Васил Василев: Операция "Баба Дора" е генерална репетиция на "Пречупване"

Днес са кози, утре може да сте вие. Не си мислете, че критиките, нападките, обвиненията, подигравките ще ви се разминат

Обратно в новината

Коментари - Васил Василев: Операция "Баба Дора" е генерална репетиция на "Пречупване" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кого точно ще пречупвате , бе изроди ?!!! Древният Род Български .. Я , пак .. Не сте познали , отпадъци ! Който е скочил срещу нас , не е оцелял . Справка : Хилядолетната ни История . Тия минаха границата ... евтаназия !

Този ДРУГАР е за прибиране в съответното заведение. Да се пише и говори непрекъснато против държавата и нейните решения се е превърнало в професия /и сигурно добре ПЛАТЕНА/ за някакви подобни индивиди. А когато цялата държава пламне от заразата и ни наложат забрана за износ на животни и животински продукти, този същият ще вие защо не са взети мерки. И пак сегашното правителство ще му е виновно. Аман от такива ненормалници!!!

“Carthago delenda est” Мутрите трябва да лежат в затвора, а не да пишат законите! Борбата за нормален живот и себеуважение няма да спре колкото и села да блокират, убиват, смазват, крадат, лъжат и безчинстват. Успяха да прокудят половината българи, но тия дето няма къде да отидем вече, няма да се предадем лесно. Един ден и България ще е нормална държава и мутрите и техните наследници ще си понесат наказанието.

защо говориме за евтаназия? Доколкото разбрах от това, което изтече в медийте, а по-точно във фейс не е имало евтаназия, а избиване, абсолютно гадно, със злоба.

За да няма съпротива се казва че има зараза, но в действително няма.

За да няма съпротива се казва че има зараза, но в действително няма.

Операция Червена Чума беше пречупена в зародиш КурНи вече е търсена за опит за организиране на държавен преврат!

Не разчитате на изборни гласове от българи. Поне си кажете на кои (или на какво, точно) разчитате. Та сте толкова уверени в злодеянията си.

Типичен изперкал гербер. Скоро кочината булгаристан ще е в небитието. Ти на това ли се смееш гербав комунист?

бизнесменът васил василев! това е достатъчно!

Този вярва ли си? Ако си вярва значи старческата деменсия го е напъплила яко.

Пак ли словоблудства бе руссофильистици?? Кво правим с протеста на леля ви КУРнелия? За нея някоя дума няма ли?

Всеки един български политик тепегьоз се опитва да яхне народното недоволство и да извлече дивиденти от това. Същото беше и при предишното правителство. Важното е, че хората вече не вярват на политиците. Само поданиците на Гербландия, все още сляпо следват водача си и пригласят на всяка негова лъжа която изрече. Но и те се топят. Скоро ще са под един милион.

Реално привържениците на Тиквата са към 50 хиляди. Останалите со 1.1 млн са зависими държавни служители и купени цигани. Затова е яростната съпротива на тиквите срещу машинното (не електронното!) гласуване. Защото при него поне 250 хиляди неграмотни мангала ще изгорят и герп ще издуха таратора.

Каквото и да бъде казано, от когото и да бъде казано, е безсмислено. ТЕ НЕ РАЗБИРАТ. Не разбират какво правят, не разбират какво им казват хората. Ако някога разберат, ще бъде твърде късно за всички ни.

Василев е един от ваксиниралите няколко добичета с ваксина против чума, за да предизвикат паника, която както се видя осребриха добре с хаоса, който създадоха. А целта е ясна: паника, хаос, което да предизвика недоволсво, протести, за да има избори, на които ад дойде на бял кон Нинова, и заедно с коалиционниа си партньор ДПС да приемат Истанбулската Конвенция. Причината за това, е че сега ако биха я подкрепили, на следващите избори няма да са и втора, че и трета партия в Народното Събрание, а по-примера на Костов едни файтон хора.

е не е като да млатиш бременна жена с бухалка

назначен от Партията за „бизнесмен“. Голяма тъпотия е изплескал.

И вярно. Но мисля, че вълкът не се изчерпва само с ГЕРБ. Там са и всички други партийки, властвали през последните 30 години. А г-н Сеген е на гурбет в Англия или Германия. Така, че май е най-добре на козата да й пораснат рогата, пък каквото стане. То и тъй и тъй нацията се затрива, поне да вземем тези маймуняци с нас за последното пътуване.

