), за да не се налага чак до Букурещ. За какво са ни 200 руски шпионина тук, дегизирани като дипломати? Културбите и историческите връзки между руския и българския народ не зависят от броя на бюрократите/шпионите в руското посолство.

Както каза един от зам-министрите наскоро, ако затворят посолството, повече ше изгуби Русия отколкото България

Не им мина номера и се снишиха набързо

Сигурно хиляди имат роднини,но дали се натискат да ходят???

Феновете на Раша- не губете време за визи, вземайте направо гражданство. Раздават го по- евтино от тоалетна хартия. Грабетее

тази мерзавщина?! Разстрел до стената!

За тези където изгониха 70 руски граждани.

за тази работа, за визите де, трябва само един служител в сополството. Един на гишето за визи с изплезен език. Лепваш визовата марка на езика му и след това я плесваш в паспорта и готово+ екологически чисто.

ТИ СИ АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИН ПОДЛОГА

България тъгува много с Русия и много малко с Америка.