Хирурзи извадиха 20-килограмов тумор от корема на жена

Коремни хирурзи от Втора клиника по хирургия на Университетска болница “Св. Марина“ във Варна извадиха над 20-килограмов тумор от жена на 53 г, съобщиха от болницата.

Обратно в новината

Коментари - Хирурзи извадиха 20-килограмов тумор от корема на жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20 кг. ама това са почти 4 бебета.... лелееее, аз едба износих едно на 4.5.... всяка жена т р я б в а да "не се мота" а с време да потърси съвети!!! тя е можела да се прегледа а никои не може да я насили да се оперира... браво на лекарите!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шест месеца се лекувах в болница "Св.Марина" с онкологично заболяване. Един лев не съм дала на никой лекар. Имах възможност и късмет да попадна на много добри лекари. Благодаря им!

Аз пък съ обърках че са те лекували .И к'во как е сам ?Щотодругите за сега оптваме с лейкари амаааа ... май и ние ще почнем да се лекуваме ( де да знам - а ако оживеем ,срам за медицината ).

Някакви митове разказват. За да стреснат хората от една страна, а от друга да покажат какви велики са българските хирурзи.

Алоооооо лапачите .Ко'стана - на'л профилактичния преглед задължителен ( глобяват джипутето и плащача ).Шо стана та изпуснааме ?Кой виновен се гъска ?Плащачааа малко плащал за безплатно лечение .Бе що ви не ....

Ай продължавайте да се тъпчете с безалкохолни с подсладители, с маргарин (който го слагат и в хляба), с "млечни продукти", с генномодифицирани соеви продукти като кайма, кренвирши и прочие, консерванти и оцветители. Не тумори от хората, а хора от туморите ще започнат да махат...

Бе то така е...ама...Жената знам к'во ш яде ,ти същ.Ама хората трябва и да се нахранят.

Колкото по-бедни ставаме,толкова по-големи тумори ни растът.

Що бе ?Нормално е.След като 240 тунеядци убиват 6 000 000 .Какво странно има ?

Професор Маджов и неговия екип спасиха живота ми миналото лято със спешна коремна операция, за което ще съм винаги признателна и нямам думите, с които мога да изразя благодарността си. Поклон пред тези хора, а тази пациентка може да бъде сигурна, че е в добри ръце.

Имаме си добри лекари ,добри професионалисти наред с тези с купените дипломи.Да са ни живи и здрави и да дочакат адекватно заплащане.

Или туморът не е 20 кг, или диаметърът не е 35 см. Имат ли представа какъв обем заема 20 кг. месо?

Какъв обем заема 1кг желязо? И какъв е обемът на 1кг памук?

В човешкото тяло желязо и памук растат ли? Много си прост

ЗАЩО ТАЗИ ЖЕНА Е ЧАКАЛА ТОЛКОВА МНОГО? НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ЗА 1 Г. Е ПОРСНАЛ ТОЛКОВА, НАЙ-МАЛКО СА 4. НО ИМА ЖЕНИ, КОИТО ИЗОБЩО НЯМАТ ЗДРАВНА КУЛТУРА, ТЪРПЯТ СИ БОЛЕЖКИТЕ И ЧАКАТ ДА СТАНЕ ЧУДО, ПАЗИ БОЖЕ....

Пари трябват майна парииии.Колкото и да си внасял пак "екип" трябва да избираш.По Български казно -плащай и не питай ( ако имаш късмет и си особен случай Може и и да те погледнат.

Ивоо, и на теб са ти много ясни нещата, мнооогооо..... Толкова много разбирачи да има в България пък ние все така зле да вървим - ц ц ц странна работа....

Браво на лекарите, жалко за нас и здравеопазването, защото първо ние нямаме здравна култура и второ страха дали ще ни поискат пари и колко ще ни струва можем ли да си го позволим ни кара да чакаме до последния момент , пък каквото ни е писано, после лекарите ни са криви, е и ние май не сме на ниво.

Ще ме прощаваш, но на такива пациентки страховете им са, че като отидат на лекар той ще им каже, че имат рак и ще умрат в близко бъдеще. Затова отлагат, а не защото някой ще им поиска пари за лечението. Моя колежка по същия начин си носи тумора 2 години, накрая цялата фирма я убеждавахме да отиде на лекар. Извадиха й 3кг гадост от корема и сега си е жива и здрава.

Културата ни се налага от грамотни и некорумпирани лекари.Но уви през последните 20,-години тази иначе хуманна професия се изврати тотално.

Джони що не идеш при джонитата и дане си платиш или със 7-8 долара да видим какво ще получиш-най-вероятно шут в задника което си получил и тук и наричаш корупция.Другото е солидна осигуровка с висока вноска покриваща скъпи и квалифицирани лекари ама това и тука и там е едно и също