Вашингтон: Скопие ни е съюзник, част от Европа, и има място на масата

САЩ гарантират спазването на договорите с България и Гърция, каза външният министър Буяр Османи след срещата си с висш представител на американската дипломация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ние какви се явяваме за САЩ?

щом САЩ искат СМ в ЕС, значи СМ не трябва да е там.

Значи всичко е ясно. Вместо да плямпаш, накарй макетата да направят нещо по въпроса със сърбоманското си минало. Те ще ви послушат....!?

Е щом САЩ са се изказали, на колонията България не и остава нищо друго освен да подпише. Няма избор. Още повече че сега са на власт американски възпитаници, кученцата на Сорос.. Ами колониалното съществуване е такова. Нареждат ти и се подчиняваш.

Ако питаш американците ясно какво ще кажат. Ако питаш македонците и за тях е ясно. Нормално е Америка да ги подкрепя защото тя е една (малка) част от Македония.

да си гледа наркотиците,Херо Мустафа,корана!Нас да оставят сами да решаваме историята и съдбата си!

Добре, бе кравари, кой ви е по-важен къюзник, ние или Скопие. Ако не сме ние откъде ще ви минават разузнавателтите камолети за Крим? Може би през Скопие, а? Айде джа, както викат индианците.

Краварите да си вземат макетата, че да се видят в чудо и после да дават акъл.

Да духа супата

Някой да ви е искал мнението?

Ескобар? :) САЩ да натискат РСМ да спазва договора за приятелство с България, щото те са некоректната страна!

Май е крайно време, договорът с Дънди прешас метъл да се прекрати! А, май в време да освободите всички бази в България, и Херо МУСТАФА, вашия посланик от кюрди стан да си ходи!

От кога САщ са част от ЕС??? И по какъв начин гарантират, подкрепят и прочие договорите на нациите в Европа към ЕС? Нещо започнаха да се изживяват като наш Бойко в ЕП, който си въобрази че може да играе ролята на "топла връзка" между страните и да решава чуждите въпроси!? И в какво качество САщ са съюзници на нация с която нямат нищо общо?

Разблокирайте Македония и ще се озовете в канала за нула време....това е към новите управляващи

Окупиран си с 4 бази от тях Ще отидат в канала другия път. България отиде в канала преди 30 г когато се одупи на Запада и ни разгониха фамилиятс

Значи ние сме Ви врагове, да еба олигофрените... Негрите ще ви оправят вас! Негрите и латиносите!

Я ги виж ти тези лицемери, загрижили се те за хората и правата им. А индианците, същите тези, които живеят в резервати, като животни застрашени от изчезване, нещо за тях да кажете? Я разкажете за техните права, ако изобщо те имат такива. Американците даже не са в ЕС, че да се месят в политиката на ЕС, какво им дава право на тези мушмули да говорят за ЕС изобщо, а камо ли кой трябва и кой не трябва да бъде в ЕС. А не им ли беше мъчно, когато Англия напусна ЕС? Тогава беше добре за тях нали? Такива лицемери като янките, трудно може да намери човек, не и чак толкова подмолни, и не конкретно жителите а политиците им.

Същото се отнася и за Косово, даже в по-висока степен. Е и? Какво за ЕС?

На масата да!а ма за Европата на-най!

Schilo

Че, кво общо има САЩ с ЕС?

ФАЩ !

Спокойно! ПП АД ще ни продадат та стойте и гледайте. Белята ще стане до месец.

Ако си толкова сигурен дай да се обзаложим. От мен 50 000лв че ПП няма да допуснат рсм за ЕС

И то на защото имат позиция, а просто за да останат на власт... Елементарно

Е щом Ескобар е казал-нема как ке ги приемеме у европата

Каторжниците ни окупираха с 4 бази които ние издържаме,както е Турско време издържахме башибозука. След като си рая ще се дупиш и ще те шибат

Вашингтон, е най-после се обадиха. България ще бъде натисната, унижена и в най-скоро време РСМ и Албания ще са в ЕС.

ВАШИНГТОН не е нашингтон и не бива да се меси където е ГОСТЕНИН

хахахахахаха тъй тъй гейсъюзници са на хамериканците! Сега у софето ша са изсипят една дузина сенатори и др. гад.ни от лобито да натискат нащи младоци. Руското влияние е у Сърбия и както върви хамериканците бързат да не им избягат коминтерновските създания под сръбско влияние хахахахахаха Залагам 5 стинки, че нащи ще се наведат и клекнат хахааха

А на нашата маса няма място.

интересно какво? На мен по скоро ми е интересно Г-н Ескобар защо си вре носа в европейските работи вместо да си оправи мексиканската граница(разбирайте го както желаете)

Съюзник ви е правителството, но не и хората. И у нас така..

Скопие ни е съюзник, Кирчо и Кокорчо са ни подопечни а Мунчо ни е слуга. Ей това е България за Мустафа. След като няякой използва състояние на биологическа война за да се дойде на власт, така ще е.

ФАЩ отново гони интересите си за сметка на България. Янките имаха интерес да ликвидират българската армия и я ликвидираха - за по-сигурно нарязаха и страховитите ни балистични ракети. Янките имаха интерес да превърнат България в територия - направиха и това. Янките имаха интерес да турят в България американски военни бази, за което да не плащат - и това свършиха. След като ликвидираха България като държава, сега янките искат да унищожат и историята на България. Те се подиграват с паметта на стотиците хиляди загинали български войници, които си дадоха живота за целокупна България! Българино, защити достойнството си!

Ми къ, те и албанските терористи, и босненските наркопласьори са ви ценни съюзници и имиат място на масата. Особено като чертаете линиите с бело и разграфявате с тънък прав предмет.

САЩ да се гледат те да не гледат в чуждата паница.

работят срещу стабилността на ЕС от много години. Така че подобно изказване изобщо не е учудващо. Айде и една базичка с негра при макетата и директно ще "стабилизират" балканите още повече!

РСМакедония трябва да спазва договорите , а не САЩ да гарантират. Иначе и аз мога да гарантирам, но какво от това. А самото писане, че друг гарантира, означава, че вероятно няма да се спазва.....

Ми, айде бе, майна! Педесет и втори щат ги правете и да се отърваме.

за македонски паспорти, за да не важат за нас американските визи... :)