Вандал наряза гумите на над 30 коли в столичен квартал (снимки)

Извършителят е задържан, който е криминално проявен и осъждан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

циганин естествено!!

И то русофил - само западни гуми на западни коли е нарязал !

Да не забравите да му спазите човешките права и да го пуснете!.. Той всъщност е стимулирал търговията човечеца...

Българското правосъдие работи за престъпниците,затова след 24 часа сигурно ще го пуснат.На 20-30 човека нарязал гумите,.Ами намерете му адреса и му счупете ръцете да не може повече да реже гуми.И без това такива изроди никога не се променят.Нито ще спре да се друса нито ще спре да върши престъпления някога.

Да го оставят на хората да нарежат и него на 60 части.

а на тебе да ти нарежат гащите

" Това ще му утежни и вината, ако я докажат. " Няма да я докажат! и да я докажат какво? 6м година затвор и после пак нарязани гуми? За такива е добре да има трудови лагери, работи докато покрие щетите, покрие парите за охрана и филия хляб и чорба фасул на ден.

Столичани, дека са ви камерите?

Ало, тъпите свине от дира, оправете си сайта!

Ако е българин, щяха да му кажат имената, анонимен ли е, значи е швед...Те от скука вече се чудят какво да правят. Не плащат данъци, ток, вода, тук краднат, там краднат, що да се натягат...

Не е швед, чистокръвен българин си е, близкия гумаджия закъсал за клиенти та му платил да го рекламира/намери клиенти, че зимните гуми отдавна ги смениха с летни, пък за слагане на зимни има бая време още.

един такъв във входа. Все се чудя къде и как да го убия, та да не ме хванат и да го лежа като за човек...

Английските вандали са по-напред с материала, крадат лого-значките, от автомобилите. Хей, така, за кеф, защото са тийейджъри. По една торба събират - особено в петък и събота, вечер, от обществени паркинги. Предимно от нови автомобили 2018/2019. Полицаите - ако ги хванат, ги ''ескортират'' по къщите, следват укорителни разговори, ама хората, сами си възстановяват загубите. Та, тези неща не се случват само в България. Във всяко стадо си има мърша. Възпитанието стартира у дома - как да не пипаме чужда собственост, къде да се изхвърлят боклуците, кой и как да поздравим, кой има нужда от помощ и кой не. Едно време имаше книги по етикет и протокол, как да се държим в обществото, днес, вече няма нищо. Онзи ден, на път към паркирания ми автомобил, в центъра на немалък английки град, гледам - минава арабско семейство - мъжа, пингвината с количка и още едно, видимо 2 годишно момченце. Арабина, грабна двегодишното момченце и го постави на ЧУЖД мотор, да си снима чавето. Частната собсвеност си е частна собственост, ако толкова е искал, е могъл да изчака собсвеника, без да си поставя детето с протеклия памперс, на ЧУЖД мотор. Помислете, реално, купили сте си новичък мотор, платили сте около 20 000 лири, за него и минувачи се катерят по него - да се снимат. Пълно е със селтаци и на Запад. Да не говорим, че като паркирате на обществен паркинг, все ще се намери някой сельо, да ви ''излупа'' една врата у ламарината, ососбено, ако сте с хубава кола ; )

А мен питаш ли ме? Живея в Бирмингам. Тука е пълно с пингвини , нинджи и маймун. По-мръсно е и от София :(

Премести се, де? Защо си избрал да живееш в Тарамбука-ланд? В по-малките населени места, няма много тъмнозелени. Те предпочитат големите градове и места, където има повече представители, от боята.

Има важна разлика - без емблема колата може да се движи и няма никакви проблеми, докато без 2-3 гуми не може да се движи.

ако имаше нормален съд в бг, този изрод щеше веднага да бъде осъден да закупи чисто нови гуми на всички потърпевши, и на обществено-полезен труд да чисти улиците и тротоарите в квартала, където е извършил престъплението

Ще лепи гуми, ще изправя джанти, ще вдига на крик колите, а няма да ми се прави на метач с оранжава жилетка. За останолото си прав.

