17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОМИЯРНИКЪТ Е ЗАПЪЛНЕН ЗА ТАЗИ ГОДИНА!

Като гледам наградените, София ми заприлича на читалище. Няма нито един инженер, лекар или поне учител.

На тия сектанти, доносници и наркомани не им омръзна да се награждават.

Комунизма се завръща - "Гербери на кило" . Имаше един филм от СОЦ-а "КИТ"! Те това е наш роден "почетен гражданин" !!! НАРОДЕ

Неса направили нищо за София и не заслужават да ги почитаме с някакви специални почести. Правят го само за облаги!Натискат се яко на властта! Има читави личности, достойтни за почетни граждани! Никой не се интересува кои са и какво точно са сторили за София! Жалко!

Блазе им! От сега ще ходят безплатно на баня в София! Или беше само за пиене на вода от Чешмата?

София е с най-много селяни

Мале, мале...

Щом и Богдана Карадочева е в списъка, няма кво да коментирам.

Богдана е гражданка на София от времето, когато ти още си драпал за нЕкой банан. Нейното истинско звание е "Почетен гражданин на България"!

Бе не съм забелязал някой да й дава "почит"... Тая женица мина между капките в музикалния жанр, ма що ли няма фенове?

Или си стара мома или стар мераклия.И в двата случая бунак.

Или си стара мома или стар мераклия.И в двата случая бунак.

Ами тази лява резба Кеца, къде се бута и той/тя.Утре ще бъде и Ицо Петроф.Веселели хората и искаха космически пенсии.Браво бе, една клечка за гъза си не е издялкал, ама се самообявява за фактор.Отврат.

И тримата от снимката не заслужават .А,Пенев за каСкви творчески успехи го награждават ?Жалко ...Следва Вачковица ........

а какво да кажем за "почвтния " траш Владо Пенев??? кога ли ще издейтва почетно гражданство и за Лилия Мърлявиля духалката???

Толкова много на куп! Явно имат да наваксват с плана. Пък и избори наближават.

Владо Пенев, прощавайте, с какво е заслужил освен, че игра в енин сериял и беше за кратко министър ?????

Противен плужек е.

За кратко министър се става с много лизане, явно му се отдава. После издейства няколко наградки на много "кадърната" лилия мърлявиля, че му правеше като вятъра. Има заслуги човека!

Че игра, игра в сериала, но беше толкова далече от същността на образа си, че вссеки можеше да го направи така! В сериала имаше далеч по-запомнящи се актьорски изяви!

Владо Пенев, Васил Найденов, Богдана, Балкански.... добре, харесвам ги. Но къде са например лекарите - хирурзи кардиолози, ортопеди и др. които ежедневно спасяват с уникален труд човешки животи...

Ми лекарите не са се лензили и кълчили на екрана, нямат заслуги.

Дирекция „Култура" на Столична община приема предложения за Наградите за ярки постижения в областта на културата за 2018 г., съгласно Статут на наградите на Столична община за ярки постижения в областта на културата, приет с Решение №344 от 22.06.2017 г. на Столичен общински съвет. Наградите се връчват на тържествена церемония в Деня на София – 17 септември. Предложенията се приемат до 16 юли 2018 г., включително, в областите: Литература; Театър; Музика; Визуално-пластични изкуства; Художествена фотография; Кино; Архитектура, опазване на културното наследство и естетизация на градската среда; Критика и журналистика в областта на културата; Танцово изкуство; Фолклорни сценични изкуства; Съвременни перформативни и мултижанрови изкуства, както и за Специалната награда на София за изключителни постижения и принос в националната култура. Могат да бъдат номинирани творци/ творчески колективи за конкретно произведение, създадено, представено и реализирано на територията на град София или художествен факт с траен характер и реален принос за културния живот на града за периода 1 юли 2017 г. – 1 юли 2018 г.

Днес била градът с най-много млади хора. Добре, ама защо? Защото младите хора от цялата страна се стичат там, за да учат и после - да си намират работа. Ако имаше работа в другите населени места, щяха там да си стоят. Този порочен кръг на централизацията ще доведе до град-държава.

Това е голям майтап - непочтената селянка Фанъда да раздава звания "почетен гражданин"?

Ако бяха на място, щяха да откажат да сда почетни граждани на тази кочина - град София.

И пенсиите трябваше да откажат, ама до ден днешен един единствен е този, който го е направил. Познай кой!

Радои Ралин ,достоен човек .Само тои отказа .

БРАВО- ТОВА СА ХОРАТА,КОИТО ФОРМИРАХА И ИЗГРАДИХА ДНЕШНИТЕ МЛАДИ ХОРА, А И НЕ ТОЛКОВА МЛАДИ- ИМАХ ВПРЕДВИД СЕБЕ СИ.

Ако ,такива като тези от снимката са ти пример ,жалко за теб .

Малко са! А сулю и пулю кога? Тоя пък владо пенев защо го лансират толкова не е ясно! Почетни граждани на тон!