Ваксините срещу COVID-19 създадоха 9 нови милиардери

Общото им богатство е достатъчно да бъде ваксинирано населението на всички бедни държави по света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Мда, докато хората четат, учат и богатеят, ние само протестираме като гърците , че политиците ни били винавни, затове, че ни мързи. Единственият българин в такива класации е израстнал в щатите. Явно наистина в Бг има епидемия от тъпотия и мързел.

Много сте сте смешни понякога. Именно голямата награда е причината за големите усилия и рискове. Това е и причината да се появят толкова бързо няколко различни ваксини, а при конкуренция цената винаги е нормална.

Ми да, комунделите искат кьорсофра. А това, че трябват пари за нови изследвания, понеже само 20% са успешни, никой не го интересува.само ревът.

А СПУТНИК V си останаха бедняци, както беше в СССР. Измислиш ракета, компютър, а живееш в комуналка и ходиш пеша на работа, но не за здраве. Освен ако не си партиен КГБист, право на охолен живот ньет!

на хората започват да печелят, еваларка на Общественото развитие!

Петролните милиардери,след това IT милиардери,сега са фармацевтичните милиардери,след някоя година като намалее или свърши питейната вода,ще имаме и водни милиардери.Само се чудя,за какъв чеп ще са им тогава милиардите.То храна и вода няма да има.

За тях ще има. За останалите - не. Но дотогава вероятно и "останалите" няма да ни има, при тази кампания на ваксиниране. Добре, че имаме свесен президент, та обяви, че ще подарим останалите ваксини на страните от западните Балкани.

ето,това е истината.Вирусът го има,но е създаден за да печелят от него.

Проблемът е вирусът и пандемията. Един нов вирус ще и ги направи още по богати.

Бил Гъз затова се разведе на може повече да дели пари с жена си за 1ооог. Напред!

На тези мили нови милиардерчета дали им пука за вас облъчени ваксърчета ? Абе за един приятел питам …. Боцкани овчици

Задник един приятел ми каза да ти съобщя че тези хора имат качествата, знанията, умения да направят нещо за човечеството. За разлика от теб който има единственото качество да е дребен, злобен, тъп и некадърен да постигне каквото и да е.

Моля никът ми да се чете Дир(.бг)

аф

Стига бе, това е неква мръсна, долна инсинуация! Тези хорица се борят за благото и здравето на обикновените, отгудени хорица и не взимат пукната пара за чудесните си ваксини . За неразбралите , саркастичен съм .

Тези хора байно ти спасяват кирливия животец. Знаеш ли колко ум, знания и работа се иска за да откриеш и разработиш ваксина. Сигурно не но как да обясниш на човек с интелект 30 който може само да копа и завижда на таланта на другите какво е наука и колко труд и талант се изисква. Безнадеждна работа. Затова и ще си останеш беден. Но не се коси и от такива хора има нужда - наричат се нискоквалифицирана работна ръка. Не глава разбира се.

Медицината отдавна вече не е хуманитарна цел....просто бизнес.

Добър ден...но да не забравяме факта че това нямаше да се случи без пропагандата в медиите, така че и там има милиардери от коридор..

То това е идеята на ковида де: Да шашнат онези, с по-слаба психика, за да ги направят ковидари.... и да се ваксинират. А "държавниците" - да направят ваксините "по желание", ама... ако не се "ваксинираш" - не можеш бая неща :)

Ех ама прозрение, браво. Ами кажи на вируса да не те закача.

Маргинали, ще ви избием и ще останем само 1 милиард.

Всички ще ви дигитализираме и ще ви направим небинарни същества. Хахахаха

Ако сега премахнат патентите за ваксините при следващата пандемия никоя компания няма да инвестира в ноу-хау, което може да и бъде отнето.

Ние сме виновни,ние сами си ги създадохме благодарение на страха, на наивноста, на глупостите на нашите държавници и не на последно място ш..........те медии .

"Ваксините срещу COVID-19 създадоха 9 нови милиардери Общото им богатство е достатъчно да бъде ваксинирано населението на всички бедни държави по света." --- Това ми звучи като: "Синтетичната дрога създаде 9 нови милиардери. Общото им богатство е достатъчно, за да бъде раздадена дрога на всички бедни държави по света." --- Затворена кръгова логика (прави сме, защото сме прави) - въртим, сучем и пак стигаме до това колко прекрасно нещо са ваксините, въпреки признанието, че ваксинацията е един от най-доходоносните бизнеси на планетата. Вече не се крие. Толкова са нагли, че не го крият, но пропагандата върви с пълна сила безцеремонно и непрекъснато.

Малко тъпо разсъждение. Кой ти е казал че имаш гарантирано право на живот? Е ваксините са точно това увеличават ти шансовете. Но те са продукт за който някой е работил и който има цена.

А основателя на сПутник 5 петь защо не е станал милиардер! Защото никой не ползва сПутКин 5 или защото ПутКин му е прибрал денгите! М! Отвечайте, тролчета!

Голкова много Пари на гърба на болните и нещастието на милиони семейства по света, мерси. Нищо хуманно не виждам в това, заслужават отлично заплащане, но милиарди не. А някои ще кажат, че това движи света, да но не съвсем, въпрос на мироглед.

Затова беше цялата антиреклама на АстраЗенека...

пропуснали сте баш милиардера товарищ Путя :) който има три ваксини и след двайсе годишно управление притежава вейке над 203 млрд $

Не са само 9. Това беше една от по-дребните цели на цялата пландемия.

Основната цел е контрол и изграждането на нов световен, тоталитарен строй. Дигиталният концлагер се гради със средствата на страха, пропагандата и социалното инженерство.

Има го вече в Русия.

Пълни глупости и социалистически бълнувания. Последния абзац е най дразнещ. Единствената ваксина която е разработена и произведена с държавни средства е руската. За другите е спонсорирана разработката и резултатите са публични както е редно и както е в договорите. Производството обаче има цена и печалба. Това е различно от разработката. Така че компанията печели от производството и пазара не от разработката. Ето това не се разбира. Ако една доза ваксина струва 10 долара като производствени разходи а се продава за 20 поради наличието на пазар компанията печели. Но ако ковид изчезне тези 10 долара производство са чиста загуба. Просто пазар и това е. Стига ревахте по комунистически - всичко да е безплатно и без труд.

става въпрос за пари!

със подкрепата на милиардерите в сащ които са пд тяхна опека наистина ни готвят смрад,щото ние около 7 милиарда искаме СВОБОДА,а ционостите не обичат да сме свободни