не го закачайте детето! лумпенпролетариата се навдига срещу консуматорското общество! равенство, братство, свобода! ура , ура , урааааа!

такъв е закона, комшията кара без книжка, номера, без документи на колата, без застраховка, без преглед, с крадени номера, три пъти го спира КАТ смъква му номерата викат го в полицията, съдят го ужким, но той всеки ден си кара както е така, убедих се че никой не може да го спре :)

Ще го похранят година в затвора,а собствненицие е добре да се уверят че е задържан за постоянно под арест преди да си купят нови гуми.

Във всички болни общества като нашето са типични тези неща. Това е реакция за неправилното паркиране и тя ще набира скорост поради липса на правов ред. Преди около година на графа двама чужденци снимаха неправилно паркиране и се насъбраха хора да ги провокират да публикуват този феноемен, но единият се обърна към хората и им каза буквално следното ,, До като не спрете този хаус на паркиране ще се изтрепвате по пътищата, защото от тук се тръгва как спазваш правилата на движение и дали ще стигнеш жив за където си тръгнал".

Много хубаво ,режете гуми на душмани.

Абе пичове, няма ли кой резне топките на вандала?! Защо не стоите в колите и го чакайте и го срежете!

Иди ги резни ти,само да не те изненада той пръв.

откъде знаеш, че са незаконни гаражните клетки? може да са узаконени. Проблема с паркоместата може да се реши по два начина - или се правят хиляди безплатни паркоместа - нещо което общината обещава поне от едно петнадесет години и не изпълнява - или държавата рязко ни вдига стандарта и ние си оставяме колите на платен паркинг за колкото си време щем. Но да пукаш гуми на други потребители е голяма простотия. те какво са ти винонвни че общината и държавата не си изпълняват задълженията?

Законни са другия път. Всички гаражни клетки в междублоковите пространства са поставени върху общинска собственост. Така е във всичките райони"Люлин", "Красна поляна", "Слатина" и "Подуяне".

Аз пък всеки ден се питам, кога ще бъдат премахнати незаконните гаражни клетки на разни тарикати по кварталите. Например в Люлин и Сухата Река е пълно с тях . И в двата квартала няма паркоместа и вече се спира и в двете посоки, но никой непремахва незаконните гаражни клетки. Постоянно стават разправии. Явно и на този му е превъртяла чевията.

Какво му е явното - нали не е рязал гуми на коли в клетки?

Това е единствения път за решаване на безумието в България. Само трябва да е по-масово и по-организирано!

Гумаджиите дават къси пари на херци... Много грозно

Хич не се занимавайте със скапани корумпирани съдилища , ами ПЛАТЕТЕ на едни много добри и мили хора , станали много попшулярни през 90-те години на миналия век ! Тъкмо ТЕ ще направят така , че този рецидивист НИКОГА повече да не може да се придвижва без чужда помощ , и проблема ще бъде съвсем справедливо разрешен ! Гаранция от милите хора - ДОЖИВОТНА !!!

Да излиза, че в скапаната ни държава това е начина, срещу такива.

Това се случва за пореден път в Западен парк. Аман от такива неща. На хората много ще им писне един ден....

По-малко коли, повече чист въздух за децата!

Инфаркт да получиш, да няма читава кола да те закара в Пирогов

Много е сложно, просто един такъв герой да нареже гумите на линейките и така ще има достатъчно въздух за госпожата.

И на мен са ми рязали гума. Разбрах кой е и една нощ бутилка от бира в задното му стъкло на бмв то. Трябваше да го сменя после хахаха.... Така се прави в Булгар. ПОлЮция няма....

Какъв е тоя идиот, който тръгнал да реже гумите на хората ! Той, че няма да има пари да си плати всичките тези щети е сто процента вярно, но да вземат да го задържат, да работи някъде без заплащане и така да възстанови всички пари на потърпевшите собственици! А тези застрахователи незнам какво плащат, гуми не плащат, като ти откраднат нещо по автомобила не плащат, ами майната им, за какво ги има само - да смучат парите на хората и не дай Боже ако стане някакво ПТП я покрият нещо, я не ! Такава ни е цялата управия в държавата !

