Валери Симеонов: Свидетели сме на битка за смяната на конституционното управление

Според лидера на НФСБ провокациите при протестите целят нагнетяване на напрежението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миризлив плъх изпълзял от канализацията! Чист боклук!

МУТРО!

Ку...ви,сбогом!

И този е тъпа путка.

Валерка, свидетели сме на упражняване на конституционно гарантирано право на протест, свидетели сме на платени провокатори на които е платено да опорочат правото на хората и свидетели сме на шайка престъпници, които не са готови да дадат властта без кръв.

Айде бе? А в Украйна Майдана беше Ок нали? Гидиии потурковци в шалвари....

Не виждал основание за протестите, не виждал основание на протестиращите майки на деца с увреждания, не виждал защо му изваждат думите от контекста макара тогава да не е имало контекст след обидите. Добавен контекст на по-късна дата за оправдание на изказване не се брой! НО но, когато беше извън управлението виждаше доста, а сега сляпа къртица. "дирижирано от хора с 18 - 19 обвинения и хора с подкрепа на президента" Да да бисерите на един виновни за това, че: - частно лице си присвоил държавен парк и институциите спят по въпроса. - резервати, паркове и плажове се застрояват незаконно докато институциите отново спят. - хора умират по улиците и виновните се измъкват безнаказано. - се правят големи арести за множество тежки престъпления и накрая всички се освобождават поради липса на доказателства. Да чудно защо ли, хората протестират!

"Приказка за стълбата" Христо Смирненски - преди 100 години. Ех, Валеркааа...

Валерката на топло в централния софийски

Обратно в кабеларката, палячо!

Дори повече, смяна на модела на държавността трябва. Защото политиците повсеместно се провалиха. Няма държава в която политиката и политиците да са почтен модел или нещо с морал. Няма никъде в света, няма дори малко кътче, където нещо с политиците да е наред. Не искаме повече политици марионетки, зад тях кукловоди. Олигарси, които си създават политици - лоби, които работят за дебелите портфейли на олигарси и свръх едър бизнес. А народа навасякъде става все по беден и все по мизерен. Искаме смяна на системата на държавността!!!! Това дотук е провалено. Идват нови времена, това е.

ПОЗОР! Нещастнико, позориш името "патриот"! Вие, продажни и нагли отрепки, крепите в момента онзи ненаситен ненормалник, който дотолкова цени родното, та си кътка златните кюлчета от "Дънди прешъс" до главата всяка нощ!

ИЗНАСЯ СРЕБРО, МНОГО МЕД и ДРУГИ ЦЕННИ и РЕДКИ МЕТАЛИ, които надминават МНОГОКРАТНО по цена ЗЛАТОТО !!!

Валерка пита ли Доган и Пеевдки можеш ли да говориш??? Това да не ти е баба туркиня на границата да я дърпаш???? Ейййй питай Пеевски и с трай!!! Видя се Валерка ти си за парлама, ти подрекяпш ГЕРБ, а всъшност ДПС ви дърпат конците!!! Оставка!!!

Senator1

Държавата у нас си има свой Устав и никой засега не се противи на този устав. Ясно се изразявам и нека негово величество Симеонов се образова малко от малко и проумее

Senator1

Да проумее

за другото не знам, но това тука е ВЯРНО 100 % "Основанието не може да бъде Гешев да се маха, след като той е от 6 месеца. Той се опитва да промени работата на Прокуратурата в посока на повишаване на ефективността. Ефективността на Прокуратурата е вън от всякакво съмнение. Вече са поставени в ареста знакови фигури и лица. Даже са предприети мерки по съмнения за държавна измяна в президентството, което е похвално."

goose

Викаш всички останали магстрати - и адвокати, и съдии - грешат? :)

Е, истината не носеше ли известна доза субективизъм, доколкото възприемането на каквито и да е факти или твърдения за абсолютна и непроменима даденост се определя от нагласата и разбиранията на наблюдателя в някакъв определен момент. Като не коментираме факта, колко самият той може да е непредубеден и обективен по един или всички въпроси. Той е друга бира

Какво иска да каже тоя с " конституционно управление" ? Кражбите и корупцията и незачитане интересите на българите също ли принадлежат към " конституционно то управление"

и Валери се продаде на ББ.... или поне защитава своята власт, която носи сладки придобивки на тези в нея... Той разбира, че на следващите избори няма да влезе в парламента вече... и няма да бъде вицепремиер - никога вече. Това беше кариерата му в политиката. Дотук!

да не говорим че този "нацианалист и патриот" 4 години подкрепя ББ, който е в комбина с ДПС и Доган-Пеевски

Провокациите ги плащат управляващите партии , за да кажат ето протеста е платен от този или онзи . За какво им е на протестиращите да си слагат таралеж в гащите , те така или иначе ще си постигнат целта .

