17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този става само да къса билетчета в кенефа!

Повечето, които пишат тук, изобщо не ги е еня за майките. На тях е платено да сипят огън и жупел върху определено от други, лице. Кои са тези "други"? Някои вече ги назоваха.

Три месеца отказвал поста, други няма ли в тази негова партия.

Как със зъби и нокти, Валерката брани новата си заплата от над 10 000 лева! Та каквото искат това и ще каже, само и само да запази новият си по-висок, и по-доходоносен БИЗНЕС.

Фект, е че е помагал на много без да го разгласява публично, факт е също така, че повечето Бургазлии са го виждали как сам бута инвалидната количка на майка си и как се грижи за нея... Не го защитавам, но повечето от хората, които пишат тук има доста грешна представа за него...

Той си я създаде, нали!

По-скоро той ги провокира да си създадат демон, щото имат необходимост от такъв. Иначе на кого да си го изкарват. Тъпа история, но човек трябва да внимава къде се набутва и чии нерви ще обслужи

Не го познавам лично , но когато си публична личност всяка дума трябва да ти е премерена ! Явно не става за политик и беше разумно след онзи скандал да си изкара мандата и да приключи с политиката !

изкарвали го. ... не баце ти сам си го заработи пез гдините с приказкит еи поведението си! Носи си кръста , един път в живота се дръж мъжки!

Милия, той ... Ами той също нарани доста хора .... Ако си на такъв висок пост, следва да си носиш последиците от невъздържаната уста и "чепатия характер", тези неща се учат, политик не се става за два дни, както при нашите андрешковци. Не знам помагал ли е или не, не знам нищо за живота му, но ако е истина това, което казва за майка си, значи е пълен идиот в подобна ситуация да обижда хора, които се грижат за болните си, не майки, а деца ....

Най-печалното в цялата тази история е,че тези хора се наричат патриоти,националисти... Направо си е повод за тъга. Що се отнася до Симеонов, той трябваше да напусне парламента след безбройните си изцепки.

А не как така звер ? Обикновен дебил

Ще ти се да те изкарват звяр....но за твое е съжаление си просто дребен малоумник!

Все повече се убеждавам, че тези т.н. майки са платени от БСП и най-вече от ДПС.

А аз все повече се убеждавам, че някои хора са прости и няма спасение за тях.

не знам от кого са платени, но имаше известна доза истина в думите на В.Симеонов.Нямаха вид на измъчени от грижи майки.

Грижиш се за майка си, ама само от заплати доходите ти са десет пъти по-големи от на тези, които нарече "кресливи". Което не те поставя в равностойно положение спрямо тях . Те се чудят как да оцелеят, заети непрекъснато да се грижат за децата си и да решават проблеми, свързани с тях. Ти имаш комфортен излишък от време, за да поемаш нови ангажименти. Така че извинението ти няма особена стойност.

Не, вие сте просто един дребен и злобен човек !!

Не е. Апропо, сега тези майки ще изкарат ли децата си в инвалидни колички на минусовите температури или ще проявят поне малко милост към тях?

Като "депутат"колко постигна.Цена нямаш,Това думите чест и достоенство за вас са непознати.Прости крад.и,повярвали си че са нещо,а са едно голямо нищо.Мразени и презирани от народа си.

Ти да видиш!!! Работил??? Как?? Нова тоалетна на Калотина за бабичките от Капитан Андреево лий пуснал? А като работи, резултата ша ни покаже кат нарами релсата, тръгне, че и стигне до моста.. Щото сме свикнали политиците в България да си изпълняват обещанията.. Я как пенсионерите все още чакат да си изпълните предизборните локуми за пенсиите.. А дотогава.. Квото и да правиш, Далавери Релсата ша си оставаш..аботил??? Как?? Нова тоалетна на Калотина за бабичките от Капитан Андреево лий пуснал? А като работи, резултата ша ни покаже кат нарами релсата, тръгне, че и стигне до моста.. Щото сме свикнали политиците в България да си изпълняват обещанията.. Я как пенсионерите все още чакат да си изпълните предизборните локуми за пенсиите.. А дотогава.. Квото и да правиш, Далавери Релсата ша си оставаш..

Варели, изкарват те, радвай се. Че като почнат да те вкарват!...

Нищо не "рабрах" от цялата новина. Варерито ше рабира или ше рапира?

Не, ти не си звяр. Ти си УРОД. Да си беше изпълнил обещанието да скочиш с релса на врата, голямо добро щеше да направиш на тази държава.

Разкопа целия Бургас,а кой плати разкопаното да се поправи?кой?Ние.Така ли се прави в другите държави от ЕС?Престъпници сте,такива ще влезете в историята на България.По лоши и от робството.

Бургас го разкопаха Герб малоумнико, начело с кмета светец Николов.Да не ти е копал Валери Симеонов с кирката бе?

Не си звяр, а обикновен темерут. Ама си те заслужаваме, заедно с останалите кретени в Парламента и правителството.

Слабо Интелигентен Неграмотен Олегофрен които трябва веднага да върне всичко което е откраднал. Неговото място му е в Затвора да търка нара

Не простотията е проблем на такива управници а илюзията, че те могат да бъдат управници. Резултата е очевиден.

Простотията на управниците ни е голям проблем, но също толкова голям проблем е както казвате "илюзията, че те могат да бъдат управници". Резултат е очевиден.