Застрахователите са само за да не ти откраднат колата, т.е. така наречената "такса спокойствие".

ЗАСТРАХОВАТЕЛ ЛИ Е - НЕ МУ ВЯРВАЙ

само задръстен шоп може да направи това

Един комшия си беше "заплюл" по незнайно какви причини едно паркомясто пред кооперацията ни и веднъж, когато колата му я нямаше аз имах нещастието да паркирам там поради липса на други паркоместа. На сутринта и четирите външни борда на гумите срязани надлъжно. FULDA 225/45/17 зимни на 1/2 сезон. По 190 лв. парчето. Оправяне нямаше. Купих нов комплект. Месец след това незнайно как бяха капнати три точки с електрожен отвън на металната му врата, та идваха от пожарната да режат пантите на вратата, че да ги пуснат отвътре. Всичко се връща на света.

Къде, казвате, е адресът на новата гумаджийница в квартала? Преди години беше безобразно масова практика. Отврат.

Добре е направил! Ако може после да мине и през Редута, и там да нареже малко гуми - писна ми всеки да паркира където му падне, най-вече по тротоари. Или да си купуват гараж или да не си купуват коли, няма такава селяния в другите държави..

този жив няма да се прибере като го пуснат един ден-Пирогов да се подготвя от сега

Много си отворен пред комп-а, ама дай да те видим наяве колко си наперен!

аман от селяци като Боб и тяхното ограничено мислене

Има знак забранено паркирането на ППС! Хак да им е, другия път да не паркират там.

Бягайте от София! Аз съм щастлив, че повече не живея в мръсната, шумната и престъпна столица на най-бедната държава в ЕС.

Първо са против ски влекове, после против асфалтиране на улици, после против високите сгради, после против колите... Ще им ядете на протестърите чорапите един ден.

личи си гербеджийската закмаска у теб. Никой не е против нещата, които изброи. Но асфалтирането трябва да е КАЧЕСТВЕНО, а не през куп за грош. Високите сгради трябва да се мисли, как застват спряво по-ниските и дали не ги засенчват. Има правила при колите има начини да се насърчават хибридите и електро колите, чрез намаляване на ДДС, докато в момента законодателството ни е рестриктивно малко повече мисъл и КПД-то рязко ще скочи.

30 коли по-малко ще замърсяват въздуха в София. Все е нещо.

Няма страшно, 60 изгорели гуми ще наваксат изоставането в следващите седмици.

Гордеем се с тоя човек! Той протестира против автомобилите и презастрояването в града! Повече природа за хората! Всички в негова подкрепа срещу олигарсите с коли!

този жив няма да е за дълго тъпанар-=нали знаеш какво следва след повреда на частно имущество?

Само дето олигарсите, за които говорите, не живеят в Западен парк...……..Вие лично били ли сте да видите за какво става въпрос там ?

НаркоманИН да реже гуми ей така, от злоба или пък за забавление - това не го вярвам. Наркоманите крадат бързооборотни стоки (огледала, халогени, фарове и т.н.), за да изкарат пари за дрога. А щом режат гуми, значи някой им е платил да режат гуми. Дали е собственик на съседен "охраняем" паркинг, дали е застраховател или пък гумаджия ... това лесно може да се разбере - со кротце, со блага дума и малко кютек, както казват сърбите.

репликата е на К.Георгиев-СО КРОТЦЕ,СО БЛАГО И СО МАЛКО КЮТЕК

"Я че управлявам со кроце, со благо и со малко кютек."

В кв.Лагера преди няколко дни ни спукаха две гуми през ноща а през другата нощт пък оставили две капачки над шофьорската врата.... Не може да са различни хора според мен..... Единия пука другия ти носи капачки за гуми.... Граничи със някво психично отклонени направо.....

