Вътрешният министър представи екипа си: Не очаквайте масови чистки в МВР

Обезпечаването на изборите, пътната безопасност, прогонването на наркодилърите от училищата, овладяване на мигрантския натиск и Шенген са сред приоритетите на служебното ръководство на вътрешното ведомство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

60 процента от полицаите са бандити и крадци като Мутрата,не ги ли изчисти България ще е все същата дрогаджийска помийна яма

Подмяна на целия престъпен ГЕЕРБерстки състав в МВР слуги на Московски руски интереси(особено по морето шефове Варна и Бургас) по подобие на ГРУЗИЯ Където 50.000 зависими от Руската мафия милиционери бяха заменени от млади обучени говорещи английски полицаи борещи се срещу престъпните руски схеми

Ти си типичния интернет драскач, нали. Как събра в едно изречение "ГРОБ, Москва и руски" и очакваш да ти ръкопляскат. Иначе МВР има нужда от чистка и то от ниво началници нагоре. Всичкото е брак. Кариеристи, натегачи и подлоги.

да се наблъскаме с далавери, така че да стигнеме по имоти Рашков поне наполвина.

Рашков имотите са дребна работа Я дай да видим хотелите и ВЕЙпарковете на Цветелина Бориславова ,Вальо Златев Хотелите на БОКО в Испания и милиардите му в Ливан и ЛЮКСЕМБУРГ

Нищо няма да направят!Освен,че ще ги хрантутим с високи заплати, служебни коли и ала бала.....Един глупак колкото и по голям началник да го направиш не става по умен, а си е същият глупак ,но повече вреден с тъпотиите си.

Ей тази госпожа Бийчър за всичко става то БДЖ, то финанси, вътрешни работи.... Затова нищо не върви в нашата страна. Прекалено много калинки и бръмбари станаха!

Щом е от нашите другари, значи може да я сложим навсякъде.

Прав си от кадрите на ГЕРБ не можеш да се отървеш!

Мн ми е интересно какво се случва с позицията "директор на финансите в акционерно дружество" докато го играеш служебен зам.министър 55 дни?

Всеки, който иска да ни прави свои и на господаря си икономически и политически роби, каквото върши 5-тата колона на диктатурата в Москва в лицето на “библиотекари”, санкционираните и организираната енергийна престъпност, както и техните подчинени политици, магистрати, държавни служители, медии и всякакви подобни, са наши и на децата ни врагове

Тая новата дебела зам.министърка на снимката защо си крие английската фамилия? И тя ли /герберастката/ е най-способната, та вече 10 години пасва на всякакви длъжности, при това най-високите в държавната администрация?

От другаря "бях точен с парите" не очаквам нищо положително за България! Най-вероятно е сложен за да репресира неудобните за Мунчо партийни активисти и обикновените граждани, противници на Мунчовите партийни шорошки уруспии, както го правеше пияндето с кенефите.

А кой репресира Дамаджанков?

Като гледам Мунчо ги е подбирал само малоумни уроди по свой образ и подобие !

А Киро Дебило на какъв принцип ги подбираше?

По брой на полицаи на глава от населението сме на първо място в света, а никой не ги вижда по улиците - Парадокс ли е? НЕ. Както всяко министерство, агенция, комисия и т.н. и тук имаме огромно количество чиновническа сган, която не върши нищо друго, освен да получава заплати, да консумира вкусни привилегии, с работно време "както дойде" и да пищи страховито, че желае "достойни" пенсии за положения тежък труд през годините.

И вие дръжте пенсионерите в МВР и армията и чакайте да гласуваме за вашите ПАК персионери. И в МВР докога никой няма да смее да премахне прословутата ПСЕВДОреформа на Бъчварова, дето създаде хиляди други проблеми и породи напрежение. Как за едни има заварено положение за други - НЕ. Какви са тия български закони. Кой как се събуди така кръщава сънищата си в МВР - реформи няма , а са нужни. И само по ЗМВР да се работи защо има и други неща - половинчати работи. Срам и позор са юристите в МВР щом допуснаха такава гавра със служителите. Имената да кажете на тия юристи, измислили и СЪГЛАСУВАЛИ ПСЕВДО РЕФОРМАТА НА БЪЧВАРОВА. зА ЕДНИ МАЙКА ЗА ДРУГИ МАЩЕХА Е ТОВА МВР.

