Валентин Златев след разпита в Спецпрокуратурата: Не съм извършил нищо незаконно

Бизнесменът отрече да има контакти с отстранения зам.-министър Красимир Живков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Байганя жив. Отде изкопахте тоя гуцко бе? Че то на челото (два пръста е) му пише с малки букви (че няма място за големи), лъжа, крада, далечен роднина на Байганя и Борат съм.

Дали хотела ти с над 600 стаи ще са напълни това лято, с какви пари го построи

Този Златев дали е същия на който нашия главен герой му беше слуга и крадеше с туби и въртеше бизнес. И сега главния дава нареждане да се арестува началника му и той да му грабне бизнеса. О Господи моля те слез и си прибери вересиите. Шантава държава.

Водата за басейните ЗАЩО НЕ ПЛАЩАШ

Има една снимка с Баце как боцкат салата от една чиния.

Не разбирам - те го викат като свидетел, той обяснява че нищо незаконно не е извършил. Те следователите и съдилилщата работят и със свидетели. Иначе не става.

Какво го плюете човека, ако го бяха обвинили в 18 престъпления щяхте да ревнете, че е невинен. Ама май вече не смеят, че може и някое видео да излезе.

класически образ на кремълско-балкански енергиен олигарх - тулуп и масон! вижте го кво кво надуто прасе, с нагло излъчване и 2 пръста челце ...че и с охрана , която от тук се вижда че е блядска! "баща ми е овчар на 12 хиляди овце!", казвай той на състудентите си в масква .... "ха ха ха ...", бил отговорът! още тогава не са ви имали за хора, ОНЯ, "избраните" тулупи!

Е,невинен е Той!Ок,мой,свой,а като етот-другой,а?

Охранена правешка свиня вече със сигурност е напуснал страната. Дано вземе със себе си оня комунистически вампир бай Васил Златев...

Златев, това е репетиция само, в съда трябва да докажеш, кой те е направил милиардер в тази толкова бедна държава, ако върнеш милиардите доброволно никой няма да те съди. Иначе, сценария е Божков!

Само дето едва ли ще предприемат същото като при Божков след като бая резили им илезнаха наяве от тази им алчност.. Ще да се поспоразумеят и боко ще даде някоя и друга пачка от чекмеджето за да не му създават повече ''продукции''...

И на него ли ще тичат да слагат белезници, като в ОАЕ, където станахме за къшмер пред арабите...

Вие всички до един забогатяли сте честни и всичко ви е законно.Така е само в държавицата ,която е на 111място по всички показатели и първа само по смъртност.Но вие ще сте безсмъртни.Боклуци .

мутро не си извършил нищо незаконно? От 30 години е с всички мафиоти от всякакъв цвят. Боклук!

Не съм извършил нищо законно

Прокуратурата на Гешев пак се издънва. Този път я подвежда В. Симеонов. Но Борисов е невинен

чиста вода не напита! Ангел небесен! Детска сълза......нищо, ама нищо не е направил човечеца! Я и тези дето са облекли в законови норми, схемите и те да дадат обяснения моля!

Баце му е бил на сватбата на Златев. Дружки са си от "време оно". Мноо ще се изненадам, ако Вальо Златев не излезе от прокуратурата "чист като сълза".

нискочел, противен олигарх

Ходил там да пие едно кафенце с приятел ... Ако ние, хората не виждаме далаверите ви, Господ всичко виджа, бей!

Човека шеф на ГЕПИ груп "нищо" НЕ бил направил За 11год контрабанда на горива за 5 МИЛИАРДА лева нищо вика ако това е НИЩО Кво ли е НЕЩО за крадеца ЗЛАТЕВ

Ако ми кажеш фирма платила повече данъци през последните 10 г, давай??????? Чакам?????

Когато Системата работи смазано, за да смаже някого... (по сценарий на спецпрокурор Генка Брезашка и др.) Поредният Смешник от Спецпрокуратурата, ей идиоти, Господ вижда, ще вземе мерки с такава измет като вас, Срам, срам, срам

ВИЖДАТ. Бургазлии виждат танкерите с КОНТРАБАНДНИ горива чакащи пред порт Росенец, Плевнанлии, Габровци и Ямболии виждат БАЛИТЕ с ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ в покрайнините на градовете си, туристите аСв. Влас виждат грандомански те хотели на ЗЛАТЕВ с600стаи и шушукат:МАФИЯ МАФИЯ, софиянци виждат скъпите ремонти и кражби на Графа извършени от ГЕПИ груп Валентин Златев, ПЕРНИЧАНИ и бободол миришат "свежия" въздух и сажди от ТЕЦовете

Така започва винаги...

И крокозъбела, плашилото на децата бабчето Ива в бяла премяна!

Като го опандизат ще секнат парите за БСП

За незаконно не знам, ама е срамота ако си намалил паричния поток към Бате...т'ва си е неморално

... непростимо!

Ужас. Този трябва да бъде опандизен. Гешев, Бойко - действайте

Аз не съм чул някой от всички тези кожодери да е казал, че е направил нещо противозаконно или че се притеснява. Проблемът е, че само се вдига шум и никой от тях нама да влезе в затвора. Той е място за крадци на "гума с джанта " и дребни наркодилъри. А Валери Симеонов да се върне в Бургас за да чуе какво бургазлии говорят за него! Че се е олял и ос..ал с алчността си!

Ужас. Този трябва да бъде опандизет. Гешев, Бойко -действайте

Такива като теб, само на снимка да ги види човек, веднага му става ясно, че са чисти като сълзица от честна момица.

извършил си много незаконни неща хубавецо! Но най-незконното е ако не си се сдружил и разделил парите с хунтата!

не извика и ахмед доган за трафика на боклуците,и после киро гела и КОЙ пеевски за търговия с влияние

Гешефтурата разследва само посочените от хунтата и коалиционните партньори. Тези, които не се отчели правилно в нощното шкафче с еврото и пищова.

.