Борисов трудно ще разбере смисъла на приказката за храбрата козичка и вълкът, който я изял. Това е твърде сложно и неразбираемо за него. Какъв е този Алфонс Доде, какви са тези глупави приказки ? Щом е козичка, трябва да бъде изядена. Днес са вълчи времена. Но трябва да се замисли за господин Сегал

... господин Сеген

Да бе, Василев, ама примерът с Доде е неподходящ - трябваше нещо от "Винету" да намериш, пример с този герой да дадеш, че белким стоплят за какво иде реч!;)

Браво,Василев! Поне видяхме ,че не се срамуваш да закачиш червения си партиен билет на ревера си! Видяхме,че си червен колкото си искаш и ще браниш комунизма до последен дъх.

Борисов си крие червения партиен билет.

Може ли Борисов да членува едновременно в две партии - БКП и ГЕРБ ? Сигурно има две партийни книжки, които показва според случая

Затова преименува БКП на ГЕРБ. То и без това, абревиатурите им означават едно и също: Грабим, Еб, Рушим и България Преди това поне само бягаха -Бягайте, Керемидите Падат! Е, как няма да падат, като пуснахте класовия враг да руши България

Изключително вярно и точно написано ! Видимо по написаното от няколкото платени герберасти - усетили са заплахата и реагираха бясно ... От първата минута от която се докопа до власта Бойко Борисов и и синтетичната, лабораторна, създадена в чужбина партия ГЕРБ действат по този начин. Спомненте си първото ББ запълване на дупки в София (крадене на пари) - през нощта разбиваха а след това месеци запълваха, като ремонтираха едновременно всички булеварди и улички по дадено направление, нагло не давайки шанс на живущи и пътуващи за поне една уличка докато ремонтират останалите ! За да покажат че са могъщи ... Такава е обстановката и във всички държавни структури, фирми, общини, МВР, вече и съдебната система - герберски активисти и калники "реформират", колят и уволняват като бесни (най-вече кадърните и образованите), аутсорсват безумно и деструкторират без да чуят никого, без да се спрат пред нищо ! Лъжите и двуличността на "лидера" Борисов са безпределни. Цензурата и автоцензурата добиват страшни размери. ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ПРОЦЕС НА ОТЯВЛЕНО ФАШИЗИРАНЕ НА СТРУКТУРИТЕ НА ГЕРБ !

Джордж Оруел е вече тук. В много по-нечовешки и брутален вариант. Но те освен Алфонс Доде не са чели и Оруел. Пасмина тъпаци. И ще се преизберат сигурно, ще намерят начин.

Те са чели "Винету".

Не, не са. Чели са само заглавието!

Да се бориш с ГЕРБ, чрез подкрепа на БСП е все едно да лекуваш диария с запек!

Много точно. ++++++++++++

Абе ГРОБЧЕТАТА, стига ни отвличахте вниманието с Хурнела и сие, вместо да обяснявате защо искате да "спестите" едни 60 милиона на бюджета, когато Боцо така мрънкоти, че няма излишни пари в бюджета? И защо сега сменяте такъв закон???

Още един "ветеринар" се появи! На доносници на ДС не ВЯРВАМ!

вервай на тъпана тогава.

Абе много се интересува от живота на козите този Васил Василев. Не разбрах той в крайна сметка бизнесмен ли е или козар? "Избиването на хиляди животни нямаше логична ветеринарно - санитарна обосновка." Явно и от ветеринарни науки разбира много. В последни дни кой ли не се изказва от името на ветеринарите и обяснява какво мислели те. А мнението на ветеринарите най-малко се показва по медиите.

Не, просто е човек с позиция! Но за тъ.пата ти главица ще е трудно да разбереш! А ти явно си поредния деби.л на амбразурата на гроб!

Позицията на този човек е продиктувана от вън, най-вероятно от старите му господари.

Това какво има в моята глава ти не знаеш, но от това, че нападаш, обиждаш и си вадиш генерални изводи за човек, който не познаваш показва какво има в твоята глава. А по думите, които използваш: "деби.л", "на амбразурата", "гроб" показва недвусмислено към коя политическа група принадлежиш. Факт е обаче, че в медиите се дават мненията по темата на политици, полицаи, бизнесмени ... , но не и на тези които са компетентни - ветеринарите. Това е странно. Всъщност мненията се поднасят така, че да има конфронтация и караници, каквото правим и ние в момента. Целта им е постигната.

Ако МРЪСНАТА КРАДЛИВА ПАПЛАЧ във властта си мисли, че е уплашила некого, биейки за пореден път бабите - МНОГО СЕ ЛЪЖЕ! Ако полицай посегне по този начин ма мой близък - пребивам го!!!

Те са смели с бабите. А в циганската махала след 6 вечерта не смеят да припарят!!! Какъвто Боко Репата, такива и полицаите му!

