Вандали вилняха в училище в Добрич

Кой заби столове в стените, потроши ламперия и заля с боя радиаторите в сградата?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро както се изказа някой по-горе, там е имало ремонт и не е патено на работниците и те са си отмъстили.

Тези вандали също са продукт на прехвалената наша "демокрация".

са мангасари..нещо обичайно за тях,да рушат всичко в тая държава..

Случайно да е имало ремонти наскоро? Дали фирмата изпълнител е платила на всички бачкатори?

?????????????????

Радикализъм..

Хуй

На времето през скапания социализъм на това му викаха "Социалистическа собственост". И ако някой си позволеше да направи подобно нещо, а и далеч по-малко спокойно отиваше в затвора. По същество това е Обществена собственост, но сега ценностите са такива благодаренеи на демокрацията, че общественото не е отговорност и грижа на никой. За това, лумпенизираният ни народ троши и съсипва всичко общо. В модерните ни времена чувството за обществена отговорност липвса. Няма проблем да се трошат рейсове, паметници, да се режат мади дръвчета по булевардите и улиците(за справка ул.Раковски). Държавното управление пълно с некадърници и безхаберници. За това 2млн + народ не живее в България, а тези които останаха тук хранят и държавната администрация и онези НЕинтегрируемите австралопитеци. Бият се учители, псуват ги и изобщо пълна и повсеместна деградация. Но най-важното е, че западните лидери галят по главицата лидера, а той такаи не схваща, че го правят защото прави неща в чужди интереси, а не защото прави нещо добро за България и българите!

Не е виновна демокрацията а безхаберието и безнаказаноста на отговорните лица които смятат че са само на заплата а не на работа.

В новината са спестили малката подробност, че това училище се намира на 30 (тридесет) метра 4-етажната внушителна, в две крила сграда на РПУ и ОД на МВР в Добрич. А там, както се пее в песента - полицай до полицая майно ле.

Това училище не се ли заключва? Няма ли камери? Пазач? Постъпката е дело на някакви разглезени дечица. Редовно ги виждаме по улиците и да викат по супермаркетите да крещят. Човек не смее да им прави забележка, родителите им са същите.

Напрвете образованието платено по 100лв на срок и тези олигофрени ще се научат и родителите им ще ги пукат от бой като направят някоя цигания!

едно време стените ги правеха от хоросан, в хоросан стол няма как да забиеш

Поредната дрогирана пасмина .

По принцип е неприятно. Но получават кредит за столовете- nice one . И принципно незнам колко са големи щетите столовете струват 5лв беойката сигурно. вътре изглежда като бункер а не като физкултурен салон. just sayin...

Човек, който пише "just sayin", "nice one" и "принципно" е същият вандал като тези със столовете, само че вандалства над българския език. Получавали кредит(?) за майтапа със столовете? И столовете били 5 лв, така че какво толкова? Хлапе, освен вандал си и морален инвалид. Защото няма как и откъде да знаеш че училището е храм, а възпитанието на деца е свято дело. Няма откъде да научиш че дедите ни с голи ръце са строяли училища за децата си, защото свято са вярвали в знанието. Защото са обичали България. Която също е храм. Тъпанар с тъпанар, заплювам те с презрение.

Поздрав за коментара !!! Много добре казано!!

Не мисля че е много трудно да ги намерят. А после родителите им да платят щетите в троен размер. Наказанието ще си го получат от родителите.

Сега има закони и родителите не могат да ги наказват! Пълен разврат на обществото отвън и отгоре!

Добро утро и Честитот Рожество Христово.Не,г-да,за това не са виновни децата ни,а ние самите.Ние,които проспахме за пореден път шанса си за изградим нормално Демократично общество вече 30-години.Защото сме лениви,безхаберни,безотговорни и зависливи-БЪЛГАРИ,с изключение на не повече от 5-10% от нас.Не слагам себе си в този процент.Нямаме ВЯРА-и то в нищо,нито в БОГ,нито в каквито и да са ценности.Крайният резултат е налице.Какво трябва да се направи ли.Ами,много е просто.Започнете от себе си ,всеки ден по малко,и всеки ден за другите да направим повече отколкото за нас.Друга рецепта няма,а ни се сещам.Лек ден л весели Новогодишни празници.

Пълен разврат на обществото отвън и отгоре!

България няма бъдеще.Каквито поитиците такиеа и родителите,Каквито родителите,такива и децата.Край,до тука бяхме.

Обаче това с столовете яко са го измислили

За тъпите кумунисте това са вандали а за нас съвременните демократични либерали това е арт инсталиция Може да се почерпи вдъхновение и за всички блокове с изолация да се напрвят подобни инсталицаии така ще внесем нотка на артестизъм в прогнилите от кумунисти панелни гета ахахаха

Щерев, на всички е ясно, че не ти се отдава нито мисленето, нито писането, да не говорим за жалките ти опити за сарказъм. Дори на антикомунистите ни идва в повече този твой стремеж да извърташ темата така, че да отчетеш писаниците си пред НПО-то

Впечатляваща неграмотност ! Ходил ли си на училище и до кой клас !?

Щерев, Щерев, свикнали са да пишеш глупости и сега не ти разбират иронията и само щракат минуси!

Под всяка статия в дир-a, по някой десен тиквеник свързва всичко с комунистите. Айде вече отивай да си пиеш хапчетата, а?

За такива "деца, дето правят пакости" трябва каторга, да чукат камъни с верига на крака, пък да видим дали ще повторят.

Е хайде-хайде, друга песен ще пееш ако са твоите :)

Това е арт инсталация, нищо не разбирате!

Деца по-скоро, за буйствали вътре. Вместо да ги обвиняват във вандалство, да си бяха пазили училището. Децата са такива правят пакости!

Щом са деца, всичко им е позволено. После като порастнат ще се усетят и ще обещаят, че като възрастни, бяма да правят така.

Не разбира се. Редно е да ги накажат за постъпката им. Примерно да си поправят щетите. Работата е там че училището е оставено безпризорно. Все едно да пуснеш затворници да работят на вън без охрана (както всъщност не рядко правят). Когато затворниците направят золум, пак ли само те ще са виновни? Та мисълта ми е че в този случай седнали длъжностните лица да разправят че някой им "срал в гащите" :D Еми като си премахнал охранителните системи, сложи пазач, това си е чиста бепризорност. Тия строителни материали да не са евтини?! Някой да е срещал частен строеж без охрана?