17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в село Езерово са махнали тротоарните плочки на улицата и са си насадили картофи. Задава се криза, хората използват всяко местенце, което може да бъде насято:)

Тея варненци съвсем изкукуригаха. И домати взеха да пушат.

Няма да оцелее, защото в България живеят идиоти.

И в коя страна не живеят идиоти? В Турция, мога да допусна. Или Индия, може би?

Да си чувал за Люксембург, Норвегия, Финландия или Исландия? Или се сещаш само за Индия и Турция?

добре изглежда... ама колко ли кучета ще го маркират...

Schilo

Бах ти новината!

Ехеее. А в русия путин какви домати има, и една краставица в средата даже. Нали русофилски муххльо?

толкова аз гледам домати в една голяма саксия на улица в Хага- И един слънчоглед ми е пораснал и много цветя,ягоди, рози и една лоза- Който обича такива неща сади навсякъде- Това не означава, че си селянин по манталитет да не обиждаме хората грижещи се за храната ни- Не ги гледам тези неща за да се изхранвам, просто обичам да виждам как от едно семенце става нещо красиво и полезно- Даже присаждам и давам на приятелки и хората си ги гледат-

Добре е направил човека. По-добре отколкото да се гледа куче!

Гагаузите се видят отдалеко - лошо нема да се гледат домати, ама на село. Ама гагаузкото село изгони гърците от град Одесос и го направи на село Варна и сега там селски наводнения, фекални езера и плод расте по "улиците".

От опит съм разбрал, че този дето е сял домата не е варненец, а "варналия" от толбухин.

Българина не е със селски манталитет, не.

В градовете в България живеят селяни, затова са и толкова мръсни. Като иска да си гледа домати да си ходи на село. ..Варненци имат селски манталитет. Това се вижда като излезе човек по центъра, само джапанки и шорти, няма един избаран. То е ясно, че работата, която правят е да карат трактори, а не да се занимават с по-интелектуални професии. В София същата работа, но поне има един кръг хора, които дават малко по-градски тип на града...Селото го влече човека, няма лошо, но няма как в града да ми садиш домати или цепиш дърва за зимата. Не е задължително всеки да живее в града.

Не се знае дали това растение се отглежда заради плода. Доста време е минало преди хората да разберат че плода на домата става за ядене. Това че човек живее в града не означава че трябва да живее само между тухли и бетон. Цветя също ли се гледат само на село?

Този манталитет цари в цялата държава, не само във Варна :) Някои са на пръв поглед интелигенция, а всъщност елементарни и прости. Няма смисъл да си даваме определения един на друг .... всеки да си живее живота :)

Във Варна сега е времето по улиците да се гледат водни лилии.

Блазе им на песовете ---ще има какво да напояват в жегите.

Ей, поне тези разбити тротоари да родят нещо хубаво!!!!

Доматът изглежда перфектно, значи човекът знае как се отглеждат домати.

Маже домата сам да се е насадил и някой да го е облагородил по добре домат отколкото– друго .

Оградка от плет?! Ограда и плет не е ли едно и също, господа журналисти?

Едно и също ли е бе тъпир, че и лайквачи има,... божи божи к'ъв булгаристан!

Плет е ограда, но оградата не винаги е плет. В случая се получава тавтология. Все едно да кажеш железен автомат. Автомат си е напълно достатъчно, защото дървени и пластмасови няма. ;)

@nqmazna`enie - пишеш в гугъл "3D Printed Machine Gun Coast Guard" и... опа! - наркотрафикатни в Аврсталия си направили още през 2016-та работилница за печатане на картечни пистолети на 3D принтер. При акция на Бреговата Охрана били иззети четири готови "изделия". След тестове на единото оръжие било установено, че макар за е ИЗЦЯЛО ОТ ПЛАСТМАСА, то успешно произвело над 100 изстрела!

Браво на човека! повече зеленина, повече плод и зеленчук по добра еко обстановка!

Не бих изял зеленчук, който расте ей така на улицата и всеки нощен минувач потенциално го е поливал с каквото намери.

Ако знаеш само колко богата на азот е човешката урина, направо си е като течен тор за домати. Тези зелени хубави листа на домата не са станали само от дъжд.

има поне 2-3 завръза домати.

И аз така правя, не толкова за мене. Стига ми да откъсна един домат, да видя вкуса, дали съм зарадвал хората! Дал Господ!

Мераклийска изработка. Дано му оставят на човека и да обере, каквото израсте.

Нещо фабриката за новини я е закъсала...

А, това е само началото! Предполагам, че след 3-4 седмици ДЖурналиЗДите ще измъдрят продължение - "Варненец спи под домата си на улицата, за да го пази от посегателствата на неизвестен злодей". По-нататък се следва сюжетната линия на "Тримата братя и салатата", с леки примеси на Лъвкрафт и коментари в духа на Фройд/Юнг.

Няма лошо.

еми и кво що правите проблем? или се правим на интересни?

като мине *игането и ще го откърши и ще го изяде както е зелено и пръскано

Въпроса е кой ще обере плодовете. От моя опит знам, че ще ги оберат тъмнозелените.