Ето това се нарича ГЕРПАВА ВЛАСТ, ГЕРПАВА ПОЛИТИКА, БОЙКО БОРИСОВА ПОЛИТИКА... Политическата отговорност на ГЕРП се свежда до сърдито гледане на Борисов, оставки, порицания и .... .... след няколко месеца и поредните фалшифицирани избори връщаме миризливо и шумно издънилия се примат на същото място все едно нищо и никога не се е случвало ! Спомняте ли си за "лидера" на ГЕРП - убиеца от Пазрджик дето уж дете по погрешка застреляло поредният убит от него ? Четири пъти е "реабилитиран" от Борисов този много преспективен герберски политик !

...всички знаят какво точно е искал да каже с "уж" болни деца, но е удобно да се хващат за думата и да го демонизират. Егати държавата, ако това й е проблема...

Каквото е искал Симеонов го е казал и то много ясно и да, това е проблем, защото подобно изказване е показателно за морала на нашите така наречени управници.

Никой не те смята за звяр бе, брато! Хората с интелект те смятаме за поредния народоотстъпник, продажник и крадец. Нищо повече. Звяр. Ще ти се! Колкото до това, че година, или там, колкото беше, работиш върху себе си... Ми, намери си жена! К`во ни занимаваш с тестовете на издържливостта на линията на живота си?! Гнусотия!

Постигнал си много чрез измами и кражби в първите години на т.н.демокрация.Не си единствен,всички сте постигнали по този начин.Това какво доказва?Доказва,че България никога няма да е демократична държава ,където и да я поставят. валери"казана дума,хвърлен камък"Гласувах за твойта формация и съжалявам.

Самата дума "демокрация" съдържа в себе си всичко най-отрицателно сотворено от човека-звяр.

Просто ДПС и атака плащат за да се унищожи единствената истинска националистическа партия на симеонов..........

И за кое престъпление е наказан? Че не бива да бъде наказван втори път?

За обида към майките. Говоря как правно стоят нещата,има правни принципи,които са универсални. Така стоят нещата и за административни правонарушения. Като те глобят един път,повторно за същото нещо не ти налагат санкция.

До едиторите: Оправете си заглавието - "рабира" на "раЗбира".

И за кое престъпление е наказан? Че не бива да бъде наказван втори път?

Не е случайно, че те назовават ДАЛАВЕРИ!

Като правоспособен юрист ще Ви кажа следното- Не съм фен на г-н В. Симеонов,но в правото има универсален принцип,че за едно престъпление неможе да се накзва два пъти. Ето защо е правно ирелевантно искането за повторно Му наказание за същото деяние. Точка. Ако искате правова Държава и върховенство на Закона,това е законното положение. Приемайте тези парвни положения,защото всички искате правен ред,но той да не касае Вас. Не става. Оставете човека на мира и подхването нещо друго,но законосъобразно. В съдебната Палата пише- Спазвайте Закона за да сте Свободни.

Тук не става дума за "престъпление", а за едни морални норми, по които живее едно общество! А юридическите си мнения ги запази за съдебните зали!

Изговорили сте купчина лъжи и глупости. Ясно е, че сте трол, а не юрист. Това, което вие, псевдоюриста наричате наказание в същност е ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ - фундамент, оновополагащ принцип на либералната демокрация. Няма демократична (а следователно и правова държава) в която политик достигнал до заместник министър председател да се е оцапал силно и миризливо и след няколко месеца да се върне на същият пост все едно нищо не е станало ! Не лъжете хората с измислени "правови" трикове достойни за платилите изпитите си млади кадри на Герб - благодарение на такива лъжи хората наричат либерланата демокрация - ЛИБЕРАСТИЯ, а в БГ тя се е изродила в мутро-либерална псевдо демокрация !

"Му"?! С главна буква. Олеле! Човешката простотия наистина е безгранична. Трябва да го повярвам най-после и ще си спестя доста нерви и разочарования.

Много правописни грешки за такова образование.

А ти си толкова неграмотен, прост и недодялан, че вероятно си завършил някакво ТВУ

Пуделът Валерко 3 месеца се дърпа от властта, но накрая склони. Не искаше власт и пари, но нали е на полза роду, съгласи се. Не човек е мученик человечешкий.

Значи ти меожеш да го наричаш Пуделко, а той не може да нарича някого както си иска. Я бягай у Перловската.

Симеонов е един от малкото политици направил нещо за хората. Обикновенно срещу такива хора надигат глас малоумниците!!!!!!!!

Еее, като казва А кажи и Б. Какво е това, което е направил за хората? И в допълнение според мен направил нещо за хората може да се използва по адрес на някое благотворително дружество. Всичко което правят политиците трябва да бъде за хората а не само за себе си и по нещичко за хората.

Може ли само два примера?

не се праи отдавна си разкрит що за ......си !

чак пък звер...просто - тъпанар.

Оффф, айде и Валерко едвам го навили за поста;)) Що ми звучи много познато - наскоро един прокурор твърдеше, че на 99 % няма да се кандидатира за поста, пък после не можем да удържим устрема му...;)

Не рабира какво мръна тоа ГЛАВАНАК

Кучето и сито да е не си дава кокала.

Абе, КОЙ ги пеше тия статии бе?

зверовете имат чувства все пак, а ти не! Ти си много по зле.. ако напиша ще ме изтрията тия , че и ти сигурно им плащаш да те пазят! И не всичко е пари , далаверко...има по важни неща , парите няма да те пазят вечно!

Не се налага да си звяр, достатъчно е да си циник, за да не ставаш за това място. Няма незаменими хора, приеми, че не ставаш за това място и отстъпи.