Фандъкова шокирана от зяпачите на фаталния бой

Шокиращ е фактът, че при вчерашното сбиване между ученици във Варна е имало много хора и всички са били свидетели, но никой не се е намесил.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова шокирана от зяпачите на фаталния бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При такъв инцидент в Германия министърът на образованието вече щеше да си е подал оставката... За 4 дни - 3 инцидента и един смъртен случай?!

Комунистите правят т.нар. демокрация, но ти си неграмотен рапунцел.

Извинявай, но комунизъм и статистика е равно на дарадонки с витамини.

В подкрепа на твоят коментар мога да спомена,че само в един прекрасен декемврииски ден един 17-год.ученик уби с пистолета на баща си 6 студента,рани други 12 души от които 3-ма умряха в болницата1Статистиче погледната целият 20 г.период на демокрацията не е дал толкова много жертви дадени от ученическа престъпност!Да ме извинят комунистическите пропагандатори,но престъпността тогава беше многократно по-висока,но се укриваше и до хората не достигаше никаква информация!Знаят ли хората за серииния убиец Георги Христов убил с нож 7 души?Не!Не знаят!Защо?Защото не се пишеше нищо в Работническо дело по въпроси дискредитиращи развитото социалистическо общество!

Душко никога не са ми плащали за кавото и да било в аспекта който си мислиш.И нещо не ми е ясно в какво лъжа,има си сайт на статистиката и там си има библиотека по години.Това че ти си неграмотен да провериш нещо не води до това,че аз съм ненормален.По скоро ти си слабоинтелигентен след като света ти се върти около това което ти казват...Сполай ти и не ме мисли,аз отдавна съм разбрал,че това което няма да постигна ще е защото не съм опитал,а не защото някой ми пречи...Апропо всички цифри са верни ако не вярваш провери и после пиши.

Не знам дали ти плащат за политическа агитация или просто се кефиш когато лъжеш бомбостично.Но изпитваш видими интелектуални затруднения да намириш убедителни сравнения.Не мога да ти се сърдя.Всички знаят колко са гадни менталните неразположения.Лекув се,приятелю!

Комунистическата система моделира българина в един напълно съвършен егоист,който е доволен от това,че не е на мястото на пострадалия!Целенасо задълбочени анализи на бивши партиини секретари,че ЦРУ,Джон Фостър Дълес и незнам още кои си от САЩ и Западна Европа са виновни за ставащото у нас са доказателство,че тези хора,не са се отказали да продължат да манипулират народа!Това естествено е колкото лъжливо,толкова и смехотворно и жалко!Поредният опит крадецът да крещиДръжте крадеца!Светът осъди комунизма,осъдете го и вие!Страхът и малодушието,останали от комунистическото ни минало,трябва да ликвидираме безвъзвратно ,а глашатаите на комунистите,да разобличаваме и подлагаме на безмилостна критика!Българина е достатъчно информиран,за да не им вярва,и ясно е ,че само те си вярват на лъжите,но тяхното мнениене ни е необходимо,защото е мнение на политически развратени лицемери!

Чета и не мога да повярвам на това което пише.Това си е пълна трагедия за всички засегнати от безумната случка.Но да ми говорите какво е било преди така наречената демокрация,само защото сте живели в заблуда и информационно затъмнение си е лично ваш проблем.То затова повечето от нас имат едно високо мнение за себе си,а се чудят защо другите имат отбратното мнение.Защо не погледнете статистите за детската престъпност от преди 1989 и то по точно в частта и за убийства и тежки телесни повреди.Ако го направите ще останете толкова учудени от броя им,че просто не е истина.То си е като с загиналите при ПТП,дето през 1968 са загинали 2 пъти повече отколкото през 2008...Това е истината и колкота да се опитваме да се изкараме как всички сме били послушни и покорни в училище,то това си е чиста проба самозаблуда.Ама явно така ни е удобно.Разликата от тогава и сега е само в това,че сега имаме достъп до информация,която тогава нямахме.Ако това беше станало преди 30 години,за него щеше да се говори в тесен кръг хора,а на другия край на родината изобщо нямаше да се чуе даже,че нещо е станало.Това е истината за нас и нравите ни за ТВУ-тата и Детските педагогически стаи,които си съществуват и сега.Кои деца ходят на училище сега и са на по 14-18 години,не са ли децата и внуците на възпитаните в чудните добродетели на социализма или греша.Погледнете се в огледалото защото някой ден може и да не се познаете с порасналите ви крила. За случая мога да кажа само че искрено съчуствам на родителите за загубата им...