ноща ... нощт ... Гумите да са ти проблем! Иначе по темата - този случай, ако само твоята кола е поразена, значи спираш на "чуждо" място, а може и да пречиш на някой да си влиза в гаража, спираш на тротоар ... такива работи.

спирам си където си спирам по-принцип.... на няколко места все едни и същи..... няма гаражи и дворове за да съм попречил на някой за кавото и да било...... а дори и някой да спре пред мой гараж не бих се занимавал с него 2 дни ми просто бих му казал или написал бележка с тел за връзка.....

В нормалния свят като хванат такъв ако признае кой му е платил - сделка и минималната, условна, или в някаква там програма да се лекува. Ако не каже максимума му дават. А при нас знаем как е, дори и прекия извършител няма да накажат кой знае колко, ако въобще. То затова имаме отрепки на свобода с 14 присъди, от които са излежали 12 години, като онзи сгазения индианец дето ходи да бере крави.

Ако се погледне как са написани и това, че не можеш да осъдиш никого, то въпросът мие ? Тези в парламента свършили ли са си работата? Следващия въпрос е какво са свършили? И ако се окаже, че не са заработили нищо, не е ли време всички тези да си ходят?

"Извършителят е задържан, който е криминално проявен и осъждан" Това какво изречение е точно? Все повече оставам с впечатлението, че или някои пише със затворени очи и изключен мозък... Това е обида и за вас, дир, и за вашите читатели

родна реч, омайна, сладка....мухахахахах!

Защо ме триете бе Плужеци Соросоидни редактори,платени от Шиши и Боко Тиквата да триете неудобните коментари а?Педали долни,нали уж имало свобода на словото а?или има само Мутренска Диктатура на Шиши и Боко Тиквето а?Педерунгели долни.

Моля ви не с този език

курво бедна и продажна!

Убавец!

Сега да го вкарат в затвора за 2г., след като излезе, ако повтори... за 4г. и как ще се оправят нещата внезапно...

да приемат закона за неприкосновеност. И тогава ръчичките на десетина места, за да не може да държи нищо.

Не може! Той се разкайва, така че присъдата му ще бъде условна

Слагайте качулките и по тъмните часове направо с бухалките по краката!По единично,че ако сте повече от един все ще се намери предател!

Не съм пророк, но това е поръчка на някоя мутра от строителната мафия. Виждам, че наблизо има тревни площи и дървета, които мафията иска да изкорени и да застрои терена. Хората от съседните блокове сигурно си съпротивляват и това им е за урок, срещу кого са тръгнали.

уоу , какъв сценарии ... направоси готов(а) за Холивуд ...

Тъй като у нас Правораздавателната система е блокирана и е в плен на Мафията ..и Не работи правосъдието следва да се раздава персонално от потърпевшите -открийте ,го ,тоя пакостник и го "осъдете " Справедливо ..!Това може да изиграе и превантивна роля -да няма подобни случаи...!?

Никакъв плен на мафията не е Проста не си гледат работата, не им пука от нищо... Едни пикливи гуми мафията ли намеси

Тоя е взел пари от някоя гумаджийница...

Сега...Има два варианта за отговор ... Първият е да го оставят за няколко часа, като спаринг на собствениците на пострадалите коли....И те са хора...нека малко разтоварят .... Вторият е да се вкара да чука камъни, докато се НАПЛАТИ, веднъж на собствениците заедно с лихвите и още веднъж за издръжката ,докато е бил задържан ! Първият ,макар и по -бърз,не е за предпочитане,защото ще остави още един потенциален инвалид да тежи на социалната система.... И,не на последно място....търсете гумаджийници в съседство...Все пак наркоман е ... за една доза може и на кариерен самосвал гумите да нареже ....

Имаме един такъв и в Сухата река, сума народ изгоряха с по 1 гума. Веднъж на косъм ми се измъкна, но сме направили организация и го дебнем с комшиите. Хванем ли го - ще му начупим всички крайници един по един! Полиция няма да викаме щото от нея както обикновено файда НУЛА!