Валери Симеонов: Правителството остава, премиерът също

Кабинетът продължава да изпълнява програмата си, обяви коалиционният партньор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството за сега остава – не защото го казват лишените от политическо бъдеще Симеонов и Каракачанов, а защото още няма официална реакция от ЕС, от ЕНП и Държавния департамент на САЩ. Това е възможно да стане през септември, ако въпросните страни преценят, че мафиотското управление на сегашното правителство им носи повече негативи, отколкото ползи. Пълна гаранция обаче няма. Само протестите едва ли ще доведат до оставка на Борисов. Слабост на протестите е обстоятелството, че нямат политическо лидерство. Странно е, че политическите партии “срамежливо” се дистанцират, за да не се каже, че са “яхнали” вълната на народното недовоство. И ако за БСП примерно това е обяснимо, не е ясно защо стоят на страна партиите на Слави Трифонов, на Христо Иванов, на Татяна Дончева и др. Естествено няма пречка въз основа на протеста да се регистрира ново политическо движение или партия, но не се прави нищо подобно. Това пък става причина голяма част от гражданите да не виждат алтернатива. Малко са тези, които схващат, че алтернативата за България е именно премахването на Борисов и престъпната групировка ГЕРБ от управлението на страната. Без тази първа стъпка, за никаква промяна не може да се говори. Съзнавайки това, протестиращите преминават към гражданско неподчинение, което по съществото си представлява съвкупност от незаконни действия – например блокирането на пътни артерии и обществени места – действия, които несъмнено ще предизвикат недоволството на хиляди други граждани. Това работи в полза на правителството. Дори нищо чудно, то, чрез внедрени провокатори, да тласка протестиращите към подобни действия, за да има основания да разгроми протестите със сила. Другата причина, поради която Борисов не иска да подаде оставка, е свързана с личните му интереси. Докато е на власт, той е защитен от търсене на отговорности. Освен това пред своите съмишленици минава за “мъжко момче”, което им осигурява още време за “усвояване” (крадене) на европейски и национални средства. По такъв начин нарцисизмът на Борисов и стремежът му да избегне полгащата му се отговорност, го карат да се държи за премиерския стол, като за спасителна сламка. Ето защо скъпи сънародници – в страната и в чужбина - ако искате да се отървете от “транспортера” на мафията в управлението на милата ни България, следва да измислите още нещо.

Тя и простотията ходи по хората! В някои коне с капаци се чувства доста удобно и остава завинаги!

Тя и простотията ходи по хората! В някои коне с капаци се чувства доста удобно и остава завинаги!

Последен валс,сбогом педали!!!

Оставка = липса на правителство и еднолично управление на радев, което значи вместо саниране - тези пари ще бъдат насочени към руски енергийни проекти за да пълнят джоба на путин вместо метро - тези пари ще бъдат насочени към руски енергийни проекти за да пълнят джоба на путин Без магистрала - тези пари ще бъдат насочени към руски енергийни проекти за да пълнят джоба на путин Без увеличени пенсии - тези пари ще бъдат насочени към руски енергийни проекти за да пълнят джоба на путин Без увеличение на минималната заплата - тези пари ще бъдат насочени към руски енергийни проекти за да пълнят джоба на путин без ремонти на градовете - тези пари ще бъдат насочени към руски енергийни проекти за да пълнят джоба на путин Без нови детски градини - тези пари ще бъдат насочени към руски енергийни проекти за да пълнят джоба на путин

Щ+Щ

гьонсурати О С Т А В К А

Валери, какво стана с приватизацията на БМФ ?

