Коментари - Въоръжен грабеж е извършен на пътя край Елин Пелин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управляващата мафия ни граби всеки ден с десетки милиони, но проблем няма явно, защото никой не им държи сметка. Обаче на кокошкарите, които също не са оправдаване, за 300 лева ще им съдерат задниците.

Какво става в Б-я , всеки ден нещо става, къде е полицията? Да не са в отпуск?

Много съмнително това. Като мотиви, като изпълнение. Всъщност се скарали заради фалшивите "накити". Кой ще вади патлак за 300 лв, много, много сте далеко как стават тези работи ...

Има страни по света, където ще ти извадят пистолет за маратонките на краката ти, и ако не ги събуеш ще го използват. За един мотопед ще те убият без дори да те заплашват преди това. За съжаление посоката в която се плъзгаме не е много встрани.

jingiby

Влашки цигани?

И като кажа, че сме мутренска държава, някои се сърдят. А това какво е? Щели да дойдат "Фолксваген" в България! Да не са откачили!

Нези налиКАТ ги зане едни има и с холански номер повечето седят по магистралата.

В последно време престъпността в Баългария се повишава. По наше мнение тенденцията е устойчива. Няма да посочваме примерите по дни и тежест. Общо взето няма страх в престъпния свят и начинаещите бъдещи престъпници. Нужни са бързи и максимално тежки наказания. Тежкият поправителен труд трябва да бъде неотменимо начало при всяко наказание. Даването на широка гласност за наложените наказания на престъпниците трябва да бъде практика. Колко хора знаят за новото среднощното нападение в дома на възрастна жена, за да вземат престъпниците 5,20 лв.

ти си "софийска пенсия" и ти е късно да минаваш под дъгата но си храчи щом така ти става хубаво и деня ти се изпълва с радост-така са ви зомбирали другарето,че само в страх и злоба живеете и така ще пукнете

Номерата на румънските цигани в украйна. Явно са решили да преминат и тук. Сега е момента да им се отрежемерака. Ако се настанят ще се почне човешки права, страдания, тене са виновни системата е.....дрън дрън с чука по тиквите и в затвора!