17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия всичките имат златни талони,както и онези,които размахват карти на някоя държавна службичка,а ние им плащаме заплатите на хрантутляците недни

Супер идея!

Преди десетина и повече години едно момче от Варна снима полицаи как хъркат в патрулката . Май бяха от тамошното Второ районно управление . Даде снимките на медиите и стана голям скандал . После го скъсаха от проверки и разпити . Дано сега публикувалия да не си изпати от милиционерите !

Ооохх,не му завиждам на тоя съвестен гражданин.... Сега да очаква още фишове ,не само ,че е "паркирал на тротоар" ами може би и защо се е качил изобщо на автомобил.... а и като пешеходец ... няма да го прескочат ....фиш за това ,че се е родил в това време ...на тази територия .... Вкарват му ЕГН-то в компа на всяка патрулка и ...стой та гледай...

Напротив, трябва яко да си изпати, за да се пресече лошата българска черта, да се гледа в канчето на другите.

Те еба в скапания Ушев дебил

Тъпо.....

Па ако мислиш, че много ще го търсят.

Полицай да си у тази държава..

Минавало ли ти е някога през ума, че си изключително голям боклук? Много, ама много голям боклук. Не се опитвай да ми отговаряш, да се не изсипеш, че не могат те почистят после.

Правилно, но без уважение към тези квази полицаи.

Явно си някой полицайче или роднина на тая сган ,която смята че е богопомазана като има форажка.

Не разбрахте шегичката на Бай Семо. Нарочно не употребих думата сарказъм, защото и мен няма да разберете!

Варненци са будни хора. Де да бяха и софиянци така. Само за сравнение, когато у Шопско кучетата разкъсат човек, ги прибират в приют.

Полицейските коли са със специален режим. Може да е спрял по-работа. Друг е въпроса дали е така или не. Трудно може да се докаже. Новина няма, някой решил да се направи на оригинален. Истинските престъпници са в парламента облечени с костюми и тях гражданите не ги глобяват защото винаги паркират правилно...

Трябваше да му го лепне на предното стъкло.

Няма как един закононарушител да отправя забележки. Будната съвест е само за другите, а когато тя/той прави нарушение с чиста съвест и му напишат фиш не е доволен. С какво право посочва грешките в другите, а не си поправи първо своите. Утре ще лети с 200км/ч, но ако някой го задмине ще цъка с език и ще се възмущава как може да има такива дебили. Не оправдавам полицаите които са в нарушение,а трябва да бъдат за пример, но първо трябва да си погледнем в собствената "купичка". Колкото и да е прав/а в случая с тази забележка.....някак си на мен ми изглежда несериозно и безмислено. И НЕ, не съм полицай или роднина на такъв, просто гледам фактите.

Това че има няколко фиша за паркиране на тротоар трябва ли да е причина да си затваря очите??? То по тази логика почти всички в тази държава трябва да си заровят главата в пясъка и да мълчат като пукали!

Не, не да си затваря очите, а да си вземе бележка и да не прави нарушения, ако толкова се възмущава от тях!!!

Г-н Пулицай!Ти ли си !?

Проблемът е, че всички, които правят закони, тези, които отговарят за спазването им и онези, които трябва да отсъдят кой ги е нарушил, са с изкривеното мислене на нарушители. Няма как да очакваш роден нарушител да определя и съблюдава спазването на правилата.

Айде сега,началникът на съответното подразделение на МВР да образува дисциплинарно производство и да изясни ситуацията,след което да обяви решението си и тук!

Сега ще му пратят КОНПИрите на варненеца

По софийско най-големите нарушители на правилата за движение са именно полицаите. Това преминаване на червен светофар, това движение в насрещното на еднопосочна улица или завой след знак забранен завой си го нямат за нищо. По-горните ситуации съм ги наблюдавал няколкократно и не са били с включена светлинна или звукова сигнализация. Лошото е, че нямат никакво самосъзнание или по-скоро имат втълпено чувство за безнаказаност и усещане, че са над закона.

"гуем смех"-вие сте аборигените на тимаджиите а ми говорите за будност-аз от години заобикалям този мафиотски град защото разбрах колко са вплетени полиция,проституция и наркопласьори та ти се "вервай"

браво! Само така!

Когато ми снима как е раздал такива фишове на последните модели на немските марки автомобили по тротоарите, които са в пъти повече, тогава ще ме впечетли, а сега.......

Със специален режим са , само ако са с вкл сирена и буркан