Варненски хотелиер въведе нов тип ол инклузив хранене (снимки)

Внесъл е документи за иновация в изхранването в Патентното ведомство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз от три месеца разправям как това го правихме на кораб хотел в Германия до началото на Април в условията на карантина.Най-после някой ме е чул и ще си патентова гениалната идея измислена от други. Но не е чул всичко даже цол,черен питер,олио и оцет се предлага от ръцете на сервитиор с ръкавици.Дано прочете коментара и да си допълни патента. Успех плагиат!

Цул Съм те и за Цолта те Цух. Жалко, че си слабограмотен, разпознаваш буквите, но не си наясно с функционалното им предназначение. Иначе до сега ти да го патентовал.

Браво на хотелиера за изобретателността като във модерните ферми автоматизирано се доставят ярма и вода на прасетата и просо на кокошките.

fvdc

Каде им са бонетата и защо не са облечени в бели дрехи,престилки,ръкавици и бонета.От тях ,трябва да лъха чистота и да ти се яде с кеф,а не да ти се отще яденето.

Не зная защо има само отрицателни коментари?Тук се включвате постоянно някакви боклуци ,които само оплювате всичко наред без значение в коя сфера е.Това е само излъчване на отрицателна енергия.Чудя се защо админите не Ви блокират ,защото от вас реално нищо положително не се излъчва.А половината от вас и ПАРИ получават за това.

"Според Карагеоргиев в сектора няма ясна държавна политика за подкрепа, което затруднява бизнеса". Така наречения ви "бизнес" е измамен. Държавна подкрепа, ама друг път!

Анално хранене?

За България иновация за Азия ежедневие!?

Ето така се прави. Само,който е иноватор,не го мързи и работи с мерак,печели.Не е само до пари! Бъди жив и здрав!

Карагеоргиев проваля всичко, до което се докосне. Много слаб бизнесмен. Хотелите му в "Златни пясъци" работеха на загуба и ги продаде. Събори другия си хотел в "Св. Константин" и построи апартаменти, които още не може да продаде. А избата му - леле, мале! Вино в пластмасови бутилки, което се продава на пазара... Последно даде лозята на друга винарна, защото и там само загуби.

Остава да дойдат и туристи!

С удължената обстановка - няма... Да живее международното положение!

Третата снимка - жената с черната маска. Ако съм на мястото на този хотелиер и я видя да обслужва "поточната линия" с маска, която не покрива носа - директно я изхвърлям от работа. Този господин да вземе да си обучи персонала как се носи маска и да изисква под страх от уволнение да се носят, щото аз на такова място за хранене не припарвам, пари да ми дават! Пък ако им е горещо на персонала с маските, да им купи маски с респиратори, или щитове - бълха го ухапала господина!

Честно казано, когато виждам да ме обслужват хора с черни маски и ръкавици, се плаша. Всичко трябва да е бяло, за да се вижда че е чисто. Защото съм виждала светли ръкавици - кафяво-черни на пръстите, защото ги ползват по 3 дена. По-добре с ръцете - все пак хората ги мият, поне от време от време...

И това е вярно - ръцете под ръкавиците се запарват и стават развърник на микроби. Голи ръце със старателно изрязани нокти и през час - дезинфектант. Тe поне не са толкова скъпи - хотелиерът може да купи дезинфектант в туба на едро - 10 литра Skrub за ръце струва 180 лв, но 10 литра ще го ползват месец-два, че и повече. Вкъщи 750 мл в го използваме вече 2.5 месеца и имаме 1/3 бутилка още от него. Вярно, и много често си мием старателно ръцете...

Е, каква иновация е това точно? В суши баровете по света това го има от години.

exactly

running sushi

използвайте роботи

Да, великият Чарли Чаплин показа първия от тях в "Модерни времена " :)

Хилядолетия хората са живяли в т.ч. и ние до м. март 2020 г. по един начин, нрави и общуване, винаги съвместно с вируси, бацили,бактерии и какво ли не! Смениха ни начина на живот чрез всяване на страх от вирус и то без да се е увличила общата смъртност по периоди в държавите. Бързо ни приучиха да не общуваме. Създават се класи и касти с различна степен на свободата за общуване! Това е голмо завоевание на глобалистите господари на света! Страхотен ход! Забеляза се, че много хора са излишни! Май, ни подготват за вирус от друго поколение, което ше реши проблема с излишните хора! По-лесно и с разбиране ще приемем такова нещо.

All inclusive по стандартите в големите курорти е да има барове, ресторанти в комплекса на хотела и кеф ти тука джин, там ром. Искаш коктейл скариди, или печени котлети, избираш м кои тематичен ресторант да ядеш в дадения момент. На такива съм бил в Канкун, Мексико. Ходиш си в територията на комплекса и си избираш ресторант или бар по твоя вкус, а може и в стаята/апартамента за си поръчаш бутилка водка, сокове и т.н. Аз не виждам нищо all inclusive в тази хранилка за крави и прасета.