Правителството остава, защото Българският народ не е суверена на държавата България! Оказва се, че държавата България е протекторат на САЩ и решенията за управлението на страната се вземат в Държавният Департамент на САЩ, след формално стъгласуване с ЕС! До сега посланника на САЩ в София, не получава указания от Държавният Департаммент, как да се процедира с оглед недоволството на народа от Премиера и зависимият от него Главен Прокурор! Проблема е, че САЩ винаги са смятали България за последна дупка на кавала и чрез диктатора Бойко Борисов, могат да налагат в нея всичко, каквото си поискат! За сега Премиера Борисов получава само мълчаливо съгласие, но то винаги може да бъде променено с по-ясни и категорични форми! Бойко Борисов е и ще бъде защитен от всякъде!

Пуяка БоисоФ се крие под полите на квачката СимеоноФ

Валери Симеонов вече се изживява като WC-фюрерът на България. Малко жандармеристче с политически жартиери. Болонката на олигархията. Копоят на хунтата. Арогантният портиер. Сега се оказва, че той е взел цялата власт в държавата. Борисов се е покрил някъде и е оставил кръвожадните си лакеи да му свършат мръсната работа. И действията на полицията тази вечер са пълен позор. Оставка, мутри!(А.Симов)

и никога не са имали.Пълен хаос е в държавата при управлението на ГЕРБ и ОП.Но борисов сега се скри зад гърба на по-тъпия и свиреп Симеонов.Мислех,че Борисов и най-тъпото същество на света,но се оказа,че Симеонов го надминава.За простотията и двамата са на един кантар.

на Далаверката симеонов му е ясно, че няма повече да докопа властта. И драпа ли драпа

Идеала снимка:)))) - мутрата се ипънал зад валерката след като май на него са му го навряли патриотарите...

Това е правилният ход. Какво значи искам ,искам оставка ,а после какво предлагате ....тъпо мълчание или вариант от три пръста ,все среден - Радев +Божков , БСП,ДПС ,е тези филми от старите ленти сме ги гледали ,не ,не и не това стари боклуци за изхвърляне ,остава един Слави ,който няма още изградени структури и опит ,ееееее ко прайм ,духаме супата ....! Хайде нормалните протестиращи да се организират ,да си направят партия и март месец като ви видим платформата ще издухаме герб иначе като глупаци си навиваме на ината и хоп при БКП и Костов и ДПС ,пак тези , но това е за глупаци .....

Тия са потомствени лизачи на началнически задници. Чичо му навремето беше на бай Тошо

Ко казвате, я си таковайте майката с вашите протести ние трабва да си доогризем кокала.

варелка

тв скот?

Снимката много радва, примат и шимпанзе :) :)

Два за Черепа! Три за Маямата! България за Българите!

Ти пък какъв българин си бе? Защитаваш партия, която се прочу в цял свят с корупцията си. Защитаваш политиците, които ни поставиха на дъното на всички световни класации и вече сме по-назад от държавите от третия свят? Ама нали явно има част от хранилката и за теб и си доволен да си квичиш в кочинката си.

За Борисов ще запазя добри спомени. След време ще си спомням за него само като за бодигарда на Тодор Живков. Странно ми е само, че Борисов не му е споделил, че приключва и че в момента вървят политическите преговори да не се търси наказателна отговорност на Баце. През месец септември Борисов пада и едва ли протестите ще са причината. Всеки парцал след като бъде употребен бива изхвърлян.

Само дето при боко докато не започне да тече мръсотията от пачаврата няма да видим оставка:((((((

Този дребния не само че няма да види Парламента и МС , но и ще отнесе и боя.

Селяндури недни, бягайте докато е време, И тия дето са гласували за вас — да излизат и да викат по площадите, ние друго си поръчахме, те да си ви таковат

Как да не ги обича човек, Станали са по 150 кила ,та даже и повече.А ,сигурно са повече.

Бойко пропусна момента да излезе с мест и пусна Валери да управлява. Ще гледаме сеира на патриотите, жалко за държавата.