Родителите, родителите са изтървани в училище! В семейството са проблемите! Такова ни е обществото! Хората се възпитават в семейството, а не в училище! В училището се учи и могат да се коригират някои дребни отклонения във възпитанието, ако бъдат забелязани и ако на някой му се занимава. А не да ти идва в училището разпищолена, разлигавена и дива сган, без морал и задръжки!

е па директорката е виновна !оти не утиди у магазино да ги узапти.она да не плачи ами да земе одялцето и у затворо!

е посещаван и от моят син ,затова най-редовно (по няколко пъти на ден влизам в страницата му и чета кой какво му пише и той на кого какво казва. Грозно,не грозно това е.И в скайпа му ровя. И не ми пука ,че според някой е нередно и нарушава правата му като човек.Аз искам да знам какво се върти в главата му ,за да го предпазя от сами я него.И благодарение на това,разбрах,че е пушил марихуана ,опитвал екстази ,кога се е напивал и защо.Големи думи не искам да казвам,,но по този начин единствено можах навреме да реагирам,а не когато стане твърде късно.Те никога няма да дойдат да ви споделят,че смятат да се бият с еди кой си.A за каква агресия между тях става дума,не е за вярване .Такива думи си говорят ,такива изрази,че просто не вярваш,че едно дете може така да говори.

Не комунягите, а другите с демокрацията! Преди 89-та го нямаше това дето го пишеш!

Е кой да се намеси они тия пубертети одат с пистолети. Кой е лудио да се намеси ма. Оди се намеси ти!

ГАДНАТА МРЪСНА КОМУНИСТИЧЕСА ПАПЛАЧ ДОВЕДИ ВСИЧКО ТОВА - МУТРИ - КЕЧОВЕ ПО ТВ - СВОБОДИЯ В УЧИЛИЩЕ - НИСЪК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ - СВОБОДНО ПРОДАВАНЕ НА ДРОГА И АЛКОХОЛ НА МАЛОЛЕТНИ- КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ - АНАРХИЯ В БЪЛГАРИЯ - ТОВА НА КОМУНИСТИТЕ ИМ БЕ ЦЕЛТА И ТЕ Я ПОСТИГНАХА Abe golem si uros da znaesh. Bokluk promit!

Само като видя днешен ученик и ми става ясно , че за друго , освен за пушене , биене , пиене и разврат не стават. Пият през училищно време , чукат се в градинките , пушат трева (а и по сериозни наркотици взимат) и т.н. Може само да сме благодарни че не се случва по-често.

Що не вземе д асе шокира от медиите и правосъдната система?

Какво си мислите, че в САЩ е по различно ли? Бях в техен университет, името няма да спомена. Бях на техен купон, нищо по различно от наш, само че без чалга! Сега интересното бяха дошли зайци! Гаврата с зайците е слабо казано гавра! Пример: Гепват няколко момчета сабличат ги и ги карат да тичат около централната сграда. Видях чисто голо момиче с пера и шоколад да умира от срам, понечих да помогна и приятелите ми казаха да не се намесвам! Питам как се позволява това от раководството, отговор това е ритуал и всеки е минал от там! Парадокс българче нарушава правилата и пребива няколко юнака след опит за гавра, българина е изключен, а сега ми обяснете каква е тази простотия? Навсякаде дето е капитализъм света се е побъркал! Особено САЩ дето някой тормозен влиза в училище и избива 15 души, случайте са безброй вече! Защо ги избива? Не е за кеф, а заради тормоза!

До: виновни са комунягите (06.10.2009 г. 13:57ч.) Интересно, къде ги видя тия комунисти? На седесарстчетата често им се привиждат, де! Защото когато имаше комунисти, преди 89, нямаше такива прояви.

