17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Вълчев, най-добре е моментално закриване на тази администрация. От 2019 г. и без това ще има актуализация на държавната администрация с 10 % , така че действайте , държавата ни няма нужда от такава администрация ,както и от 240 депутати ,повечето от които изгонени от държавната администрацията и приютени в парламента .

Като плъхове сте .Като ви осветлят и почвате да бягате и да църкате.Евала на Васил Иванов че ви осветли.

Господин министър, като си почнал да говориш, защо не вземеш да направиш един отчет каква работа е свършил този Център за незнамкакво си.

Сега ще назначат друг, който ще продължи да краде. Не се накрадоха, не се наядоха!!! Народът мизерства. Разкостига и оглозгаха всичко.

Казаха ,че бюджета на агенцията е увеличен двойно за догодина,,ще го усвоят,, .Еееее триста агенций само да могът да крадът.За народа няма,а администрацията е колкото населението на България,а гораноФффф не иска и да чуе за съкращения.

Какво ще рече "Център за развитие на човешките ресурси"? Какво правят?

Вземат високи заплати от нашите пари докато трупат стаж за висока пенсия с платените им пак от нас осигуровки:(((

Не просто безполезни, а вредни хора.

Този център трябва да бъде закрит час по скоро - от него няма ,ама няма никаква полза ,само корупция,корупция и пак корупция. Докога ще се краде така бознаказано???? Докога пенсионери които са по на 69-75 години ще работят в админстрацията на Министерския съвет , Докога???????

Ама да знаеш най големия проблем на обраованието е именно кой ще слоците в този център:)))))))

Каква промяна - ще сложите друга крадлива калинка.

И защо само уволнение се чудя. Баневи, не че съм им фен, ги окрякахте за 1,5 млн. И ДАНС им пратихте, а тази, дето е крала като разорана и то много повече е за затвора. Ами Вальо Топлото - и той лежа за много по малко. ГЕРБ - невероятна корупция и грабеж произвеждате. Как може!

Каква промяна - ще сложите друга крадлива калинка.

Както знаем, всяко чудо за 3 дни. След тях всичко, ще забравено (замазано) и продължаваме напред....

Симеонов вярно ли е че М. Дамянова е член на НФСБ?

А парите за базовите учители обучаващи студенти на А и Б в клас кога ще ги актуализирате. Не променяни от 20 години.

Скъпи мухльо, Кога ще провериш какво се случва в РУО - Пловдив и по - конкретно дейността на дамичката, която го ръководи? Не е нужно да се допитваш до Миленка Дамянова като твой партиен наставник. Напоследък нашият любим премиер-бащица поощрява всяко разкритие, което не засяга бандитското му минало и байганьовското му настояще. Бъди здрав!

Както многократно съм споделял тук. Единствените по-неприятни и по-крадливи от БСП и ГЕРБ са ДПС и Реформаторския Блок със всичките му разновидности и по-конкретно госпожа ПРЪМОВА! Тази Калканова е семейна приятелка на Пръмова. Изхвърли всички от центъра и си назначи партийни кадри. Изгони като мръсно коте майка с три деца на улицата и баща на две деца с оправданието "имам поръчки да изпълнявам". В съда има поне 10 дела заведени срещу центъра и още 20 срещу нея. Някои са още от предишната ѝ длъжност и вече са загубени от нея. Няма едно спечелено дело. Само ги влачат вече няколко години. Да питат и великата Пръмова за този "ценен кадър"! В Стара Загора не могла класен ръководител да стане на 30 деца, Пръмова и даде да управлява център със 100 милиона бюджет с думите "доказан специалист". Явно доказан по крадене специалист!

Сериозно ли е била приятелка на Кунева?! И не е била в нейната партия, а до декември 2017-а е била член на НФСБ на Валери?!

Корнелий

Била е депутат от НДСВ. Влиза в листите, като приятелка на Кунева, снаха на Петканов. След това, когато Кунева става министър на образованието, първото което прави е да я назначи за шеф на ЦРЧР - още на втория си ден като министър. Явно 4 години са се дракали с другите партийни другарчета от центъра и е станала прекалено нагла в краденето, за да я изтропат така!

Как няма да стане, я! И ти да "управляваш" 80 милиона европари годишно...чета "проектите" и направо ме обзема потрес!

….да се закрива ,само поддържаме ялови инстуции,които не само не са полезни ,но и са вредни ...

Дали може да финансират едно научно изследване на тема- Как да постъпите когато Ви ударят с верига от велосипед.

Кога ще направят проверка и на дирекцията, отговаряща за Програма BG09 „Фонд за стипендии на Европейското икономическо пространство”. Там също има доста злоупотреби.

Дир, много постно сте описали новината;) А си струва подвизите на тази "патриотична калинка" да бъдат отбелязани! Та тази "патреотка" е раздавала евросредства на калпак на избрани НПО-та - кухи, както се твърди! А "проектите" им къртят мивки;)

Някой може ли да ми разясни с какво се занимава този Център. Ама питам сериозно.

Леле, колко институции имаме ние, бедните българи?! Сигурно 70-80% от живеещите в София са държавни служители.

И то не какви, а добре платени държавни служители с властови правомощия. Сиреч началници. Но повечето нямат никакво понятие на какво точно са началници и какво трябва да вършат подчинените им. Един от проблемите в територията са точно тези хора.