Коментари - Васил Самарски поема Пресцентъра на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инфаркт или инсулт с тая хидрогенирана палмова мазнина под формата на храна по големите вериги , всички ще измрат...що не измрат на село хора от "ковид".. между другото всички ковид инжектирани излъчват силен радиосигнал , който може да бъде измерен с EMF метър...Гледай видеото "Май ни чипираха като говеда"

и ко от туй?

ЛГБ...

Човека си има супер успехи в казанлъшкия клон на CNN и BBC. То и за Мунчо никой не беше чувал, ама стана президент-естонец

Тоя ли е Патиланчо?

БСП-то дали върнаха надвзетите партиини субсидии, както направиха останалите партии?

Ти пък ,от кьораво око сълза чакаш .

Върнали са ги на Рафаел Нинов.

СоциализЪма е едно недоносче

трябва по така , Седларски или Калташки ... по модерно де .

Тоя щом носи самар, значи е магаре.

Имат вече погребален агент за погребението .Другарката Нинова ще влезе в историята като последния председател,която погреба стогодишната партия.

... много са го закъсале другарите.

Да бяха взели мама Славка, че по-бързо да се затрият.

Все коммунисты в море.

И като собственик на погребална агенция ще си е точно на мястото

Спомням си как някъде около 2011-12 по радио Вис Виталис имаше живо (не на запис) интервю по телефона с представител на шивашката индустрия. Ставаше дума за това как финансовата криза от онези години е засегнала бизнеса. Човекът отбеляза, че в началото много цехове са освободили персонал, но тенденцията се е обърнала. Водещата директно го контрира с "не наблюдавам подобно нещо сред моите познати". Той игнорира твърдението и допълни, че освен това освободените били обикновени шивачки, но след това започнали да се търсят значително по-високо платени професии като дизайнери и модни специалисти. Тук водещата изрече някакви думи от сорта "съжалявам, моите впечатления не са такива" и директно затвори телефона. Няма чао, няма благодаря... Сега вече правя ясна връзка защо.

Познавам този човек. Интелигентен, ерудиран и начетен.............което не му пречи да е алчен и озлобен кариерист.

С две думи голямо лайно.

и от по-редките

боже боже колко мъка има по света

Айде бе, туй БСП още ли не са го разпуснали. Заминаха си бая хора от соца. Видяхме как и Нешка Робева строила на чужд терен. В мандрата вече няма кашкавал, за какво го държат това БСП?