Въоръжените сили на Южна Корея се извиниха, че не са успели да свалят дроновете на Севера вчера

Президентът Юн Сук-йол призова да бъде усилена противовъздушната отбрана на страната

Обратно в новината

Коментари - Въоръжените сили на Южна Корея се извиниха, че не са успели да свалят дроновете на Севера вчера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия май са готови да станат и те пушечно месо за американците

На рояциии-ии-иии!!!!!!!

Та те са се разбили преди да излеят да излетят ''и свалят'' дроновете ама нали са се извинили какво толкова:)))))

Ким ги насра тотално!!!! Сащ нервно пушат в глуха улица

Да искат пво от Украйна. Те думкат от 30 дрона 31. Никъде няма такава успеваемост.

Какво стана със самолетчето в Търговище? Всичкко се замете Няма ли да разжалват барем един

как успяваме да си опазим небето с чертежи на излязла от употреба техника

Правилно, чертежите на платените на Америка самолети не пазят небето над България, но моята команда е нащрек с бойно дежурство, непрекъснато всяка една секунда.

Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз гуу видяа Петриътити. Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

Сигурен съм, че имат някой патриот. За пред хората, но явно не са впечатлили ким.

Поне свалиха един от своите самолети.

"Самсунга" се изложи отвсякъде. Призна си. А платените почитатели на САЩ пак се чудят как да извъртят нещата и изместят темата. Стига де. Има и такива моменти. надживейте ги.

Няма са плашите, той Кимчо само се шегува с вас, за да ви се смеят, голям майтапчия е, но все пак трябва да внимавате с ракетите, че с тях шега няма да има.

Явно този ненормалник заедно с другаря ви Путин са вашите герои.Смешници.

А бай Дън с памперсите ли дапе наиия герой? Или гинеколоожката начело на 500 млн организация?

В близките години ще има доста напрежение в зони като: 1. Тайван 2. Корея 3. Косово 4. Гърция 5. Кипър 6. Сирия и още и още. Познайте кой ше бъде изгонен.

Как бе, успяха да свалят дори един самолет, но собствен, хахаха.

Не собствен а руски военен транспортен беше. Когато два ИЗРАЕЛСКИ F-35 стреляха срещу иранските части в Дамаск от територията на Ливан ЗАД ЛИНИЯТА НА ХОРИЗОНТА. Сирийците на Асад се ШАШАРДИСАХА И ПОЧНАХА ДА СТРЕЛЯТ НАПОСОКИ и думаха кацат руски военен транспортен самолет, бля.

Мислех че няма толкова задръстени, от поколението z, ама явно се заблу давам. Първо не бяха ф35, второ използваха руският самолет за прикритие. Затова после нетаняху летя набързо до Москва.

"забелязаха подозрителни траектории на полета в района на фронтовата линия." Къде е фронтовата линия, може ли писачката на статията да разкаже?

Пиша дълго и бавно за дебили, нямащи дори обща култура.

Ха напиши го по-бавно, че да го разбереш!!!

то това е демитализираната зона, не фронтова линия.

Представям си извинението: "Извинете ни, но и ние и транстихите ни съюзници се осрахме. За пореден път..."

нямаш понятие от ХИЛАДОЛЕТНА КУЛТУРА. Корейците са една от най-древните нации. Там да пропуснеш дори движение на врага е позор. Затова военните се извиняват. Ако нямаше реална опасност от червените гладните от север, щяха да си направят харакири. Ю. Корея има целият научен, човешки, финансов и технологичен потенциал за направи електронен и военен щит на 38-я паралел. Ю. Корея иска да се обедини с братята си на север. Тогава Обединена Корея ще се превърне във Втори Китай по икономическа мощ. Затова не им позволяват - Чайниците. Днес Ю. Корея Първа в КОРАБОСТРОЕНЕТО и лидер в ЕЛЕКТРОНИКАТА. SAMSUNG е основен инженерен подизпълнител на нефтени и газови проекти по целият свят.

Е той Ким ил сен, преди много години говореше за обединение, но тия от юга не го чуваха.

Харакири не беше ли японско ? Или корейците преписват ?

Трийте пак истината! Южна Корея се насра!

"Не успели да го свалят"? Те добре че сами не се избиха от бързане. Малко им остана. Само не е ясно Сев. Корея подигра ли се с това навлизане или нещо объркаха без да искат. При всички случаи излезе като демонстрация на надмощие. При това по-ефектна от стрелянето с ракети.

Избиха се сами, един самолет жертва са дали в борбата им със севернокорейските дронове.

Че на Север гладуват и ориза е деликатес....докато в Южна Корея по улиците има кристално чисти канали в които плуват хиляди декоративни риби, като само 1 риба струва над $1000.00?

бъркаш друже! Вероятно улиците им наистина са чисти, но рибките, за които пишеш плуват в уличните канавки в японския град Шимабара, префектура Нагасаки. Рибките се наричат Koi, ето ти тук информация - https://zekkeijapan.com/article/index/705/?language=en

Хахаха два грандиозни провала за един ден.

Явно в реалния свят холивудските бози не издържат.

Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз гуу видяа Петриътити. Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

Леко с полюциите, брат..