Фъндъчката вместо да се прави на утрепана да земе да прочете за действието на тестостерона от създаването на зародиша до цялостното оформяне на човека.Какво толкова се чудят олигофрените неграмотни.Такава е формулата на мъжките индивиди.Когато настъпи последния стадии на формиране на мъжките индивиди под въздействие на тестостерона определят мястото си в иерархията на стадото.Крайната цел е кой да оплоди женските в стадото.Всяка група хора на дадено място е стадо за мъжкаря.Няма мама няма тати.Има мъжко и женско.Матрицата на природата е така зададена.Който мъжки индивид е най жизнен той ще оцелее,недъгавото отпада.Няма фъндъкова мандъкова има закони на природата.Били са се и ще се бият докато има различни полове.

Абеее, тая на кой свет живеее!

Госпожо,пропуснахте да попитате и къде са родителите на този удушвач.От там започва всичко,от семейството. И ние се биехме като малки и като млади,но всичко свършваше с два шамара и един ритник и се разделяхме като приятели,каквито сме и до сега.И през ум не ни минаваше,че можем да се бием като гладиатори - до смъртта на единия участник.Допълвам,че съм на 68 години и ако някои младоци ме запитат Дядо,какво правиш в интернет?,ще им кажа,че по интелект не могат да се наместят дори и на върха на малкия ми пръст.Бог да прости загиналото момче.А на останалите: умната,ей!

Отвратителен е българския народ. Тук не е Европа тук е Булгаристан! Ужас!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво ми умувате, гении на човешката мисъл? Влизал ли е някой от вас във всеизвестният сайт за видеосподеляне, виждал ли е какво е съдържанието му? Интересувал ли се е от интелектуалното ниво на децата, които го посещават, от клиповете които коментират? Абе, мама му стара, това са вашите деца! Въобще, мамсиджей, както се казва, аз СИ ИЗМИВАМ РЪЦЕТЕ.

За жалост това е днешния българин - запач, ЗЯПАЧ и пак ТЪП МАЛОДУШЕН ЗЯПАЧ. Жалко, че има и доста мнения от сорта, че който това му е работа да се меси - важното е аз да не го отнеса, мене да не ме бият и пр. Но това е примера на РЕД малодушни поколения. Нека си го кажем - комунизъма победи както башибозуци не са! Успя да счупи духа и самоличността на Българина. Затова ни е такъв имиджа в чужбина, затова преходът ни закопа, вместо да ни измие срама от лицата. Казали са го ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ, за които все по-малко се сщаме и които децата ни почти не познават. Не народ, а мърша. Събуди се народе! Кажи и докажи на децата си, че не е важно само как си облечен, каква кола караш, а и че е подлост да клюкариш близките си, да подстрекаваш и толерираш грубостта, да нямаш доблест да кажеш стига, насилието е най-голямото зло, защото се връща удвоено! Бог да пази България.

Двама психолози започнаха днес сутринта да работят .

Скоро имаше и интернет клипче на побойник над съученик. Изчезна след час от интернет.Майки го бяхя свалили предвидливо и се обсъждаше в ВГ мама. Ако така бият мойто дете, побойника ще го затворя в една стая и ще го бия по същия начин , както той да го видиме какъв бабаит се пише, а изглеждаха около 5-6 клас. Бог да го прости Георги! Лека му пръст и съболезнования за тая майчица и таткото.

Mnogo sa mi protivni podobni izkazvaniya, v stil- da prehvarlim vinata na drugiya.Uchitelite mogatda napishat otsastiya nalipsvashtite uchenitzi, no ne i da gi izdirvat i vrashtat pod stroj v klasnite stai- kak bi stanal nomera edin chovek da lokalizira i napravlyava 30 drugi vav vremeto i prostrantstvoto.Uchi sa hora, a ne super geroi!!!

изхода от драмата е много прост. закриват се всички училища. без изключение. и без друго не вършат никаква работа. който иска да учи-може да учи и без да влиза в клас...

