Василев след връчения мандат от президента: Залогът е диктатура или парламентарна република

Изборът (за)сега е в ръцете на парламента, написа във Фейсбук съпредседателят на „Продължаваме промяната”

Обратно в новината

Коментари - Василев след връчения мандат от президента: Залогът е диктатура или парламентарна република | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От такива лицемерни изцепки като на Кокорчо и компания ми се повръща. Отврат и погнуса !

Проблем не ти е, че е диктатура, а че не е ТВОЯТА диктатура.

Че то това, което ни готвите, ако не е диктатура какво е бе, Кокорчо?

Ококорен пасивен педал и Травестиньо Дългошиев с иновации ще ви думкат с двеста.

Радев смени тихомълком всичките шефове на българските тайни служби веднага, след като “русофилката” Корнелия Нинова го направи президент, след “разговор” - тоест съгласуване и координация (“препоръка”) лично от генерал Решетников, тоест Путин!!! И това е всеизвестно! Защо обаче Радев смени така набързо и тайно всичките шефове но тайните ни служби тогава? Как го направи? По чии указания и “съвети”? Защото българските служби са ПРОБИТИ и категорично на изпълняват работата си и задачите на служби на страна, член на ЕС и НАТО! Западните ни партньори ИМ няват доверие и с право! Накратко казано - българските служби под ръководството на Радев с началниците им обслужват Путин и Москва в неговата Война срещу ЕС и НАТО, в които формално членуваме - това е познатата конспиративна КГБ идея за ролята на България като Троянски кон на Москва! Тези служби винаги съ се стремяли да тичат пред вятъра и отлично знаят правилото: Когато не можеш да спреш или предотвратиш нещо срещу себе си - оглави го (подмолно, конспиративно, с твои подставени хора), за да го компроментираш и убиеш. Така стана на 10 ноември 1989 г. с т.н. “демократична революзия”, така стана и с т.н. демократичен преход в България, и с членството ни в ЕС и НАТО! Именно затова Падев бе толкова странно нетипично гуден и превъзбуден вмера и се държа толкова неестествено а дори комично, много преигра, и дрънкаше групости за национални заплахи и предателства от ПП и ДБ. Аз не обичам тази квалификация, но лъсна т.н. “дълбока държава” и връзките й с мафията! Играта на Москва, на руските тайни служби винаги е била да се стремят да действат изпреварващо - тоест, на базата на наистина много задълбочени анализи на различните вероятностни бъдещи възможности да “си постилат” години по—рано, дори десетилетия (в Москва е диктатура и диктаторите могат да се задържат десетилетия). Така например още много по-рано преси Доналд Тръмп да стане президент - не без решаващото участие и на руските тайни служби, подчинени на офицера от КГБ Путин, в Москва са имали много добре разработен и профила на Тръмп - с неговата безмерна алчност, патологично его, сексизъм, пороци, лъжи, морал.. И е било общо взето детска игра (и въпрос на пари) за до … КРЪСТЯТ Тръмп! Дори и американския президент!!! А какво остава за България например!

Муньо, Президента само утвърждава (формално) предложените от изпълнителната власт и одобрените от Парламента хора! Иначе как "кокорчовците" се гласят да сменят шефовете на служби, ако зависеше от Президента!? В стремежа си да го очерните ставате смешни и жалки, а "опорките" ви са недоносени като самите вас...

На теб май са ти сменили чипа!

Ни срам , ни очи му викат на това в нашия край!

Има още някой да вярва на тия продажници и измамници?

диктатура и парламентарна република, изградена по правилата на представителната демокрация е едно и също. Кого представляват тези алчни и глуповати депутати, ако не своите алчни и глуповати избиратели? Проблемът не е в парламентарната република, а във формата на демокрацията. Представителната демокрация тук представлява само себе си и вреди.

каква парламентарна република с хора, избрани по собствените им думи от 7-8% от 40% от гласувалите и ала бала от президента... каква демокрация, ако ще ни управляват през някое посолство, като васал...

Кокорчо, залогът е патриоти, защитаващи България или предатели подвластни на Сорос.

Единствената задача пред нас е да се научим да живеем в криза и да плуваме по нейните вълни като сърфисти. Това изисква воля и интелект. Волята да можеш да го направиш и умът да знаеш как да го направиш.

