17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свиквайте неверници, исляма е бъдището!

Засилени мерки за унищожаване на туземците на територията

Ако преди четвърт век бяха взети крути мерки срещу разпространението на СДС -Чумата,като бъдат обесени пред "Коня "и на "Орлов мост "поне десетина Свине от заразното Котило,сега нямаше да има нито Африканска чума по свинете,нито пък Хамериканска по хората.

Браво Сашко,стигна до първопричината.Но сега с 10-20 сини свине няма да минем.Стотици са.Още грухтят на гадно тъмно-синьо и пият кръвчицата на народа Дебелият Ал,Фил Кенеди, Ив. Костов(най големия крадец в историята ни) и касиера му Сл.Христов,сега цялата Шайка от алчни дупедавци,пият кръвчицата народна парвенюшсите кланове на разни В.Арабаджиевци,Герговци,Диневци,Биневци,недосегаеми наркобосове тровят децата ни,прокуратурата сляпа,съдиите и митничари с невиждан стандарт, и над всички Боко лъже денонощно,колко много сме добре,продажните медии му приглосят,милион и 655 хиляди гладуват,2 милиона избягаха от рая,циганите безчинстват,пукнат полицай няма по улиците,дремят си в колите.......кого да трепем по напред бе,Сашко.

Исляма е бъдещето.

Значи щели да избият 5000 свине майки и нерези,а сукалчетата ще оставят живи.Е,щом са сукалчета,как ще ги храните 35 000 броя?С биберони!?

Тези мерки не трябваше ли да се вземат преди да изтрепите животните, бе некадърници. Уморихте го този народ, уморихте го, водени само от нагона да си пълните гушите до откат....

Значи по думите на шефа на БАБХ при дивите прасета има само около 10% смъртност, докато при домашните е 100% заради това че същия БАБХ избива всичко живо, понеже дебелите "доктори" няма как да гонят дивите там оцеляват 90%. Възниква резонния въпрос - кое е по-лощо? чумата или БАБХ? Причината за всичко естествено са идиотските директиви на Еурогейския съюз, които нашите тъпигьози изпълняват дословно. На ЕС не им дреме за поминъка на хората и ще борят чумата до последното българско прасе, чак когато стигне Германия ще се присетят веднага, че имало и други начини. Проблемът тук е, че нямаме управници, а начело са някакви мишоци и помияри дето оставиха хората без вода, а какво остава за прасетата?

10% от изследваните, а не 10% смъртност.

незнайно защо,коментари които изказват съмнения ,за действията на управляващите,свързани с "чумата" по свинете! Не е ясно защо в Сърбия и Гърция няма такова избиване на свине от "чума"!

Не копувайте от големите хранителни вериги,те продават месо по лошо от ЗАГРОБЕНИТЕ.

Да защо няма репортажи на умрели прасета,тая румънката ,къде е.Това смърди на голяма евродалавера.Е ще ни унищожат и нас накрая

И тия мерки няма да помогнат, евентуално ще се намерят още няколко заразени копмлекси, но няма да реши проблема, а на лято с бодра песен отново да се чудим защо стана така. А причините са ясни - некадърност, само с крадене не става, трябва и акъл, а и опит, а това събрано го няма в българската администрация. Мерките ще дадат една обща картина към момента, е и? Всеки знае кое е причината - дивите свине, на всички би трябвало да им е ясно, че само с нормалния лов няма да се намалят до необходимото. И "ко праим", ами простичко, вадиш армия, мобилизираш ловци и подред всичко диво, оставаш едни малко бройки по развъдни стопанства, за да възстановиш популация и толкова. Всичко останало само бави този процес - чакаме сами да си измрат от смях дивите свине. Хайде със здраве и да правите компания на Димов, че нанесохте щети за милиони от некаъдрност.

Самите ветеринари не могат да со обяснят механизма на заразяване.Към това трябва да добавим,че големите свинекомплекси крият началото на заразата,докато не стане масово измиране.И още нещо,досега се унищожаваха всички животни,така гласяло европейското изискване.А сега само част от свинете.Защо?Има нещо гнило.

Дет съ вика ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ продължават с пълна сила и на всички фронтове! Сиреч, БАСТА!

Трябва, трябва, ..за тридесеттина години тука се навъдиха доста ,,прасета,,.

Не бойте се във Варна д р Димова и любовника и Пасев ще ликвидират чумата

Свикали са плъховете на национален пленум и са им направили инструктаж да си мият крайниците с дезинфекционен разтвор преди да влизат във фермите и стопанствата ли?

Скоро ще гледаме прасета само по телевизора и ще ядем, който е богат пенсионер , някаква странна смес от немските вериги !