17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тоя град само бесни зли говеда съм срещал

Този така и не можа да влезе в ролята си на кмет, но съдът с безмислените си протаквания направи всичко възможно мимикрията да продължи!

Да живее правосъдната система! Най-бързата и справедлива в света!.Може ли толкова елементарен казус да се влачи година и седем месеца? Какво е това правосъдие, което не спазва елементарни срокове.Още малко ,ако се беше забавило мандата на този кмет щеше да приключи.Какъв е смисалът от този тип правораздаване, когато ползите от него са в ущърб на обществото?!

15 месеца шиканиране на решението на ОС на гр. Благоевград. Пълен абсурд. Нарушението на закона е от Декември, 2019 г. Чак сега се стига до развръзка. Нарушението на закона, решението на ОС, който представлява гражданите на града не значат нищо. "Нормално" е да се водят спорове 15 месеца... А съдилищата са достатъчно компетентни (това не е първото такова дело) и можеха да разрешат съдебния спор за 2-3 месеца, а не за абсурдните 15 месеца.

С тези дела се хаби толкова голям финансов ресурс .И личен и обществен.И всичко това,заради най-обикновена небрежност и пренебрегване на буквата на закона.И двамата кметове -Камбитов и Томов са идиоти и не би трябвало да се допускат до високи управленски позиции.Абсолютно безобразие!

И пак ще го изберат с голям процент.

Тоз не разбра, че е кмет, камо ли направи нещо за града. Само дано не се налага да избират между него и Камбитов отново - те тогава ще е лоша работа

Градът ни е пленен от селяни и приоданци. Не ви ли е срам? Кметът не трябва да е партийна фигура, а личност - с авторитет, опит и поне един дядо погребан на Старите гробища - там, където почиват предците създали и развили бедната джумая.

Е жертва на един кмет - мафиот - Камбитов и на един слабохарактерен - Томов, който нямаше воля да изгони калинките на Камбитов и те му изядоха главата. Жалко! Боли ме, като гледам в каква кочина се превърна родния ми град, който предизвикваше възхищение.

УРААААААААААА!!!!!!

Ха-ха, минаха изборите и Бойчето смело извърши чистката :) "Това стана след сигнал от предишния кмет, че Томов не е заличил една от фирмите си и така е бил и търговец, и кмет по едно и също време." Ха-ха, а ще отменят ли двата мандата на бившия гербав кмет Камбитов, понастоящем републиканец, заради същия казус?! Камбата хем кметувал, хем управлявал фирмата си, хем прибирал дивиденти... Пък в документацията на фирмата му "погрешно" било изписано неговото име вместо името на брат му...И с подписите имаше някакъв проблем...

Най-после едно решение, както трябва!

Чудесно, време беше управлението на Благоевград да се върне в ръцете на ГЕРБ!

Не думай!