Ако е принудено? Колко от вас комплексари са тормозени като малки? Колкото и да мълчиш идва момента да скочиш и да се защитаваш! Аз съм бил от тапаците които са тормозили, защото това е модата! Момичетата харесват силните, а силните са на мода, така е било винаги и така ще бъде! В САЩ или в ЕС или където и да е било! Но преди 10 години всичко беше до кръв, а не до смърт и беше важно да унизиш някой, а не да го пребиеш! Затова който се опънеше на тормоза, след това ставаше от нас, затова в живота има два типа хора меки китки и мажаги! Ако не си силен си загубен! Дали в живота, в работата и образованието все тая! Лошото е, че нещата са излязли от контрол и сега не е важно унижението, а издевателството, гаврата и убийството! Този тумор се лекува със смърт!

Тоест, това е било организиран бой, а разни курвички са им гледали сеира, кой ще излезе по мъж. Еми реално и умрелият си е виновен не по-малко от другия хулиган, който го е убил.

Чувството за безнаказаност трябва да се изкорени. Престъплението си остава такова, независимо дали индивида е на 15 или 45 години. Щом има смърт и то предизвикана умишлено - доживотна присъда - никакъв компромис!

Имало е свят, но какъв? Пример Гърция връща се към този ред! Постепенно реда ще се върне такава е играта! Оръжието на САЩ се обръща към тях! Капитализмът и простотията е от там и вече е в ЕС и Русия, този рак се лекува трудно! Постепено голямите корпурации преминават в държавни ръце и това не е случайно! Хората са животни, а животните се раководят само от тоягата!!!

абе на някакво болно и недъгаво наркоманче му ударили два шамара и взело, че умряло и кво да направим сега. Повече витамини и спорт са му били неободими не само компютри кви мъже са тия ние едно време по цял ден на улицата се биехме и никой не е умрял кекави наркомани..

Хубаво е,че сте шокирана,дано се шокират и другите политици,защото от лъскавите лимузини и кабинети не виждате какво е у нас.Отдавна се убиват възрастни хора от млади хора,може и учащи за някакви 5 лв,изнасилват се баби по най-животински начин пак за жълти стотинки,деца се избиват от деца,майки зарязват новородените си деца............няма да изброявам какво още става в милото ни отечество,откакто дойде демокрацията.До сега нито едно правителство не показа колко милее за народа си,освен да се сеща за него по време на избори.Всичката тази любов на управляващите към поданиците доведе до тук и ще става още по-лошо,защото хората изперкаха тотално

починалото момче като си знае здравословното състояние, защо ходи да се бие-на българина все някой му е виновен!

убийствено, гадно си прав! За жалост на нашето поколение - постигнаха целта си и както казва Карбивски - това не си го е мечтал нито Василий Българоубиец нито всички турски владетели на българия взети заедно

Убедена съм, че дъртата психоложка, която показаха изобщо не е познавала децата, камо ли да даде мнение, защо за си отваря работа като може да си мисли за туршиите, пък учителките са заети със себе си и любовните си авантюри, защото хем на нищо не учат децата, хем имат цялото време на света.

Абе,тъпанар.Да спасиш някого от пребиване или убийство,не е саморазправа,а оказване на помощ. Относно, полицията. Нали Ви,бяхме много,нали сме прости и мързеливи. Защо,ни търсите тогава?Когато ни плюете,ви е добре. Ама за най малкото нещо,пак за нас се сещате. Ако беше отишъл полицай,да ги разтървава и се нуждаеше от помощ / за разлика от много други,ние се мислим за хора,а не роботи/пак щяхте да гледате сеир. Сега ви бият,после........ще почнат и да ви ебат. А детето,Бог да го прости. На негово място,трябваше да си ти и другите като тебе сеирджии.

Аферим, само дето си пропуснал, че доностничеството е развивано под формата на анонимни писма именно от комунистите. Пак комунистите- ционист- са се опитали да провалят България като са забранили на хората да си имат частни стопанства- зер Израел да е първа като богатство, а истинско такова имат само страни с развито и модерно ( за времето си нашето е било свръхмодерно) селско стопанство устойчиво и гъвкаво заради правилното си разпределение.

Няма да е лошо, ако между едно шокиране и друго такова, вземе да посвърши малко работа...иначе да си купи в. Шок и да се шокира колкото си иска...