Само така Баце ! Избори чак догодина през лятото,че да може хептен да се сринеш! Та какво казваше на Томито? На глупак какво се набива? Явно не се усещаш как те пързаля мангала от Бургас заедно с мазника на войната ! В такъв случай препоръчвам да гледаш видиото от последния ден на учителя си ТАТО. Виж как гледа като насран,а ти ще гледаш като прясно набит на чеп с 400. Много ще те боли,защото колкото от по-високо паднеш по се натъртваш. Нищо ,че направи задник като на ТАТРА! както я караш и Корнелия ще те задмине с рейтинг.Защото забравяш,че не всеки се купува с 50 лева за 3 месеца.Спрямо твоите пачки и кюлчета са нищо .Българина помни и знае на кого как да го начука !

Набил му го е с двеста,,, егати му и премиера си имаме

Яжте ми мазните говна всички бедняци, селяни и комунисти!!!!!!!

Видяхте ли какви идиоти от протеста искат да определят нашето бъдеще?Изборите ще покажат,ни никакви БСП,нито марионетката Радев,без малко да запали гражданска война.Лесно се манипулират хората господин Радев с юмрук против корупцията част от която си и ти.И правителство на Опешарски 2.Няма да мине номера.

Държавата се управлява от политически мърши като този наглия алчняк.

Боже, до тези алчни умници ли опяхме ..

Браво на г-н Борисов. Червената мафия се провалиха и ще ги оцени народа на изборите догодина.

И на Т. Живков и на всички знайни диктатори и царедворци....за да си щастлив и самодоволен глупак

А къде е Тиквата, да не е забегнал вече и да е оставил това мюре да го прикрива ?

а къде е оня каун от президентството

Правилно, не трябва да се потдават на уличен натиск!!!

В. Симеонов да не е вече главен премиер?

Много му се седи на Симеонов във властта защото знае че повече няма да я помирише. Решението за оставка или не трябва да е на министър-председателя , а не на този ........... Мисля ,че им трябва време за да може при следващите избори пак да ги манипулират . Те пак си купуват гласове : пенсионерите,държавните служители и други.....

ПАТРИОТ Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Мазният печенег не е човекът, който ще реши вместо народната воля.

Чия народна воля? На дебилите, които са 80% от населението, казано от проф. Иво Христов от БСП? Ти ли си Кътьо дебила! Що си скри прякора?

Не човек, а ДЪРВО, просъскал агентът фашист. Тихо мъртвият казал - не, комунист.

Този сайт е клакьор на Герб и в най скоро време ще бъде затворен! Хора, не ползвайте този сайт повече! Има десетки нормални и правдиви сайтове, които не изопачават информацията и не манипулират коментарите!

Валери, ти не си човека, който ще каже кой остава и кой не! Факта, че сте забравили кой е суверена и кой изпълнителя красноречиво обяснява защо има протести! Но докато не няма осъдени, нищо няма да се промени! Трябват радикални промени!

Ти също, така че не се меси, ще има Избори, когато и където ще можеш да гласуваш.

Изчезни, тапанарино! ОСТАВКА!!!

Изборите трябва да са тогава, когато Народа каже! В. не Симеонов, прави се и той на луд, като Тиквата и Каскета. Но той, ще го отнесе, защото Боко мафиозо, ще се издуха а той ще остане да отговаря! Луд си, ако смяташ, че с протакането на Оставката до септември, някой нещо, ще спечели! Ще събирате само сълзи. Ето вече сте започнали, от тази вечер, насилие и репресии срещу протестиращите. Но не сте предвидили нещо. Народното недоволство, ще ескалира право-порпорционално на репресиите ви! Малката ти партийка патерица на Мафията, ще изчезне, като пролетен сняг!

Закона и гласоподавателите са казали. Чети и се образова.

Каква програма,какви 5 лева?Народът не ги иска,те са се вкопчили във властта и с всички средства ,погазвайки човешките права ,решават " да изпълняват програма,която няма никаква стойност.Слабоумници!

