17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв кошмар! Дано не стигне до ООН и съдът в Хага! Скапана държава! Оставка на Правителството!

Велики сте! Новина един път!

ДИР, вие наистина сте много зле, такива неща стават навсякъде и са част от ежедневието ! Наистина ли смятате материала за НОВИНА, с която ще впечатлите , ще заинтригувате и , че за този инцидент трябва да се знае в цялата страна ?! А даже и в целият Свят ! Огледайте се, има толкова по-важни теми и събития , за които си струва да се пише и дискутира !!! Хайде със здраве и успешно триене на коментара ми !

А това защо но го съобщавате ? Толкова ли няма какво да напишете ?

... наистина са редки идиоти ! Като пропуснем факта че това не е новина , има поредната правописна грешка още в заглавието ! Това са хора , претендиращи да са от интелигентната част на обществото , с “вишу” образование може би ... какво остава за нас - простолюдието - ако нивото на “ентелегентите” е такова !

За такъв инвалидна тротинеДка.

Правилното изречение е: Варненец си счупи крака докато се учеше да кара мотор. Ако не сте били свидетели, правилният израз е: Варненец си счупил крака докато се учел да кара мотор. Учете български и на първо място глаголните времена и тяхната употреба. /Макар че повечето хора ги научават в предучилищна възраст у дома/.

Това му се вика, квартална новина ...

Да, а аз днеска уринирах три пъти.