Вандали потрошиха бронираното стъкло над разкопките в Шипковата градинка

В момента започва работа по проучване на възможностите за доставка на ново

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шипковата или шишковата градинка?Имаше за лека нощ едни приказки под шипковия храст!

Абе да се почне трепане на такива пе" дали най после.

След ремонта при който едни хора взеха един милион в Шишковата градина беше съборена старата чешма и беше направена нова,високотехнологична при която водата се пуска чрез педал.Познайте от първия път дали работи?И защо Варна е градът в който се харчат милиони на вятъра,толкова ли са ограничени откъм умствен багаж местните управници?Беше направен на централния площад фонтан с огровни възможности за ефекти но той сега е една къпалня за гларусите заела целия площад.Беше обновен булувард " Левски " като противно на всяка логика той разряза като канал града от север на юг като движението в града е изток запад .На смешно малкото кръгово до автогарата стават огромни задръствания докато по булевард " Левски"се движат няколко коли.Общината изтегли заем за електрически автобуси а в града продължават да се движат купени от моргите бракми.Хвълиха милиони за ненужно сложна и неработеща система за таксуване в градския транспорт,разрушиха известните навсякъде кални бани и дом Младост.Сега в града няма мяста където човек да пие или да се изкъпе с топла минерална вода,тя отива за миене на чинии в ресторантите на крайбрежната алея.После помията се излива пред градския плаж.И ще правим курорт-ХА,ХА,ХА!

Аз пък си харесвам магистралата. Има достатъчно кръгови за да се включиш и по Владислав по Сливница по Цар освободител, по 8ми приморски полк, по Чаталджа, по Мир и да отидеш към златните. Ако беше по начина който вие казвате какви връзки щеше да има?

И за сметка на това Община Варна го направи по-шумен инна някои места изключително мръсен град, като и на шумните места в жилищни райони няма шумоизолиращи бариери или достатъчно залесени дървета, за да намалят нивото на шума!! Ако искат да стане привлекателен и чист град, редно е да решат тези важни проблеми, наред с незаконните паркирания и ограничаване на безконтролните строежи на нови сгради на неподходящи места, както и да решат проблема с намирането на паркоместа като издигнат сгради/буферни упаркинги на няколко етажа

герб.

Извършителите щяха да заплатят счупеното стъкло, временното заместващо стъкло и жива охрана за този период, експресна поръчка на 2 пъти по-здраво ново стъкло с експресна доставка и монтаж. Друг път няма и да им мине през акъла.

интересно, как се ЧУПИ БРОНИРАНО стъкло??? Или не е бронирано, а е платено като такова?

Няма нещо което да не се чупи. Стига да попадне на идиоти.

Вандалско племе вандалщина върши. Ако някога по тази клета територия са живяли цивилозани човеци завещали културно наследство, то сегашните вандали ще оставят само тор.

От години във Варна се вихри безнаказан вандализъм.Навсякъде се драска с боя ,чужденците се чудят къде се намират защото няма нито една автобусна спирка с написано името и и да няма счупено електронно табло за информация или машина за билети.Масово в автобусите се чупят апаратите за таксуване които и без това не работят.А в автобусите също има камери но наказани няма.Чупенето на стъкла на спирките за някои изроди вече е своего рода спорт,чупят и лампите в подлезите ,крадат се металните решетки по улицитеа Властта ги гледа на неработещите камери мила,засмена...

Аз бих попитал с какво точно е нарушена целостта на бронираното стъкло? И колко точно е бронирано това стъкло? Или пак е било закупено по системата - най-ниска цена? Къде са полицаите, видеонаблюдението? Варна е градът с най-много камери! Или те снимат само когато каже еди-кой си? Тъжна работа!

Ей, лилке чалева, Шипкова или Шишкова, хайде уточни се!

Боровинкова.

Патрулиращи полицаи няма във Варна.

_stankow

To пък в София ... То пък в селата ... Всички са заети. Стоят в районните и пишат, пишат ! Хайде да не ги знаем !

Това едва ли е станало за минута или две. В този район с толкова ценности няма ли патрулиращи полицаи, видеонаблюдение?

Шипковата градинка! Приказки от Шипковия храст в Шипковата градинка!

Кретени! Вандализма следва да се преследва и наказва доста по-сериозно, спрямо това което правим - мисля, че го подценяваме, а той зароди ли се в някой само нараства, докато не го унищожи като личност...