ВАС няма да гледа жалбата за отказа на Бойко Борисов да е депутат

Според съдии право да обжалват решенията на ЦИК имат само участниците в изборите, а жалбоподателят - Гражданското сдружение "Боец", не е такъв

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда, НИКАКВИ МЕРНИ ЕДИНИЦИ не отразяват Бойчето.

И само си представете как влаха подава жалба до Свети Петър ако вместо отказа беше прибрал души/те в райският парламент. Ама влашка работа -ДА СИ СЪДЕРАТ РИЗИТЕ ЗА ДА ГИ КЪРПЯТ!

алоооо, Съда? Депутатите не са на Боеца, но са на всеки един Българин! пише го в КОнституцията

Кики, конституцията не е кон на който всеки да му дърпа юздите според моментния му кеф. В случая съда е направил каквото пише в закона, а още повече, че и никой не може да бъде накаран насила да заема изборна длъжност.

Изненадани? Колко беше рейтинга на Съдебната ни система? 18%? или по-нисък??? Ги ди маскари!

Решението на ВАС в джипката ли са го взели или в около чевермето му ?

Чакаме Слави да проговори, а Мая да млъкне.

т.лупа все още е важен и безнаказан. Кога ще прекратите тази идиотщина избраният д.тат да се отказва и да се подиграва с гласувалите за него? И не става дума само за оня с джипка, а за всички, които извъртяха този номер с отказа. Отказът е измама и тарикатство, стига вече с това.

Не мога да ви разбера! Като премиер -недосегаем заради имунитета! Сега ТОЙ се отказва дори от парламентарният имунитет и пак не ви е достатъчно. Джипката, мипката и прочие. Ами поизчакайте малко -в други ден е новият парламент и ББ вече няма да изпълнява функциите си, Резидентина ще назначи подходящите хора и нещата ще ви вържат

Какво направи иначе пожарникаря до сега бе12 години... 1ви по бедност 1ви по смъртност

Четете с разбиране, ако ще и 5 пъти, тогава ще разберете мисълта ми.

Е как ще я гледат ! Нали кадри на ГЕРБ ! Да бяха прочели закона ли ?! Не ! Опасно е ! Може да направят нещо законно !

А и кой смееда се противи и да се оплаква от волята МУ-у-у-у !?

и пак гошо тъпото го нарита тиквата. и си мъсти по селски ,черепа също го изрита но там бият и не смее да каже гък

ВАС създава прецедент. Сега всеки, който е кандидатствал за работа, работодателят му е изхарчил една камара пари за да се убеди, че е подходящ и след това го промотира за съответната длъжност, може да реши да звънне един телефон на новия си шеф и да му каже - вече не съм на кеф да работя при теб, ще пратя на мое мято Пешо, гарантирам ти, че става. И работодателят ще, не ще, трябва да назначи Пешо.

че тъпотата е заразна?!

Честно казано, досега не съм се докосвал до такива титани на мисълта. Ама щом някой ти го е казал, благодаря, че ме предупреди. Ще стоя далеч от теб.

само се мислиш за такъв

живи ли са още,бе?!

За изборите са похарчени 60 милиона, средно по 250 бона на избран калпак. Така че тези, дето са се натискали за депутати, пък сега не щат, да връщат в бюджета по четвърт милион и да ходят след това ако щат на майната си.

Ти колко имаше по аритметика, бе аркадаш! 14 тте човека не влизат, други ги сменят и както пише Вапцаров АЗ ПАДНАХ ДРУГ ЩЕ МЕ СМЕНИ И ТОЛКОЗ. КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ! А относно парите аз не знам и никой до сега не знаеше че някой е получил четвърт милион от изборите, а и тези бяха малко повече пари -над 150 милиона, толкава и за предсрочните, и за президентските ... осем + седем = петнадесет; едно и пет наум (смятане в първи клас)

Далеч си от истината и от Вапцаров, селски. Той за депутати не е писал. За мен гайле не бери, ама на база на логиката от втория абзац от репликата ти, горещо ти препоръчвам да отидеш да се прегледаш. Явно в първи клас са те побъркали от висша аритметика и сега ти се отразява сериозно.

За какво Му е имунитет, като си има прокурор ...

"Да не дезертират и да не се оправдават..."

Боец, бригадир, комсомолец, чавдарче- все тая.

Тия са толкова изпаткали и в желанието да са на противоположно мнение от това на Боко, даже искат да му връчат депутатски имунитет от който той се отказва ...... Болни хора, тежко болни от зависимост към рублата!!!

Едни зависими от пачки евра и кюлчета злато по шкафчетата, други от рубли. Ко да праиш...българи сър!

за другите е най-лесно да се говори, вземете се погледнете себе си, демократчета

Просто на другите не им пука, защото са същите като Пеевски и Борисов. От тези действия си личи кой реално се противопоставя на статуктвото.