Василев и Петков изведени от НСО през задния вход на президентството, за да избегнат протеста

Първо трябва да намерим политическа подкрепа за програмата на този кабинет, след което ще говорим за персонален състав, каза кандидатът за премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се пролее кръв, кръвта на ПП и тези двама предатели, крадци и некадърници!

не ги кефи народната любов,що така?Нали уж работят "на ползу роду",пък не искат много да го срещат?

Маската на Зоро не му върши работа на Кокорчо.

"Протестиращите". И гледаш некви хероинозависими наркомани от син и червен сектор дето Мутрафонова им плаща по 100 лева на ден да са там. Ей Ватниците да напускат, че ще ни вкарат в някой вътрешен конфликт накрая. Толкова ли не разбират, че са нежелани в България?

Тия успяха най-бързо от всички правителства до сега без Жан виденовото да усетят бързо народната "любов". Мен би ме било срам.

Нерде Русия, нерде Ханко Брат…

Пак се събраха 500 човека едвам. Скоро пак ще има стабилен митинг в подкрепа на правителството с няколко хиляди.

Путьо.ци, протестират! Лекета!

Ленчето в перфектният кадър! Киро все ги избира като матрьошки, със здрава основа, но пък профилът на баба Яга може от сега да уплаши, а след 10 години?

На първата снимка кой е василев и кой е петков? А путинистките мърши развяващи български знамена от къде ги събраха? И с какво им платиха?

Тия от Ханку Брат са платените тролове на бункерното джудже Путкин.

Хан Кубрат, друг път. Маркс и Енгелс или Ленин е по-правилно

Мамка им долна да еба няма вечно да ги пазят. Все ще ги докопаме тия продажни твари тяхната майка ми мръсна да да се еба.

Ще ги шамарят скоро на Всякъде.....и в Карлово и Калофер и Брацигово и Плевен и Русе и в Стара загора......народа се самоорганизира и само гледайте до къде ще го докарате подлоги.....

а протестиращите,които "протестираха" в защита на продажното правителство какви бяха - педал до педала,платени от НПО-тата на Сорос, те ти харесват повече,нали

Още малко да управляват и вижте, каква народна любов, ще ги застигне. Другият път със сигурност няма са ке качат на Шипка.

Киро добре се е дегизирал. Нито Лена нито Линда ще го познаят.

Ако хан Кубрат беше жив, доста отрязани глави щеше да има от тез дебили на снимката. Поне, че са го написали правилно, а не Ханко Брат.

Абе педала Кокорчо избягал през задния изход . Той на това му вика вход

и защо бягат, какво ще им се случи, дори черешки има, нали не се страхуват? сещам се как депутатите на ИТН проявиха по-голяма смелост, минаха сред протестиращите които ги освиркаха след получаване на мандат от президента, отказаха да се качат в автомобилите и стигнаха до НС пеша, хората скандираха "оставете служебното правителство"

Това са внуците на БКП. Лапайте сега, че не ги избихте 89та, когато просто смениха господарите си.

Тия еднакво изглеждащи момчета с вид на футболна агитка изобщо не са организирани и платени от едни русофилски партийци, нали? А. Костя?

Путинокретените сте мн прости

Василев и Петков изведени от НСО през задния вход на президентството, за да избегнат протеста - народната любов е голямо нещо !!!

А щеше да ходи на работа пеша по улиците. Ех, Кирчо, Кирчо, национални предателю!

НСО няма да ги спаси.

Тъпи крадливи мишоци! Нали простото киро щеше да ходи пеша, сред хората, без жипка.. А сега с цяла тълпа мутри дето го пазят от не знам кого.. Дори в парламента го вардят по ТРИМА Гарда от всяка страна, да не би някоя журналистка да го нападне с микрофона.. И естествено оная мустаката проститутка рак до него, явно да му врътне една бърза свирка за успокояване...

Мръсни руски утайки, дошли на гезме от Тетевен.

Ех ако можеше лично да ги разстрелям... мечти мечти...

Няма как да се скрият от народната любов!

Давайте да напуснат България. Дръжте ги преди да успеят да избягат.

Свалете му охраната и го оставете на кучетата. Тоя боклук го заслужава.

На снимката Асен Василев и Кирил Петков. Вторият е предрешен като руса лелка с очила за по-голяма сигурност да не вземе да срещне народната любов

Какви протестиращи. Раздали на шепа лумпени и деца по някой лев да веят знамена. И дежурните тупани Шивиков, Копейкин и Пикаещия Румен. Ако съм патриот ще ме е спам от тея карикатури.

Бягайте курвета, курвиииии сбогом.

Още не са съставили правителство, а излизат през задния вход. Ако съставят, откъде ще минават. Ще се телепортират ли?

Кои проучвания? Не са пускали нови от април.

Лена страстно гледа към охраняващият, сигурно Улавиат не се е представил добре в квартирата и момето не е задоволено.

няколко хиляди, ама не в подкрепа на идиотското правителство!

Тоя двамата ги знайм. Ама кво ша го прайм клепоухия натовски генерал дето ни ги натресе?

Явно ги разбираш платените протести. Такива, като теб обикновено очакват, че всички протести са платени. Аз не ходя на много, но никога, никой не ми е плащал.

Защо бягате от Народната Любов педалчета на америкаското посолство.

Коя е тази шишкавата жена на снимката с Кокорчо ?

Какви протестиращи. Нацисти и то платени. Срамота за журналистите

Е защо?

Той ли ти държа ръката да гласуваш за тях?

Спешно намериха се копейки за "протестиращите" футбулни фенове с което се опитват да измият срама от едва 60-те протестиращи по обяд в подкрепа на мутрофанова.

Хан Крум щеше да ги събере цялата група на ПП в центъра на крепостта и щеше да ги обезглави всичките един след друг, а децата им щеше да кастрира, за да не се размножава този туморен ген сред българите.

Кирил Петков дегизиран.

Да го оставят без охрана, кой е той вече че да го охраняват....да го оставят да му се нарадват хората