Преоткриване на старата практика от закусвалните на самообслужване. Там храната в чинии на витринка. Минаваш вземаш, първо, второ, трето, хляб и касата (сега може и с картата). Но това беше възможно (пак повтарям едно време) само с готвени храни скарата и специалитети тип готвача от ада -забрави. Не знам как го е решил варненеца със салатите, с подправките, предпочита лук, не иска чубрица ....

И още нещо, доматената салата, овчарската салата, таратора, тиквичките с кисело мляко и копър и те ли се подгряват.

Октомври ще се напълни...Научете се да бачкате, както трябва ,не чакайте държавна помощ...Все някой ви е длъжен.Всички сме засегнати,но вие РЕВЕТЕ всяко лято...

С цел почивка, посетих сайт на хотела, в който почивах миналата година по същото време.... И няма да ви изненадам, че цените тази година са по-високи. Е, не ме стимулират да почивам на нашето море.

Колкото повече "нововъведения" измисляте ,толкова повече ще отблъсквате туристите от нашето черноморие .

Че ние така се храним тук на пасажерския кораб вече повече от 3 месеца. Няколко готвача с предпазни средства(ръкавици, маски, еднократни шапики и еднократни престилки) сипват храната според избора на клиента. т.е. избора е индивидуален, но само готвачите имат досег с храната. Приборите са наредени на предварително дизенфикцираните маси. На маса за четирима сядат двама. А за отоплението с лампи или гореща вода, както и стъклените предпазители си е норма на амриканското Public Health(USPH) от много години.

Мутри - рационализатори- откриват отново топлата вода.

направо да дадат Нобелова награда на този роден гений, сложи в джоба си Айнщайн и куп нобелисти

браво голяма измишльотина и тия чинии се въртят и през това време вссеки който гледа храчи и плюе в Икеа подобно ама там са се сетили да слагат пластмасов прозрачен капак отгорее, така че плюнките на хората да не кацат върху яденето а на този - по такъв начин тия чинии са си направо магнит за шитни. след 1 час връткане направо човек си взима гарантирана порция ковид19

ол инклузив?? стига бле също като в едновремешна закусвалня, само дето чиниите се връткат!

олинклюзив. при олинклюзива, всеки САМ си избира - какво и колко да си сипе в чинията! може да искам само 1 нещо, а в така автоматично сипаната чиния, това нещо да е много малко ! и тогава кво правим ? вземаме втора, трета чиния , остатъците от останалите неще, които не ги щем, ще се изхвърлят! извод- така предложеният НЕ-олинклузив ще доведе до разхищение на продукти, а от там, за да компенсира разходите тарикатът - хотелиер - ще вдигне цените! т.е. този НЕ-олинклузив ще ви излезе през носа!

Българи - да се вдигнем и помогнем на големия Американски брат. Там нашите мургави братя имат проблеми с нахалните власти, които се опитват да ограничат естествените им потребности от трошене, чупене,плячкосване,пребиване и т.н. Нека всички дадем спестяванията си, да продадем имотите си, да предоставим органите си за трансплантация и събраните пари да отидат за спокоен и заслужен живот без тревоги и работа на нашите афро-американски братя.

А туристи ''паентовал ли си е'' тоя дето има ''поточна линия?????

За още по голяма безопасност на туристите и автоматизация на туристопотока е добре да се използва автомат за хранене, същият като онзи дето храни Чарли Чаплин в "Модерни времена

Майко мила... това откога го има в Япония. Този открил топлата вода. Ама така е, ние сме един век назад от японците.

Schilo

Така е и не е само в Япония.

Това нещо го видях преди повече от 20г в Лондон, така че доколко е новост... Хранилка за бройлери. Но май повечето "ТОРисти" по нашата тн "бюджетна дестинация" са такива.

Взел е нещо което се ползва от повечето суши барове и го модифисирал леко , нищо особенно.

Кюфтаците там са панирани и с естествена кафява глазура от варненското езеро която е гарантирана от ГЕРБ.

Гледал е Роан Аткинсън като Джон Инглиш в японския ресторант, добавил е найлон и сервитьор и е "изобретил" търкало"то... Б Р А В О с

Браво! Поздравления! Хубаво е когато има хората които мислят, а не само да мрънкат! Успех в бизнеса!

Майко мила!?!? Този си е повярвал!

Просто замълчи, говедо просто!

На практика се е постарал да реши проблем. Дали успешно е друг въпрос, обаче опитът си струва. Има шанс значителна част от бизнеса да го последва, при това в световен мащаб. Ти колко пъти опита и успя в последните три месеца?

От коментарите по-горе се разбира, че подобно нещо се прилага от много години в други страни. Така че световният опит няма как да последва нещо, в което е по-напред. Но няма лошо и у нас само да го последват.