Валери Симеонов: Тотото не трябва да заема нишата на "Национална лотария"

Ако Васил Божков има политическо бъдеще в България - то е в затвора, категоричен е лидерът на НФСБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу хазарта! Залите за обир на болни хора трябва да се зарворят. Става дума за БОЛНИ хора. Зависимостта е по страшна от наркотичната. Който не го е изпитсл, той не знае.

От къде ще дойдат постъпления в хазната ,а искаш мярка 60/0,или 80/0?Твоят хотел придобит с далавери и кражби над Златоград ще се запълни с друга една мярка приета от вас,но в България не работят само хотели и ресторанти.Все гоооооом го вадите преди избори.Боклуци ,дано изчезните в небитието.

Г-н Симеонов с Вашият проекто закон за хазарта на УБИБАТЕЛИ ЛИ БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ КАТО ЦЯЛО

Цялата работа е "стани да седна". Да се закрива на цяло хазарта и точка!

Само така валерка удри по казината вижте как всички босове скачат и пищят на умряло вички онлайн и игрални автомати са манипулирани закривай всички зали на ред

Тази мярка 60/40 какво още я обсъждат. Нали пуснаха заведенията да работят. Който има клиенти има, който няма - значи не е интересен. Иначе какво ? Ще лашаме доживот на калпави фалирали заведения да си поддържат персонал ли?

напъните на Валерко-Далаверко са просто определена частна фирма да започне отново да продава билети за търкане!! Валерко лобира вече за другата частна фирма!!

С хазарта някои хора са оляха , но като знам колко хора живеят от наеми за казина ще стане страшно за реститутките ;)

основни национални приоритети

Само Да за този закон. Може би трябва да се пипне още малко, но хазарта и огромните му печалби трябва да са за държавата. И да видим после дали няма да има за футбол. Ако трябва смесени фирми ще се направят. Щом е вързано със здравето на нацията значи е вързано и с конституцията.

щом здравето на нацията зависело от хазарта, пикал съм на тази нация

Данъците от хазарта :) Не бъркай двете неща :)

А според мен е задължително да се направи една проверка на договора и изграждането на оградата по южната ни граница и да се разбере защо е няколко пъти по-висока цената отколкото предишния договор и затова полезен ще ни бъде и г-н Симеонов ! Но това след като паднат от власт, защото дотогава това не може да се случи !

За търкане на талончетата съм съгласен с Валерко ! Колко и да не го харесвам в случая е прав !

А защо в тотопунктовете се роят?????

Г-н Симеонов, сега не разбрах ХАЗАРТА лош ли е, или добър? Много противоречиви индикации давате...Талончетата, които преди се продаваха в супермаркетите и къде ли не, са "заразни",а тези, които сега се продават в тото пунктовете са "полезни", може би затова същите тези скоро се очаква отново да се пуснат в хранителните вериги и търкайки ги да си мислим, че режем луканков салам и така мисловно и ароматно да захраним бедните си душички.... Толова сте жалки....коромпирани....противни....всички....

Няма полезни талончета ! Нещо не виждат да се извили опашки за талончета в ТОТО пунктовете ! Явно ТОТО няма да заеме тази ниша защото по ТВ дават само тегленията на ТОТО 2 !

Валери симеонов е наркозависим купен показалец и след като бъде напълно употребен, няма да си намери място на тази земя!

Надявам се да бъдете съседи, по килии!

Винкела въобще не е наясно с бизнеса с билети за търкане ,тотото никога няма да замести божковите лотарии защото нито може да ги разпространява като него нито хората имат интерес да ги търкат ,има талони на тотото които се въртят от 5 години и голяма печалба няма ,да сте чули някой да е спечелил от лотариен билет на тотото голяма сума ,на билетите пише че имат печалба от 100,200,500 хиляди и милион но никой до сега не е печелил такива суми от как преди 5-6 години пуснаха тази лотария ,или иначе казано пълна измама ,Черепа поне даваше постоянно някакви печалби.

Далавери? тия пари дето влизаха от Държавната лотария в бюджета сега влизат ли от тотото? Ти кога ще се хвърлиш от кея в Бургас както се заричаше във връзка с концесията в Банско?

Оставяйте нескопосано управляваните бизнеси да фалират! Само тези с релевантни и работещи бизнес модели да се субсидират!

Не знам защо си чешете езиците с примери от САЩ, Израел и Нова Зеландия. Ние сме в ЕС и там хазарта не е забранен.

Хазартът или е забранен или разрешен. Няма такова понятие разрешен за едни забранен за друг, още по-малко със задна дата. Като искат нещо за "народа" казва се от 2025 хазартът се забравяна и всички се изнасят.

Що не оставят бизнеса да си работи, а трябва да рекетират и унищожават всичко, то не остана голям работодател да не са му разсипали бизнеса. Лесно се унищожава, ама да създадеш нещо е изключително трудно и отнема десетилетия.

И хазартът е този бизнес, който си заслужава да се остави? Паразитно образувание, генериращо свръхпечалба с която се финасират мафоитските структури! Вид наркобизнес!