ПП,ДБ не е морален съдтик, нито е в позиция да обсъжда държавата, след като многократно я е удрял с действията си. От ПП,ДЦ нарушиха няколко пъти конституцията, извършиха незаконни арести на лидера, на опозицията пиарката и финатковия министър. Това е недорустшм окт в демократична страна. И след всичко, което чухме в записа, независимо, кой и как го е правил, ПП,ДБ продължават да се правят, че нищо не се е случило. Гюров държи команден и обиден тон към ГЕРБ, да "излезели от фризера" и да им поднесат цялата власт на тепсия. От записа се видя, че ПП,ДБ изобщо не са имали намерение да спозят ротационния договор. Чухме унизителното и сексистко отношение на Кирил Петков и компания, към Мария Габриел, дори към нейния съпрелуг и европейски лидери. Заянката за болшевишки чистки и фалшифициране на изборите с машините,"алабала", са абсолютно недорустими. Разговорите с ПП,ДБ са безсмислени. По-добре избори, отколкото правителство на измамата.

Забавно-гнусно-отвратителни са ми изказвания от типът ""Назначенията в специалните служби ,бяха съгласувани с чуждите посолства".На принципа на реципрочността ,би трябвало техните назначения ,в техните специални служби ,да бъдат съгласувани с българските посолства в техните държави,но имам обосновани предположения ,че това не се случва.Еврогейските -неолибералски вият като гладни вълци в планината ,защото са погълнали и даже им е натежало от грантове ,а работа не са свършили, а това е лошо ,много лошо за тях.Те знаят ,че други още по -гладни чакат ,за тези грантове.Отвратителна е тяхната безпределно продажност.Та сега и президента им виновен.Та това е най-стойностният президент ,който е имала територията България.

Селски тарикати продължават подмяната.

Нови избори! Няма алтернатива, опазил ни бог тези алчни лигльовци дето си играят игрички да управляват! Както дойдоха , така и ще си отидат.

Катя

И след изборите какво?! Пременил се Илия - пак в тия.

Еготи диктатурата хахахаха Да беше казал " анархия " или " продажни педали" Хахаххахаха Педал.

За какъв се мисли руския агент мунчо, за император на България, по подобие на господаря си убиеца путкин? Този проруски грездей е проклятието на България, той настрои българи срещу българи, партии срещу партии, държавни институции дрещу държавни институции. Гешев главен прокурор ли е още или лукова глава, че не му е взел имунитета и не го е арестувал за национално предателство, метеж и разбиване на държавността?

За голямо съжаление ПП са аматьори в политиката, хлапаци, които нямат никакъв политически опит и действуват ургулешката срещу вековната руска империя закоравела в лъжи, демагогия, интриги и терор, и нейните подлоги у нас, начело с предателя радеф, който също няма политически опит, но е тъпа марионетка на руското посолство и престъпника путин.

Евроатлантическите сили в НС, ГЕРБ /СДС и ПП/ДБ имат мнозинство и задължително и веднага трябва да импичват руския агент и шпионин радеф, който тласка страната в ръцете на кървавия кремълски сатрап. Бог да убие националния предател, келеша радеф

Парламентарна република ще имаме след новите избори. Тогава пепетата няма съществуват.

Или правителство с евроатлантическа ориентация и място в цивилизования свят или диктатура на руския агент радеф и връщане в евроазиятската руска кочина. Среден път няма

За теб и такива като теб има друго средно...

Недоразумение кото се нарича бьлгарин и защитава Бьлгария....

"""След днешното връчване на мандата от президента мисля, че стана ясно какъв е залогът. Диктатура или парламентарна република. Изборът (за)сега е в ръцете на парламента", написа във Фейсбук Василев."" Ами ние и без това сме в американогейска ,демократична и неолиберална диктатура ,която се прикрива със смокинов лист на псевдо демокрация. Жалка и мизерна същност

Взимайте си боче дебелото и изчезнете завинаги!

Залогаа с вас е ясен, болшевизъм с жажда за власт или демокрация

Или вашата диктатура или ….

Нови граматически форми в българския език: Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Асен и ПростоКиро!!!

Тотални наглеци и мошеници това са ПП/ДБ.Вън от Парламента.

Този е дебил който краде и лъже.

Дебелосеркото ще бъде осъден.

Диктатура, Асене, идва от "диктат". Една държава е в диктатура, когато не може да вземе демократично мотивирани решения. Не казах аз, че решенията се взимат извън държавните органи, не ли? Тоест кой предлага диктатура? Май вие...

Смърт за чифутските слуги. Курви на мамона

по дибре диктатура от колкото мошеници като вас

Всички сте айдуци ! Време е Гешев да ви прибере а Цацаров да ви събере откраднатото от нас , а Ставрев да ви извози до бой Ставри !

БКП , партизаните и ятаците,милиционерите и комунистческите военни генерали , русофилите нали си настроиха апетитни имоти и вили по черноморието!Да им е честита българката демокрация!Българската демокрация е особенна и уникална!

