Във водата край сръбската мина в Драговищица няма живи същества

Министър Нено Димов обяви, че темата с отровената река в Босилеград ще влезе в разговорите между Белград и Брюксел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и из нашите реки рибата отдавна изчезна ама иначе всичко ''ни е наред'' екологично.....

Господари на ефира направиха 5 репортажа по темата преди нова година.

То да е само това. Защо храните в Сърбия са евтини? Щото не им ги искат. След бомбандировките с обеднен уран преди 20 години не знаеш какво ядеш.

Отново "Джамбазки",после "Ти си го избра".

Ими ли такива , които все още наричат сърбите , братя ?

Ама какви братя! Кога сме видели нещо добро от сърбите?!

Абе то на вас все другия вие виновен само кравар вече обожавате макар че нищо добро не сме видели от тях а само аванта на наш гръб, Като не сме народ да се борим срещу нашите нередности не търсете други виновни за тях

Щом казвам АЗ значи има живи същества. също така щом казвам аз Жирардели е 150% собственик на Юлен. Също така казвам че природата е излишно разточителство.

В БГ е пълно с такива малки населени места,ккоито страдат от мини,но нищо не се говори по БТВ.Но за този проблем в чужда държава цял репортаж правят.

Ти пък откъде ги знаеш тези работи, бе тюфлек. Я опитай да провериш преди да говориш тъпотии. В България от псевдо еколози и техните платени стенания е станало невъзможно очите да си измиеш в реката.

Транс гранично замърсяване това не ти ли говори бе тюфлек? Мноууу прост народ сме! А и важното е че все още има българи там, тая чужда държава реално част то нея е наша!

А някой няма ли да се сети , да направи анализ на водата, например? Или и за това е валиден израз като: но това "не значи, че няма някой ден да дойде до нас"?!