То страшен бизнес няма ЩО. Защо не позволят на търговците на хр.стоки да продават развалена храна,те ще се плащат данъците,защо не позволят на наркодилърите да продават законно че даже и със касови апарати и осигуровки да им прибират?

Пазарът празно не търпи, Варелко;) - и ти като човек от бизнеса трябва най-добре да го знаеш. Като не я заеме нишата тотото, ще я заеме някой друг. А ти като виден борец срещу хазарта направи така, че наистина да го ограничите! И в този контекст - как гледаш на пръкването на най-голямото казино в Бургас на мястото на един знаков до скоро хотел на пъпа на града и под носа на Общината?;) Това как се вписва в борбата ти с хазарта - питам, защото и в другите ни големи градове положението е аналогично!

И на мен ми се струва, че много странно мераците на Симеонов да регламентира хазарта съвпадат със завършване на реконструкцията на най-големите хотели в Бургас и Варна в казина. Което явно е политика на коалицията, управляваща държавата за насърчаване на туризма и борбата с най-пагубната зависимост на света - хазартната, щом нейният съпредседател я прокламира. Колкото до изживяването на господина в ролята му на съдия, сори, ама от конституционна гледна точка мнението му е толкова издържано и меродавно, колкото и ако Черепа твърди същото за него.

Събуди се. 2020 година сме. Навън се мъчат да играят на модерен капитълизъм. Няма как, тоз чичак да решава и да ограничава свободния бизнес.

Прав е.Хазарта е болестно състояние.Не е нормално в един областен град да има десетки игрални зали.И хора зависими от това да залагат имоти и да теглят кредити.

Труден за възприемане политик със спорни акции и изказвания, но в случая е прав. Хазартът е порок.

И алкохолизма е порок ама никой не е забранил алкохола... Да се пуска тото не е ли също хазарт????? Дали ще търкаш или ще задраскваш разлика няма.....

За затвора са всички, тези които дават подкуп и тези, които го вземат. Отговорността е абсолютно еднаква. Така, че Симеонов да се огледа по-добре, кой е от другата страна, ...? за да не стане така, че Кьовеши да ни го каже в прав текст.

Днеска няма ли сбирка на нс та никоя телевизия както преди не дава това нещо ами ни занимават с едни и същи изкуфели близачи на властващите???

Страхотен политик. Пълна подкрепа. Парите на бедните и глупавите вместо в джобовете на мутрите - да се излеят в икономиката.

Подкрепям

"....Сред собствениците на казина и игрални зали няма значими спонсори за спорта", категоричен бе Валери Симеонов...." хахаха Валери Винкела или се прави на разсеян или нещо не му е наред у главата. Да вземе да отвори сайта на Efbet ( Ефбет ) и да се информира занимава ли се с хазарт , къде , притежава ли казина и къде и кой спонсорира тази компания.

разберете, че хазартът е нещо отвратително, това е зависимост, по-тежка от наркотиците и алкохола. Защо не се запитате, как така, в Израел, в доста от щатите в САЩ, както и в редица други държави, които наричаме нормални, Нова Зеландия, Исландия, Китай и др., няма разрешен от държавата хазарт и няма игрални казина, няма търкане на талончета, няма отнети имоти (апартаменти, коли и пари) на задлъжнели идиоти, пристрастени към този цирей, наречен хазарт. А това, че доста футболни клубове у нас са подвластни на пари, идващи от ограбването на наивни хора в тези игрални лудници, е огромна грешка на държавата. Ние нямаме икономика, нямаме вече и селско стопанство, нямаме развита индустрия, но имаме хазарт, талончета, казина... - та, вижте кои и какви са хората, които ползват услугите на тази "развлекателна индустрия" - нещастни индивиди, от най-ниските слоеве на обществото...

Най-добрия коментар. Поздравления за автора.

Там компания ли ще си правите, или изнасилванията ще се увеличат с още едно?

И тоя ежедневно си доказва раздвоението на личността за да не изпусне авантата.. Ами влез и виж пунктовете с колко картони са наблъскани ама видите ли ..не трябвало да заема ''нишата дето вече я е заело.. А Божков дали ще е в затвора или не решават в съда дето би следвало и ти да се явиш за да видим ограда ли килия ли ще си ''спечелиш''...

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ ТИ ВАЛЕРКА НА ЛЪЖИТЕ ?

Този празник не го прануваме, съжалявам. Тук не вярваме в чудеса. В нашият край е пълно с атеисти и разправят какви ли не истории: - Юнакът и Змеят се скарали за няколко пълни чувалки - Юнакът искал да застрахова Змея - Юнакът бил гладният и търсил змеи - Юнакът бил бивш нископлатен и недооценен работник на Змея АЗ съм твърдо убеден, от думите, ако не от действията на Св.Валери че той е нашият юнак. Но с тези приказки които разказва бившият партньор на чирпуха в национален ефир излиза, че е имало и нещо искрено и лично между Юнакът и Змея. Но само в четвъртък. Може ли в разковничето на тази вражда да няма мома? Лиглана е 'поставено лице'?

Кой дава трибуна на този нещастник?

е доказан престъпник защото има присъда , седна да оценпва другите , А ние що за хора сме ,че търпим този и доказания в съда лъжец бойко. До кога ще имат още лизачи , които ги обслужват ?