Информация за Розовото трио - отровените, които вършат черната работа на Радев, който явно е без идеи и в застой. Кои са те? Видният протестър и един от водачите на опита за метеж срещу държавата - адвокат Николай Хаджигенов се оказа семеен приятел на банкера-беглец Цветан Василев, разкри Блиц, позовавайки се на източници от юридическите среди. За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство именно покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов. Това даде повод на Хаджигенов да се настани в удобното кресло на "120 минути" при Светльо Иванов и напоително да се изказва като експерт за съдебната власт. От тогава до момента Хаджигенов е сред любимците на кръга "Капитал" и е обгрижван старателно от bTV. Покрай "протестърските" си убеждения Хаджигенов бе нает да защитава арестуваната и осъдена на две инстанции кметица на "Младост" Десислава Иванчева, а след това и на сърдечната приятелка на Васил Божков - певицата ЛиЛана и нейния брат. Преди месеци Хаджигенов стана редовен събеседник в студиото на скиора Сашо Диков заедно с другите двама участници на "отровното трио" Арман Бабикян и Велислав Минеков. Не по-малко интересен е и Бабикян, който се превърна в прислужник на обвинения в 19 престъпления хазартен бос Васил Божков и не спира да го защитава пред медиите на олигархията. Помага му и Мая Манолова, която лъсна на снимка до Васил Божков, но упорито твърди, че не е била финансирана от него. Нещо, с което съпартийците й от БСП не са съгласни. Според тях Манолова от години е захранвана щедро от Божков, но след това, за да си спаси кариерата, му обърна гръб. Предполага се, че точно за това Божков си отмъсти и в медийното пространство се появи нейна снимка в служебния му офис на столичната улица "Московска". Третият участник от "триото" Минеков произхожда от кървавочервен комунистически род. Облеченият във вехто елече склуптор е любимец на същия кръг "Капитал", на който вече обърнахме внимание и не спира да се кипри на телевизионния екран. Колкото и да се представя за демократ, Минеков не може да избяга от миналото си, колкото и упорито да се опитва да го прави. Вероятно Хаджигенов, Минеков и Бабикян се надяват, че след протестите могат да се уредят с министерски постове, но както се казва в една поговорка "Мечтите са безплатни".

По-добре погледни какви какви са управляващите - нагли, прости, лъжливи и корумпирани. Убийство на Делян Пеевски?! Някой вярва ли на тези глупости?! И някой вярва ли на Борисов, който непрекъснато лъже и маже?! Станахме за срам на света с тази нагла паплач!

Питай Хаджигенов дали е имало такъв случай

Това е точно така!

Ама моля ви вие харесвате Валери Симеонов ,които ви управлява с 4% избран.

Ама не харесвама да ни тормозят шепа ....хора, които никой не ги е упълномощавал да говорят от името на народа!

Те шепа хора са мнозинството в страната. Пъпака вижда 100 човека, но не прави сметка, че всеки представлява още 1000 излезли вече няколко пъти по площадите.

Ама преди години ви харесваше, когато тази шепа хора бяха от ГЕРБ?!

Скоро корумпиранат сган от ГЕРП ще падне и ще може да бъде съдена и пратена в затвора

Аналните отверстия на черепчетата Гарантирано от ГЕРБ !

Простако, толкова си тъп, че не осъзнаваш, колко много вредиш на идола си. Дано повече хора те прочетат.

Р. Радеф да се обади на Деса на тел. 088269342 За групи-големи отстъпки!

По цинизмите и простотиите ще ги познаете!

Е не може да си толкова прост! Невъзможно е!

В кой парламент имаш работа за вършене бре, простако:)))???

Сега Тиквата бодигард на Варелката ли го играе?

Получели са депеша от сарайте,как да ,го играе доброто и лошото ченге.

Какви "коалиционни партньори" кви пет лева бе, вие сте С Ъ У Ч А С Т Н И Ц И къш от софрата! О С Т А В К А

Вземай 150 лева и си лягай старче,че такава аванта си е далавера.

... какви ги пиша и аз да се ибъ в гъза

Опс - поредният простак, който се изходи в защите на ГЕРБ!