Коментари - Валери Симеонов: Не съм особено притеснен за кворума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво валери,голям си!!!

поредното недоразумение в Парламента, само престъпленията които направиха докато са там не може да изкупят и до живот да ви вкараме в затвора,

Суджука, суджука, суджука.... суджука! Българи, ще гласувате ли за тези суджуклии?

Разбира се, Валери, сега комфорта ти е гарантиран от ДПС ;) Разполагай се комфортно, но не свиквай - няма да е за дълго;)

Много бързо триете дираджии ама реалността няма как да изтриете.. Тия дето продължават да топлят седалките са нелигитимни след като няма 240 депутати в списъците за заплати....

Заради това име модераторът ми постави "Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." на 12 ноември 2018 година. А три дни по-късно Симеонов подаде оставка. И сега се разиграва ГРАНДИОЗЕН ЦИРК от истаблишмънта, но този път "мършата" и Господ българина ще кажат БАСТА! И това ще стане чрез едни "безобидни" касови апарати и някакви "машини" за гласуване. Нека имаме още три месеца търпение, за да се "наслаждаваме" на илюзии и фокуси от циркаджиите мафиоти от "прехода".

нула процента доверие ,но кворум имате крадци прости и нахални.Кради,кради,че време не остана.

Този е по стар от мен. Трябва да гласува.

Винкела не се ли притеснява ,че вече е пълен заложник на ДПС ,ако Доган щракне с пръсти и нито кворум нито парламент ще има ,но преди това хубаво ще ви изтръска .

Та те от самото начало си го знаят това и си го приеха, че аванта няма как да изпуснат.. И не трябва само ДПС да се обвинява за резила на България по всички класации защото гербавите се хвалят че са властващи и не е виновен кой яде баницата а кой я дава..

Национален фронт за спасение на СУДЖУКА!

Прав си, каква криза направо сте делигитимирани. Той и евнуха се води от мъжки пол, ама ....

Вдига ни се цената, ако и Атака напусне, отиде си кворума.

Ало, патриотите, нали щяхте да се борите за 300 лв. минимална пенсия? Къде бяхте, когато се гласуваха промените в правилата за пенсиониране, които ощетяват най-много родените преди 1960 г., тъй като за тях няма втори осигурителен стълб? Направете нещо докато сте още в парламента или не искам да чувам за вас!

ГЕРБ трябва да оценят жертвоготовността му и да го включат в евролистата си, преди пето място.

Хахахаха, Валкаааа, само управляващите останахте в парламента... хахахаха да те и в патриота. Работи на спокойствите, сутрин приемате, бате ти Бойко ви нашоква репите, следобед друго....какъв парламент, какви пет лева?????

ти и за майките не беше много притеснен ама...

Валери Симеонов: Не съм особено притеснен за кворума ПРИТЕСНЯВАЙ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ТО СЕРИОЗНО СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ. 

Няма да е задълго!

Само така!