ДА, свидетели сме на битка за изриване от управлението на България на "НЕРЕЗИ", "ТЛЪСТИ СВИНЕ" И "МАЗНИ ТОЛУПИ"!

Симеонов (валерчо), качвам ти ЧАО от политиката, защото тази сутрин отново се държа НАГЛО. Няма значение кой за кого е гласувал, щом като си се осрал си ОТИВАШ!. Това искат всички СВЕСТНИ хора в България. И ако ти не си чувал свестни аргументи от протестиращите, защо са навън, значи си завършен ДЕБИЛ! Нека репортерите от телевизийката ти се разходят сред протестиращите и ще разбереш. Даже дълго няма да ги търсят.

Ако позволите да попитам г-н Симеонов ще подктери ли г-дата от ГЕРБ относно плановете им за въвеждане такса ''електромер'' на всеки абонат и за освобождаването на цените на електроенергията за битовите потребители .Разбрах ,че са ги отложили за сега. Не разбрах И кога ще е това ''за сега''? Много ми е важно ,а и не само на мен! 1,Ще ги подкрепи ли? 2, За кога е отложено? Що за стратегия е да се отлагат /избягват такива важни въпроси сега ,когато имат възможност да се срещнат пряко с хората и да си кажат какво са решили да им причинят?

Как можа да наречеш "господин", този нерез от снимката? Това си е чиста обида към всички нормални господа! Твърде възпитан си.

v drugite strani otdavna sa osvobodeni!

Този тъмничкия "юнак" биещ бабички е най-мръсната и долна твар на прехода. Това гнусно създание дето са го събирали с черпак от чаршафите има наглостта да говори за конституционен ред. Този плазмодий който от много принципност се извъртя на 180 градуса по въпроса за БМФ след като от сараите му извиха макарите. Това л.е.к.е от къде взе пари за телевизия? А кой му даде парите за хотелите? Плужек! Готов е да лиже задници само и само да е на власт. Помните ли го как се отнасяше с майките на увредените деца? Това човек ли е? Такива като него трябва да бъдат изгаряне,за да не се възпроизвежда повече злото!

искам да поздравя христо иванов чи има смелост знем че турците са страхливи и довечера ще им го покажем

довечера сме пак на линия турската курва боко ще умре с доган

Христо Иванов не ми е бил особено симпатичен преди, но само за половин час с българския флаг в анклава Догансарай на РБългария измете от сцената всякакви патриотични организации, нфсб-та и т.н. смешници, наредени да лочат на хранилката.

Оставка и хайде на влака към Бургас, мутри вън

Ти ли бе, мутро си легитимното управление, дошло на власт чрез машинации и купен цигански вот?!!!Стягайте багажа и дим да ви няма! Браво на българския народ! Събудихме се и се ужасихме докъде са ни докарали. Ще победим, не ни е страх.

Каква държавна измяна в Президенството.Говори се за държавна измяна към лицата,които се консултират от Божков.

И ако правителството падне и дойде Корнелийка всичко ще се оправи от раз? Пенсии, заплати ще се вдигнат, няма да има безработица, нито корупция, коронавирусът просто ще изчезне, икономиката ще отбележи растеж и т.н?

каня Валери за да я открие.

Тревогата ми е хората със социални искания,ама не ми се бърка в чекмеджето,че пачките са подредени

КАК НЕ ВИЖДАШ ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ БЕ СИМЕОНОВ???!! КОРУПЦИЯ, БЕЗРАБОТИЦА,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,ОБРАЗОВАНИЕ. ВСИЧКО Е ЗА ОЦЕНКА:2!!! ГЛЕДАЙ ПО-ДОБРЕ! СЛЕЗ НА ПО-ДОЛНОТО СТЪПАЛО НА СТЪЛБАТА! ТИ СЕГА СИ ПРИ БОГОВЕТЕ!!! НЕ ТЕ Е СРАМ!!!БЕЗСРАМНИЦИ И КРАДЦИ ТОВА СА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ В БЪЛГАРИЯ! 30 ГОДИНИ ВЕЧЕ! СТИГА ВЕЧЕ! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Гладни самозванци като стигнат до софрата,мислят че са вечни

Каква безработица? Ако си кадърен, ще се молят да те вземат големите фирми! Глупак!

ИЗБРОЙ МИ 3 ГОЛЕМИ ФИРМИ!

Валерката е в топ три на гнуслярите в Народното Събрание...

За мен е в топ 3 на наглеците. Топ 3 на гнуснярите е бетонирано от Гърневски, Биков и Марков.

