17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Булгар, булгар

Нали фандъка сключи договор с тия за след година защо да не влезнат и те в подпомагането на назначението и??????

не е възможно. явно Путин е пратил отрядите Вагнер в София. те оправиха вече Сирия и сега идват да оправят София. време е Бойко да обяви война на Русия. за 2-3 дни ще ги превземем и смачкаме тия руснация. айде да обявяват мобилизацияа. да се качваме на корабите, подводниците, самолетите и да атакуваме. ще ги смачкаме сами. не ни трябва НАТО нито САЩ. за 2 дни сме пред Москва, за 1 ден максимум стигаме до червения площад. да се върне стария главнокомандващ другаря Плевнелиев и да атакуваме. ура...…….

В такова "хубаво място за живеене" като България, случват ли се такива неща, ооооо, ама моля ви се, да не е някоя фейк новина, или лоша провокация, мммм, блябля!

При такава ''стабилност и намаляла престъпност'' защо се учудвате на резултата от това?? При толкова милиони на наш гръб за камери и наблюдение даже и в центъра нищо се ''не вижда'' щом не ни отърва..

Обява : Търся сееиозни хора да звъним по звънците на хората о да бягаме!

Задържани все още няма...нормално - те полицаите са по 100 килограма и за последно са бягали (от час) в училище. Желание за работа и смелост са непознати за тях неща така че двамата пикльовци може да правят каквото си искат.

Минути след вандалската проява на място дойдоха и двама от управителите на сметоизвозващата фирма. Ама вие наистина ли сте сигурни, че точно УПРАВИТЕЛИТЕ на сметоизвожващата фирма, почистваща центъра на София са дошли посреднощ?! Не бе, вие имате ли и най-малка представа кой чисти центъра на София? Просто минавате всякакви граници.

Не са ваддали, баш съвременни тъпнарир са. Избуяха при грижата за гаднярите от цялата държавна администрация.

Явно сметоизвозващите някъде не са си платили в касичката на ГЕП

е виновен! Нали го освободиха от затвора!

Дано извадиш късмет да го срещнеш в тъмното. Върнали са му и ножа.

нямаше да смеете да се маскирате на животни и да преследвате хората и да обръщате кофите.

Ние циганите, чистим неуморно след говеда като вас и джок. Ако не сме ние, тоя град да е потънал в ла.на.

Малеееее Кефф.... паркур по кофите.... нинджи в атака....

там Вълка ли какъв беше? Едва ли някой ще си направи толкова много труд, само за да му стане яко...

В Русе обръщат еко тоалетните.

Дори и слепите виждат че има връзка между случаите по стадионите и улиците в България

Защитавайте ги както защитавате качулатите от стадионите. Ама да не се окажат същите, които е обществена тайна, че вършат услуги срещу пари. Англичаните са виновни сигурно.

EC и НАТО са виновни на изостаналите говеда, че държат да си останат изостанали говеда на мутренска територия, нали така?

Не бе Путин е, нещо си се объркАл ;)

Фирмите, които през последните 5 години са внасяли у нас боклуци от държави извън Европейския съюз са 538

На места в центъра са малко кофите. Още преди вечерта са препълнени и оставят боклук отвън.

Явно кликащите минуси не вярват. Може да е локално. Само че вечер не спомням ден в който кофата да не е била препълнена. Примеро боклука да е 30-40см над горният ръб на кофата и почти винаги има боклук оставен и долу, и по разни кашони. Просто трябва втора кофа, а не слагат, че ще заеме място.

Това са сметки между мутри, които искат да вземат даден район, от който да махнат кофите за боклук и да теглят кинти от общината. По Графа изчезнаха всички кофи за боклук, така стана и по всички главни улици в града, а в по- малките махнаха кофите и оставиха по една кофа на улица Това се нарича мафия.

тролове на тиквата

да напишем коментар за Кадиев ъсседната статия - трети ден няма такава опция, вандали.

Защото е реклама. А рекламите не подлежат на коментари :)