Не знам какъв човек си. Съгласна съм с написаното от теб за липсата на ценностна система, но да наричаш едно дете на 15 години убиец, това направо е отвратително гадно. Колкото е виновно едното дете, толкова е виновно и другото. Няма да защитавам нито едното, нито другото. Вярно е, че умрялото няма как да се върне, но за живота, за него са проблемите сега. Това дете надали е искало да убие съученика си. Надали, на тая възраст се е сетило, че това може да има сериозни последици. Питаш ли се как се чувства това дете, и какво бъдеще ще има /сутринта гледах учители по ТВ, които са говорили с него. Казват, че детето било в шок/ Тука, важното, е че сме виновни ние възрастните - родители, интернет, ТВ, училище, както и досегашната държавна политика. Тия деца растат като безпризорни. Някое напсувало учителя си. Няма ли родители, които да му кажат и да го накажат, затова, че е напсувало по-възрастен и то учителя си. Няма ли кой да им каже на тия деца, че насилието поражда насилие, и който нож вади от нож умира. Изабщо всички се втурнали да купуват телефони, дрънкулки, компютри, коли и всички вещи, а дацата на улицата, или пред компютъра. Кой ги следи какво правят - нищо. После децата били виновни. Това дете не е престъпник. То е жертва на всички нас и на обстоятелствата. незнам, другото или е приподнало, защото е имало епилепсия, или е паднало и си е ударило главата, или бог знае какво. Другото дете не го е застреляло, не го е наръгало или ударило с предмет. Те са се сбили и понеже всички спим, едното е пострадало и необратимо. Това е.

наистина не се обръща внимание на насилие, не само в училищата. Внучката ми започна да получава стрес, когато трябва да тръгне на училище, защото там има една нейна съученичка, която я тормози, непрекъснато й се подиграва, не дава на другите деца да разговарят и да играят с нея. Може на някой да му се струва маловажно, но аз мисля, че точно от такива дреболии се получават големи ядове, децата се озлобяват или разболяват, както става с внучката ми.

ГАДНАТА МРЪСНА КОМУНИСТИЧЕСА ПАПЛАЧ ДОВЕДИ ВСИЧКО ТОВА - МУТРИ - КЕЧОВЕ ПО ТВ - СВОБОДИЯ В УЧИЛИЩЕ - НИСЪК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ - СВОБОДНО ПРОДАВАНЕ НА ДРОГА И АЛКОХОЛ НА МАЛОЛЕТНИ- КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ - АНАРХИЯ В БЪЛГАРИЯ - ТОВА НА КОМУНИСТИТЕ ИМ БЕ ЦЕЛТА И ТЕ Я ПОСТИГНАХА

В началото на Студената война 1947 г. - Алън Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ. През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив.Прочетете Планът Ран Ът и ще разберете кой го приложи в България.Имате мозъци,имате сърца,имате спомени.Гугъл>Планът Ран Ът ideyazabulgaria.

Питате защо никой не се е намесил - ами страх го е. Намесвал съм се да прекратя бой и то между двама пикливи седмокласника (тогава) в квартала ми. По лице се знаем всичките. И двамата ми налетяха. Едновременно. И то при положение, че не съм нито дребен, нито хилав, нито престарял. След секунди се бях оправил само като ги хванах за ушите, но единят се закани, че чял да ми счупи прозорците на колата. Наложи се кажа на баща му. Излезе човек. Не наказа кой знае как сина си, но му показа, че простотии от него няма да търпи. От тогава - вече две години и с двамата се поздравяваме като се видим в квартала. Не съм забелязал и да се е бил някой от тях. Сега даже не са от гаменчетата в квартала. Явно когато се разбере, че боят е забранен, повечето деца схващат.

nqkoi ne e li snimal s gsm? koga triabva nikoi ne izpolzva telefona.

Първо: Честито, че сте се научили да четете Второ: И преди комунизма в България се е живеело спокойно, тъй че не сте вие или вашите дЕдКови УБИЙЦИ и РУСКИ ПОДЛОГИ избиващи комплексите си под формата на народен съд, които са създали спокойствието в страната. Трето: Не се притеснявайте за утрешните си благинки, тъй като надали ще имате утре .... ;-) , честито на останалите и оживелите и след концентрационните лагери на кУмОноидните прасета