Бойко Рашков изшатка бая пенсионери от системата на МВР, но в отбраната са останали 4 хиляди пенсионери...

Това прасенце на снимката ли е шефа на МВР ???? Ясно , нищо няма да правят ченгетата освен да пазят свинете в парламента....

Че ще ти трябват като почнат протестите срещу вас .

И защо!?

Комунист, милиционер, военен.Каква чистка,какви пет лева?

На мен ми звучи смешно: Няма да има МАСОВА чистка! По принцип трябва да ми звучи: НЯМА да има чистка, но на мен ми звучи ... чистка ЩЕ има, но няма да е масова. На какво се вика "масова" ще разберете в средствата за МАСОВА информация.

Следовото куче Рашо къде се е скрил? Спецов го няма да го пази,а Геши може да го подхване.А дано!!!

Предлагам дуел между двете кучета: Рашко и Гешко. Поне някой от злите породи ще си отиде

Рашко е подвил опашка и вече е г-н никой.

"Един от основните проблеми по пътищата е чувството за безнаказаност", коментира министърът." Със закон в МВР трябва да се забрани израза ' Е кво правим сега?'! Министре, министре и ти си голо вода както предишния, измисли си някакъв враг, абе какво стана с едни кюлчета , не се ли намериха вече? Търси ги бе човек ....

Бийчър ??? Едно време проверяваха до 9-то коляно родатата ти преди да започнеш в МВР.

Тя е политическо лице. Там може и престъпници.

Щом е по коми линия - може. Някой отговорен другар е гарантирал за нея.

аха , затова ги подбираха все рашковци тъпи комундета корумпирани ...

Дерменджиев не е глупав - управление на очакванията - занижава, тънка пишка е.. значи вярно ще има чистка.

На всеки полицай по една патрулка, по една 10 километрова пътна отсечка/с ограничение на скоростта 40 км в час./ , ......на концесия за 20 години/до пенсия/ :)))

Тоя за два месеца не можа да побутне един кораб,сега обещава чудеса.

Медийни звезди станахте всички. Папагалът е говореща птица, но не лети на високо. Работа трябва, а не общи приказки.

Събирай си боклуците И на есен към Славяново

Зада се случат най после реформи и промени в мвр е нужен външен на системата човек и екип,тези милиционери не искат нищо да се случва в мвр.

Масови чистки и реформи трябва за мвр и полицията.

че те червейте интегрирани, без да се махнат как да стане?

Гусин министър,махай пенсионеритееееееееееее.Тия толупи де мотивират младите кадри.В коя нормална държава има да получаваш пенсия и да си заплата.

Рашков остави едно голямо .....по неотложна необходимост.

"Не очаквайте масови чистки в МВР" Рашковщината продължава.

Разочароващо! Ако искаш да свършиш някаква работа трябва 90 процента да махнеш!

А трябва тотална чистка... Всичко е мафия, а тези дори ви заявяват, че няма да борят едрата престъпност...

те изтраем... споко... чистката я чакаме от 89та принципно... ама вече 78 години само русняшки подлоги...

След Рашков,който и да стане министър на МВР все ще е по-сполучлив.

Знаем кой си!

Тоест, нищо няма да прави.

Иска ни се съкращаване на администрацията и нормални заплати на действащите полицаи, които си вършат съвестно работата, за да намалее престъпността.. Очакванията ни са нулеви

Моника Димитрова, известна и като тире Бийчър, само съвместен шеф на Роскосмос и НАСА не е била. Универсален нищоправец.

Ако същата конфигурация се завърти в Парламента, скоро пак служебно правителство може да има, та постове за тази все ще се намерят, да си обогати автобиографията.

бла,бла...

Бойковизма се завръща.

рашковият ли?!

А трябва да очакваме масови чистки! Когато една структура не работи трябва да се рециклира и да се превърне в нещо по смислено и по ефективно! При положение, че това не е правено с десетилетия…. Много има за пощене докато се премахнат всички кърлежи от там!