Селяни,спирайте жътвата и отивайте в София.Там е закарана родната полиция,там ще ви пази

на Росенец. По Конституция брегът е на всички българи, а се оказа, че държавна служба бди на НЕ Е ТАКА! ТИ КЪДЕ СЕ КРИ КОГАТО ТУРЦИТЕ БЯХА ВКАРАНИ В РОСЕНЕЦ?

Не бе скатаджийски, народът се опитва да се освоботи от мафиотите-мутри! Пък ти уж го даваш патриот, а стоиш ортак с тая същата мафия! Затуй Валерка забрави за парламента следващият път, ти и твоите пишман партньори, войводите!

Мръсните колаборационисти ще си получат заслуженото

Прости хора като този никога не трябва да припарват до власт, никога. Цървул се не наяжда, да го знаете.

НЕКА ГО ПОКАЗВАТ,ДА ЗНАЕМ КАКВИ НИ УПРАВЛЯВАТ

то демокрация повече от 3-4 века не може да изкара, а сегашната "епидемия" е вече на 2 века. но можеше поне до края на21ви да издържи, ако не беше тъпотията "право на мирен протест".

Свидетели сме на нещо друго - народът иска властта от престъпниците, които управляват България! Съд и затвора за тиквата и цялата му шайка!

ВРЕМЕ Е!

Симеонов, стига сте правили свободни съченения на тема Конституция, без да сте я чели. Щото ако го бяхте направили, щяхте да знаете, че основният проблем, който се съдържа в нея е, че в член 105 се казва, че министерският съвет ръководи и провежда вътрешната и външна политика на държавата, но никъде вдокумента не е записано кой определя тези политики. И на тази база една камара шматароци, които хал-хабер си нямат от нищо, станаха премиери и министри, оправдавайки се, че били политически лица и квалификацията им като членове на някаква партия, дошла по някакъв начин на власт е достатъчна да изпълняват тези длъжности. В резултат - пълен батак, независимо кой е на власт. А логиката на доброто управление е друга. Който печели избори седи в парламента и прави политики, като назначава квалифициран и компетентен министерски съвет, от който иска да ги прилага и управлява оперативно. Контрол през Парламента, който е висш орган в държавата. Мимистрите са служители с длъжностни характеристики, определени от Парламента. По този начин работят всички успешни АД-та, ако ти е известно, де.

Народа определя вътрешната и външна политика,чрез периодични референдуми,чрез електронното гласуване,което управляващите не искат да изградят.

То е така, ама когато една конституция позволяна на един и същ субект да ръководи оперативно и да командва субекта, който контролира резултатите от това оперативно ръководство, се получава манджа с грозде. Която ядат тези, които са уж суверена на държавата.

Този дребен шмекер още не е разбрал, че си отиват и няма начин да се върнат. Оставка, служебен кабинет и Велико народно събрание за промяна на конституцията ! Ще се лутаме ли 40 години из прехода, като евреите из пустинята или ще приключим сега тази мутромилиционерщина наречена преход. Чехите успяха, защо ние се влачим?

тъп, нагъл селяндур... как все такива сте се събрали бе отрепко - едно време голям смелчага го раздаваше срещу бабите и срещу диджеите по морето като им взимаше техниката.. и ти ще си плащаш за всичките помиярщини, които направи

Дето звездите ти го говорят,днес къде ще се пали?

Ско беше прочел Конституцията можеше и малко да схванеш какви поразии правите от властта и как все някой друг ви е ''виновен'' за това.. Толкова години създавате напрежение сред българите и от лакомия или от простотия не проумяхте че като заври водата в казана все някога ще падне капака ....

Точно това,който биеше бабички на границата да говори за конституционални права .Махай се ,плъх !

Браво Валери! Винаги си бил с ясна позиция и си изричал исъината, която лицемерието в Бг не иска да чуе! Само така! Вън продажните съветници от Президентството, вън продажните русофили от Парламене, край на зависимостта на българската църква от руската. Достатъчно!

Ако ще вярвате на Божков за протестите, ще му вярвате и за Влади с пликовете. Кое избирате?

..." Винаги една част от хората, чиито избор не е постигнал успех на избори и техните кандидати не са спечелили, са недоволни от властта. "... Тия простотии ще ги говориш, когато протеста е след избори, а не когато имахте 10 години да покажете, че работите в името и за доброто на народа! Не само търпението ни свърши, но и станахте много нагли в кражбите и опъването на чадъри, чашата преля.

пак не си в час. искаме да си ходиш в блатото с аверите си

Борисов, Симеонов, Пеевски и Доган годишно разпределят между 1 и 1,5 млрд. лева Гешев е маша на мафията, предсрочните избори са неизбежни