ГЕРБ,ДПС,БСП,ИТН,Възраждане и Радев ни готвят хиперинфлация и фалит на България !

България,клони по скоро към диктатура на криминогенните структури на БКП и КПСС на Москва!Българската фасадна демокрация се роди единствено от страха на фалита на СССР,Варшавският военен договор и СИВ!Румънците утрепаха Чаушеско и ние българите останахме сираци насред реформирани бивши сателити на СССР!Това е българският проблем,никой не иска да върне откраното и да носи отговорност за убитите от режима на БКП!

Цялата русковрякалнишка общност на бойна нога ей. Де да видим ще им стигнат ли силите да провалят тая стъпка на страната ни в посока откъсване от кремълската джамахирия. Записали как се надвикват наивни да кажат това, което тия дето се крият по дупките си не смеят да кажат и айде сега преврат искат. Следващият запис какво, звуците които произвеждат в тоалетните си ли ще пуснат. Руските врякалници така или иначе все на кенефна поезия ги избива та нищо чудно и това да направят. С все същия окаян резултат, само врякане да има.

Ами оляхте се и сега, кой ми стра в гащите. Путин ви е виновен.

Точно защото ти си ПРОСТИЯ , който вряка и затова , колкото повече има такива като теб , толкова повече ще вярвам на Путин и ще се радвам за успехите на Русия !!

Винаги съм се питал защо е било нужно, и как така българите са допуснали, след Освобождението , да бъдат внесени чужденци от вън като князе и царе на България. Първо Батенберг, а после Фердинанд. Това дали е било добро решение, ние всички го знаем от историята. Но факта че се е наложило, не един, а два пъти да ходим да се молим на немци да дойдат и да управляват , без в тях да има и капка българска кръв, винаги ми е било странно. Сега обаче , при днешната политическа обстановка в страната , много ми прилича на същата безизходица. Просто няма качествени, и кадърни хора, които наистина обичат България, които да поемат отговорност да направят нещо добро за нея. Колко наивен съм бил, и колко глупав, да повярвам, че тези от Харвард всъщност наистина са дошли да променят нещо към добро. Изглеждаха донякъде умни хора. А то какво излезе. Същите лайна. И то още по-арогантни, безочливи, корумпирани, властолюбиви , нахални , но в същото време дребни душици и мижитурки. ПП то на следващите избори ще се борят да прескочат 4 те процента. Ако не вярват, да идат да питат Слави.

НПротив има много качествени Българи с желание, ама те не се допускат да управляват. Поради простата причина че има глупав народ който не гласува за тях или вярва на продажници !

Бах та у измисления АКАДЕМИК щом едни прости гриндъри те командват. Пълна ОТРЕПКА и БОКЛУК.

на педалите в схемичката? Далеч от държавните пари, надявам се.

Обратни вън от политиката!

Както предните мислят че България не заслужава да е нещо повече от колония

След като Руди Гела огъзи ППишлеметата, Румбата им го начука. Това беше краят, както на тях, така и на калдаръм коконите от градската десница. Гробарите трябва да са луди, да се изцапат с лайната на ППосерковците. Отиваме на избори.

Отиват при "бай Ставри", без избори

Част от ГЕРБ, заедно с цялото ППДБ.

кратко и ясно не на диктатора да на свободата

В градският кенеф има по смислени фрази от тая твоята.

Залога е ясен за теб свиньо. За нас остава мизерията. Няма да забравя как викаше, че старите хора да купуват биткойни и акции, за да оцелеят при идващата криза.

Президентът нанесе тежък НОКАУТ на компрометираните Харвардски мастии и некадърници, водени от жалкия и заблуден акад.Мрънколай Денков::)) А Гномът гледаше като..настъпвана жаба,въртеше изпотен и уплашен очички на вди страни... А пред Президентството харвардиите видяха и...народната любов...

Все съм си мислил и аз като вас, че по прости от милиционерите няма..... Но всички сгрешихме - оказа се че има...киро джуката и Асен Ануса Национални шампиони по простотия

Препоръчвам на президента да се гръмне сам той и после да дава акъл какво трябвало да бъде! Айде чупка Руменееееееее, осра се пак като надрискан гъз!

Трябва да бъдат заклани и разфасовани. После да се нахранят свинете на Белене.

Е... чак па толкоз, прекаляваш... Нема нужда да храниме свинете ще вземат да се разболеят.

Добре, че имат някакви си 50-100к зомбита за да им вървят куците послания.. Иначе ако се замисля какво е нивото на парламента започвам да се колебая дали диктатура не е по-добре.