Прави ли някому впечатление кой бие старците и бабите в България? Правилно, циганите и полицаите. Изводът какъв е? Че властта и циганите са двете страни на един и същ медал.

Тя операция пречупване тече вече 30 години-бг бягат,или умират,и сме под 6 млн. Няма никаква сила за съпротива. И проблема не е само герб, както се оптива БСП да представи нещата. БСП са също част от проблема.

Ти забрави ли, че най-голямото пречупване беше преди последните тридесет години? Късата памет е предпоставка за повторение на грешките, скъпа!

И при социализма имаше пречупване. Хората не смееха даже да говорят. Явно нашият народ си е счупен.

За биволицата и бандата ѝ само такива операции са нужни.

Цецка ли!

Ти бивол виждал ли си? Черен е. ;)

или кака Кури ........

Костов ли! "Ти бивол виждал ли си? Черен е"

Чумата ГЕРБ вилнее вече 10 - та година. Докога?

Мъкаааа за червените свине

Нещо да кажеш за сините говеда? Явно, че им върви зле щом трябва да се упражнява насилие.

то вече паспорт е жълтата книжка в Гербландия!

Кой зопочна пръв да вилнее? Не беше ли БСП?

Викаш време е да се връща тандемът БСП-ДПС, че са по-хубави? Те вилняха по-дълго и по-големи зулуми направиха. Трябва ни някой нов, различен, а не пак кака ти Курни да дойде на черен кон и да повлече след себе си ДПС, защото те сами не могат да управляват, а практиката показва кой вземат със себе си във властта - вече 2 пъти подред.

ГЕРБ нямат алтернатива , колкото и да ги мразите. По - добре ли е да ни управляват БСП и ДПС и Комедия Нинова премиер ?

Това престаряло ченге продължава да служи на руските си господари. От край време комунистите / които винаги са били руски слуги / , работят срещу държавата България .Тяхната дейност е винаги разрушителна , деструктивна и вредна !. За съжаление промитите мозъци на некадърни , завистливи и мързеливи индивиди са опора на тази комунистическа зараза !

днешните, на чии господари служат?! Явно не и на българския народ, след като безцеремонно и показно избиват добитъка и отнемат поминъка му! Какво следва нататък? Да отнемат и земята и имота и живота. Така ли!

Не петни името на едни велик българин, о.....ко !!!

Спомняте ли си, че преди няколко месеца ЕС заяви че не залага на селското стопанство? Поне така пишеше в една статия публикувана в Дир. Но защо не залага- най- вероятно защото предварително знаят, че ще одобрят търговските договори ППТ- храна пълна с боклуци, месо пълно със стероиди от Америка през Канада и в Европа. И в този случай не става въпрос за червени или каквито и да са други, става въпрос за политика и пари, много пари. Без Харлей Дейвидсон мотор и бурбон човек може да живее, но без основният си поминък- селскостопанският- не може. Организираната какафония в света продължава с пълна сила, а политиците разчитат на методите си за подтискане на народите- власт, липса на справедливост и мафийни методи които бяха наречени- демокрация.

Не го харесвам В. Василев, заради хладилния завод, но в случая е прав. Властта показа на народа, че нищо не може да я спре да изпълни поръченията на господарите си. По принцип господар на властта би трябвало да е Народът, но политиците се сещат за него само по време на избори. И то само за да узакони резултатите нагласени от други. За съжаление в разделението е силата на политиците. Разделяйки народа, те го владеят по-лесно. Последните събития го показаха много добре.

Значи не го харесваш като бизнесмен, но се прекланяш пред него като ветеринар, а? И това, ако не тъпотия, здраве да е!

Не. Не го харесвам като човек, комунист, агент на ДС, журналист, продавач, наемодател и др. Но това не значи , че трябва да съм като "кон с капаци" и да не виждам очевидното което се случи. А то е, че зараза няма. Ако имаше труповете на животните щяха да бъдат изгаряни а не заравяни. А пък тези "ветеринари" , нещо много мургави! Сигурно е от слънцето, да знайш!

Г-н Василев в България има някъде около 10% от народа искат да са "свободни люде", на останалите им е хубаво да са РОБИ!!! Нас " зорлем" ни е дадена СВОБОДАТА.

Много хубава статия - браво на автора за това. Точно в десетката. Днес е козата , а утре може да сте вие.

а утре може да сте вие

Безмозъчните оФсе да ходят следващия път пак да гласуват за изродите от ГРОБ... Северна Корея и Ким Чен Ун пасти да ядат пред нашите.

Безродник и червен слуга.

