17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя истината е ясна, търсят се конкретните играчи. Иначе тя е същата като в срутения от земетресението Измир, същата като катастрофата във Фукушима, същата като в ред производствени аварии. Игнориране на технологичните норми с цел икономии. Или морски пясък ще сложат вместо речен, или ще построят по-ниска дига против цунами от изисквания(които умишлено да са променени така че дигата да се получи по-ниска) или някоя друга технологично-експлоатационна норма ще се жертва в името на икомномиите и печалбата. За капитализма парите са над хората. Хората са възпроизвеждащ се ресурс.

"Президентът на Мексико обеща да ризкрие цялата истина за рухналия надлез" Вервайте ми! В мексикански вариант.

Европейците и амеркианците може да не сме ги стигнали, но мексиканците ще ни дишат прахта. Дясната лента на магистрала Тракия в участъка Пазарджик - тунел Траянови врата, строена от цар Боко вече започна да дава фира. И при мексиканците е било: работа, работа, работа ...

Какъв Боко , бе идиот. Това е участък отпреди 1990 г.

Има един сериал за наркобоса Ел Чапо, правен от местна телевизия, разпространяван от един световен гигант. Там доста подробно е засегната темата за връзките между наркокартелите и официалната власт. Събития, за които можете да прочетете из медиите, в сериала са показани в детайли - как се стига до това развитие. Колкото до това дали в сериала има лъжи и художествени измислици ... има от второто. И ще ви кажа нещо, а вие си направете изводите - всички "държавни мъже" са представени с леко изменени имена, така че хем да няма съмнение за кого става дума, хем да не могат да ги съдят. Така например и сегашният президент Обрадор там е представен като Лабрадор*. Правете си изводите що за държава е Мексико.

Истината е ясна, мексиканския бойко