Валери Симеонов сложи тъмни очила заради здравословен проблем

Лидерът на НФСБ претърпял операция на синусите, които се оказали възпалени от болен зъб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагъл простак. Българи мийте се бре, чистотата е здраве, много миришат, който е чист у дома, чист е и навън. Баба Манголия ви се смее.

Сраму се да гледа хората в очите.

Много ми е антипатичен. Има нещо отблъсква що. Цц може да е крал, но по така, а тоя му прилича на нечисто плътна мутра, с разбирания от 16 век, кво му пречат възрастни мюсюлмани, това са по българи от българи, честни и работохолици, измъчен от Балев баща ти и сие, старите грешка голяма, кон магаре става ли

“Е.зри и премиера, щом този му е вицепремиер!” Е.ати и стабилността МУ!

Старите изкукали, младите неграмотни. Кво сме имали да видим още. Пази боже, бай Тошо, стани и ни помогни, ако трябва взе и ни с теб, да се отървем от мъки и страдания 20 г. И след 1944, да не бе идвал 9 септември 1944, хиляди пъти, селяните на село, гражданите занаят имаха, а сега едни се веселят, а други унили, от това, което днес е

Диагнозата - некачествен алкохол в големи количества без мезе.

Жалко, няма да вземе инвалидна пенсия заради промените в законодателството, които направи. Прецака се от алчност и простотия.

Не е вярно,ТОЙ си ги има по рождение!

Нарязал се е снощи винкела като донски казак. От мъка, че няма да стане евродупетат... аз ли не знам. А па едно време ка меткаше водки... не ти е работа! Аре винкел, чекаме те по Цветница да направим нашто си джамбуре!

Здравословен проблем - хахахахааха Мъчи го тежък мархмурлук.

А кога ще претърпи операция на мозъка, който също е възпален, този олигоfren . p.s. поздрави от "Обединени идиоти"

Господ бави, но не забравя! За всеки си има видов ден, просто трябва да сме търпеливи. Този и подобните му ще плащат и то мноооого.

Готов е !

Иска да скрие истината за ресторанчето си и колко смуче държавата чрез него

Дреме ми на оная работа този простак и мошеник какво си е сложил. Вчера гледах предаването на Слави Трифонов, където стана ясно, че искът който този невероятен арогантен простак Валери Симеонов е завел срещу предаването е паднал в съда! Ставаше дума за това, че този имал хотел “Козия рог”, където били задължени военните и държавни служители да нощуват и Далавери прибирал парите,,стотици хиляди годишно, а змекярът има наглостта по телевизията да лъже, че живеели с жена му с по 1,200.лева на месец!!! И че този не плащал заплатите, изработени от хората му! И някои се надяват този да оправел държавата!?!?!?!

Явно проблемите му с алкохола все по-често влизат в пленарната зала.

всичко се връща рано или късно въпреки че най вероятно лъже

и аз така страдам от зъби

Недейте се подиграва на колегата Далавери. Махмурлукът не е шега работа!

Едни и същи червено-нониви-тиквеничковчета във всички теми.

Проблеми с говора заради зъб,подуване около очите заради синусите .. И слънчеви очила на очите, за да му мине по бързо ли?!Я по добре да го проверят за здравословен проблем в областта на главата!

Новичок?..

В този парламент са все послушни кремляни. Няма да пострадат.

Пак е взимал нещо незаконно.

сериозен здравословен проблем - По нашите места му викат СРАМ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПЕНСИОНЕР

Сигурно и памперс си е метнал

ЖЕНА МУ ГО Е БИЛА БЕ! МОЖЕ И ОТ РАЗВЕДКАТА ДА СА ГО СЪВЕТВАЛИ))):