Много по-важно е друго - какъвто и да е този Василев е казал истината по случая и изобщо за престъната политика на хибриден геноцид в България. В която политика, разбира се, БСП е съучастник, обаче.

Порожанов ли!

Това е.Па-точно не може да се каже.Тежко и горко ни!!

Браво! Нямаше преход, а смяна на диктатурата с друг вид диктатура - мутренско-мафиотска - издънките на червените велможи!! По-нагли, алчни, безчовечни! А, някой да ме обори! Кой не ни ограби и съсипа живота ни, както и комунистите не са ни затривали!? КОЙ? Синът ми замина на гурбет и не иска да се връща в тая мизерия. Ние с баба Дора сме на доизживяване. Нашата инжекция за евтаназия просто е с по-бавно въздействие, по-дълго и по-мъчително!

Защо само с това червено? Докато се самозалъгваме да правим плиткоумни обяснения с ,,червено, червените, ....." , онези, които ни скроиха плана да ни унищожат успешно реализират плановете си. Няма червено, зелено, синьо. Има или няма организация на производството и индустрията, добре планирана и организирана икономика на база реално и работещо законодателство. А за да се осъществи това са необходими грамотни хора, които да са с висока обща култура като добавка над доброто образование и, разбира се, страх от закона при нарушаването му. И много работа с много дисциплина. Всичко останало са алабализми. Защото държава не може да се управлява от закоравели престъпници!

Защото, приятелю, по време на социализма завърших елитна езикова гимназия и виждам през годините много от съучениците си на високи постове в министерства, банки, парламент... А познай произхода им, на кого са синковци и щерки. Влизаха с тройки и връзки, включително и във ВУЗ. Сега са от различни бои и партии, ама всички са от едно котило, вЕрвай ми!

Дир.бг,нали триете нецензурни коментари,защо този на някаква Долорес още стои?Всъщност ние се досещаме защо.

Какъвто и да е този Василев е казал истината по случая и изобщо за престъната политика на хибриден геноцид в България. В която политика, разбира се, БСП е съучастник, обаче.

Едно е сигорно, С тази си чумва случка ФЕРБ загубиха поне 1% електорат, а с операция пречупване с още. Или казано с други думи още един пирон в ковчега на ГЕРБ.

Накривихме им ... шапките! На следващите избори - пак 1 милион гласове и нали знаеш откъде!?

Василев алармира с тревога , че едноличния режим на Борисов, като тоя на Ердоган прилича много на неофашизъм!Според мен има основание!Специално за Борисов , определящото е власт на агресивните необразовани калинки , които по примера на Делян Добрев са назначени на роднински принцип и се ръководят не от обществения интерес , а от личния интерес на "началника - гербер"!Тая мафия е овладяла силовите министерства и сега репетира , едни правят блокади за убиване на животни , друг тръгнал да издевателства над заведения , трети приватизира като за последно....... Кой ще ги спре?

Ами явно мутрата и престъпността, особено във властта в България, никой не може да ги спре.

подигравки? пречупване? ало,балона, една мутра дет 3 пъти се гаври с оставка, прави ти се на демократ и яхва властта -ШЕ Я ПРЕЧУПИШ С ПОДИГРАВКИ? АМИ ПОДСЛУШВАНЕТО..... тоз ни зима за крайни наивници или родени ВЧЕРА. БЕГА,МАЛОУМНИК.

откровени съчинения .. хубава постановка,ха ха,може един сценарии даже да сътвори, баба Дора и цитаделата ...

избиването на овцете еполитика набезсилие неграмотност и мания за величие.борисов и министри победиха. няма умряло животно от чума но щом казваме че има значи има вместо оставка на правитеството за престъпно нехаство и провал те обесняват кои бонтува страната ;но ако е вярно че има чума то повреме на бялгарското председателсво на евросаюза благодарение на герб чумата влезе в еврозоната

И ти си седнал да пишеш за неграмотност!!! Пази боже............

Учудва ме матросовският неолиберален плам на хвърлилите се на интернет амбразур

Хибридко Хибридков Рубликчийски

Ченге, партиен приватизатор, комунист - това е В.Василев. Повече няма нужда да се говори....

не бе човек..той е самата будна гражданска съвест, стожер на човешките права и свободи, демократ и хуманист....мръсни червени ченгета

Като има провокатори ще трябва и пречупване да има!

Много станаха в последно време разбирачите по въпроса за чумата по животните! Да не направим някое откритие както е тръгнало!

Защо първо не започнете с това кой е Васил Василев , малко инфо за него , за да се знае кой е и от там въобще да не му се четат глупостите!

На първо четене е председател на комитет "Васил Левски".

Какъв е този пореден пасквил тук от бай Васил!