Въоръжен обир на магазин в кв. "Сухата река" в София

Маскираният е нападнал продавачката на магазина и е взел оборота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хипермаркетете.

Жена ми работи в магазин.Господ да пази обирджиите на магазини.Ако такъв изплаши жена ми, лично ще го издиря и ще му строша лактите, китките и коленцата. Няма да се занимавам нито с милиции, нито с полиции. Мръсни мързеливи евро-джендърски копеленца, парите не се вадят по лесен начин, бе, измет!!!

Принципно си прав, ама.... как ще ги намериш хич не е ясно. Струва ми се, че няма да ги намериш.

Е ти пък се изказа, все едно обирджия на плод-зеленчук или будка за цигари е някакъв супер интелигентен, който не може да бъде открит. При такъв тип лекенца и наркоманчета проблема е друг - заслужава ли си за такива отрепки..

А дали не са от тъмнозелените ?

М-да.... Иде Коледа! Захлебват хората!

Странно, в българския език дума “захлебвам” не съществува. На руски пък означава “задавям”. Та в крайна сметка какво искаш да ни кажеш? Какво значи “задавят хората”?

идиот! се у рассиа ти е ъкъла! В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК, ДУМАТА "ЗАХЛЕБВАМ" ОЗНАЧАВА НАМИРАМ ПАРИ ЗА ХЛЕБ ИЛИ самия ХлЕБ! ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ ОСИГУРИЛ ПРАХРАНАТА ЗА ДЕНЯ, ЧАСА, МЕСЕЦА ЧРеЗ НЕОЧАКВАНИ И НЕПЛАНИРАНИ ПРИХОДИ. НА ЕЗИКА НА АПАШИТЕ ТАЗ ДУМА, ПАК НА БЪЛГРАСКИ ОЗНАЧАВА: НАПРАВИХМЕ УДАР УСПЕШНО! понял?

Днес 850 полицаи са охранявали платените 1250 "простестиращи",дето системата ги убила отвсякъде. Иначе щяха да бъдат 1280 , но във враца на събралото се "множество" организаторът се изпарил с парите и те се разотишли. Вместо полицията да се занимава с престъпници, тя охранява мързели и неудачници дето искат евтин живот и да бръмчат по цяла вечер с бричките си от чалготека в чалготека, но им е скъп живота и помощите са им малки.

Те оръжейните ни босове много преуспяха за четири години. Доста смърт по света посяха.

Браво.

полицията за къде по-напред - протестиращи ли да охранява (от кого) или бензиностанциите?

Уникална страна сме. Едни си ''предоставят'' за безвъзмездно ползване апартаменти за стотици хиляди евро , други организират въоръжени грабежи за 250 лева.

Кръстникът на децата ми може да ми предостави безплатно каквото си ще. Тебе какво те засяга? Яд те е, че нямаш богат кръстник ли? Е, както има една дума, като те е яд, захапа се отзад! ;-)

„Полицията издирва младеж за престъплението издирва.” А бе, господа журналисти от dir, днес няма нещо, което да съм прочел, писано от вас и да няма някаква грешка. Обръщайте внимание на првилното и грамотно писане, бе хора. Не се излагайте. Вие сте профсионалисти, а не някакви обикновени драскачи по форумите. Или поне така си мисля.

Полицията охранява зорко

Кое по-напред? Нас или шепа неосъщественяци, дето "системата ги убива"?

"Полицията издирва младеж за престъплението издирва."