17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запо4на се, скоро о4акваме спрей4етата. Няма ли глоби и наказания никога няма да се оправи ко4ината тук.

Поколението, което събаряше църкви и пращаше свещеници в лагери, сега е особено възмутено, че днешните поколения са бездуховни!

да им ръкопляскаме ли на 'Бъдещето на България' ?

Нека родителите да заплатят щетите,а децата поне месец по няколко часа да чистят треви,градинки! Не може с лека ръка да се руши така!

Непълнолетни били, а кво правят по улиците по нощята?! Давайте им по една мотика и шест месеца да прекопават градинките за наказание, явно е че имат бол свободно време. А роднините им дето не са си свършили работата да изплащат щетите плюс глоби и такси. Да видим ще чупят ли пак.

Кандидатства т за делта гард

Не са вандали, а са редови българи или Български граждани ,евфемизъм за тъмносините. Когато вандалите отишли в Северна Африка ,възприели римският начин на живот,със съответните удобства

а при тоя е тотална разруха !

17 циреи да им изникнат на гъзовете...

мамите на пияндурчетата ще се нахвърлят да ги защитават. Сигурно ще искат и съд, защото дечицата са снимани без съгласието им.

на хората, живеещи сега в Русе. Свестните хора напускат града. Остават само хора, преселили се от близките села и някои малцинства.

Русе изпростя, поциганя и тройни обезлюдя.

Сто про

Отгледани по времето на Боко крадеца.

този музей/пантеон да се премести в САЩ. Скоро българите там ще са повече от населяващите тукашната територия.. Пък и ще е на печалба, а и никой няма да му чупи лампите!

Според мен този музей трябва да се премахне а костите и цялата експозиция да бъде преместена в София. Там много повече хора могат да се запознаят и усетят тази част от историята. В Русе спомена за тях буквално е погребан! Само до няколко десетилетия България ще е демографска пустиня.

И откъде накъде да бъдат преместени в София?! Първо, че погребаните в Пантеона хора като баба Тонка, Ангел Кънчев, Стефан Караджа и Любен Каравелов нямат нищо общо със София, а с Русе. Второ, София не е България и другите градове също имат право на културни забележителности. За последното изречение сте прав за нещастие.

Да бе ,ами не искаш ли и Дунав мост да преместим в София! Когато Русе е бил европейски град в София сте нямали и павирани улици.Политиката на комунистите през тия 45 години и последвалите ги 30 години на техните деца и внуци в управлението на държавата доведоха до там че каквото и да има работещо из България всичко се дърпа към София ,останалата част от страната да се оправя сама!

Русе сега обаче е жалка гротеска на населено място с 50 000 несретника едвам кретащи в скапания ни град.

Ами то в Русе е така, НАП като те извикът те следят с камера от вратата ,че дори и специални зали имат където всичко се записва, а иначе около пантеона някакви камерки, без сигнализация към полицията за да могат да отриагират.........то и полицията една!!!!!!! Кажи Рашков и всичко е ясно

"извикЪт", "отрИагират" .... Малко неграмотен мо идваш, ама пък щедро даваш акъл какво и как да се правело .

че вандалщините в този град са организирани и платени с цел облагодетелстване на някои фирми. Спомням си един филм на Чарли Чаплин в който той беше джамжия и беше наел едно хлапе да върви пред него и да чупи прозорците на хората с камъни.

Тъжно, жалко и срамно е да се поругава място, в което са положени костите на българи отдали всичко за родината. Това са едни от последните велики българи и трябва да е свят споменът за тях, защото времената ,в които живеем, вече не раждат велики хора. Може да има добри лекари, супер IT специалисти, спортисти световни рекордьори, но велики българи повече няма да има.

деца! Какво да ги прави човек

Прост народ, слаба държава...

Българското стадо наречено неправилно народ няма никакво бъдеще. Ние сме като в Ада - "Надежда тука всяка оставете". Затова и Бог ни трие от Земята с бързи темпове. Той си знае най - добре работата.

Дайте снимки да им видим фаците.

Ако бяха българи щеше да има снимки. Та, сещай се...