17-11-2017 20-11-2018

Коментари

диващината и малоумието продължават с пълна сила на пътя

Възрастова група от 18 до 28 години. 3:30 посред нощ. Ясно!

голямо движение в това Суворово в 3.30 сутринта две коли на пътя и те се ударили и то яко-е тва си е яка простотия

Същества по-близо до примати, отколкото до хора, със силни комплекси и чувство за малоценност и с коли за 1000-2000 лв. използват шофирането като единствена възможност да се почувстват значими в някакъв аспект, което често води и до невинни жертви! Заради това трябва твърда ръка, която да покаже, че цената на такова поведение е твърде висока, защото в противен случай, плащаме с живота си!

"Експерта" алекси стратиев - нови, по-високи глоби! Ето до това води простотията и милиционерщината!

А бе 3:30 в Суворово ден ли е ? Или са пестили от крушки? Фаровете се виждат поне от 100м. Тия кавали не виждат ли лъча на светлината?

Не се подигравай с хората. Просто в съседното село какаото е по -силно и са ходили да пият по едно. Да се надяваме само, че по големите не са успели да се възпроизведат до момента.

В Суворово живеят доста примати, мутреещи се същества и доста лигави младежи , чиято основна цел е да се напият , да се сбият и после пак да пият. Карат пияни особено събота и неделя през деня , а нощем си е редовно. Знае се от полицията , но са им авери и не ги закачат. Няма оправия и няма да има. Това с пиенето и карането е в цяла България. Просто за късмет не се случват по-големи издънки и катастрофи.

Естествения подбор работи 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата!

А бе няма ли да кажете имат ли основно образование

Момчето с голфа е бил рожденик.Бил е надрусан и пиян да се знае,все пак единствената механа в гр.Суворово е негова!