Ваксинираните срещу едра шарка "би трябвало да имат защита" от новото зло - маймунската

"България не е изолирана част от света и вирусът може да достигне и до нас", заяви вирусологът проф. Радостина Александрова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги педераси, моля ползвайте всички дупки по предназначение. Стига креативности.

Сега го закъсахме с колегите. Нали всички сме известни гейове.

Дека са ми пръстените

Къде е юрдека Витанов, има ли грантове или още не са ви активирали. Първотж правило на шарана е слушайте хравилата на Професор Витанов. Той разбира и от война и от маймуни. На бас че до петък ще е пликувал някой кокоша или юрдеча глупост. Дайте дайте и кантарджията. Да направи още едни 150 хилки.

Все още не сме се отърсили от психологическия геноцид наречен Ковид 19 и наглеците вече ни заливат с поредната болест. важното е да не губим форма, да не си мислим, че можем да живеем нормално. Така по-лесно могат да обяснят защо постоянно теглим кредити от МВФ и Световната банка ( много интересен въпрос следва - кой е собственик на тези две банки и какви са интересите им, защо целия свят трябва да им бъде длъжен поколения напред) . Преди време се породи въпроса - в първата половина на миналия век един не много висок човек със специфични мустачки предприе едни изключително нехуманни решения към една определена група от хора, а към днешна дата много трудно се намират обяснения защо е взел това решение. Някъде между редовете се прокрадва един много интересен факт - представители на тази малка група от хора са поискали момчето с мустачките да им даде контрола над златото на тази държава и когато той им е отказал те дали пари на противниците му за да го свалят от власт. Внуците на тези представители на една малка група от хора с голяма охота раздават днес кредити на всички правителства, дори и когато те не искат да ги вземат. Пример - Европейския съюз и в частност бледата немкиня с аристократичен произход.)

ОЩЕ НЯКОЛКО МАЙМУНИ ПО-МАЛКО В МАЙМУНАРНИКА!

Първо беше КОВИД,след това хепатит при децата, сега маймунска шарка. Последната се разпространява в хомосексуалните общности/мъже/. Чакам до 2-3 седмици да се появи нещо старо, но тунинговано. Прави впечатление, че това са предимно вирусни инфекции, които се разпространяват бързо. Започвам да си задавам много въпроси.

Мда, не е лесно да живееш с параноично разстройство

Благодаря на НРБ, соц-а и Бай Тошо, че са ме ваксинирали, когато е трябвало и когато имахме здравеопазване. На ония дето подскачаха по площадите за едни дънки и кило банан, точно маймунска шарка им трябва и нова демократична фъкцинка през 4 месеца.

Недей да благодариш толкова, последните ваксинирани срещу вариола, са ваксинирани в края на 70-те. И вкасинацитя беше прекратена, защото "вкасината" беше тежка, разбирай - доста деца, дадоха "фира". Просто тогава уколна на пропагандата беше различен.

пишман математика Петър Велков изпадна в екстаз. И на момента наплю Мангъров. "Точно днес Мангъров в национален ефир обясняваше как това е много безопасна за нас болест. Особено за нашата популация (дежа вю). Как почти е невъзможно да се заразиш, а ако се заразиш, не било ясно дали изобщо трябва да се изолираш и да ходиш на лекар... Всички го карат леко (само някои недохранени и с много болести хора) и нямало шанс да умреш. П. П. И не, няма да стане като с Ковид. И няма място за паника. Но начинът да се справяме с проблемите (особено с вирусите в днешния свят) не е като ги подценяваме. А напротив... Иначе тепърва ще имаме много по-тежки от Ковид пандемии..."

Това е новата серия на Планетата на Маймуните

Споко,по мое време оцелях след чума, та някаква шарка ли!

Аз съм ваксиниран за Едра шаека и затова продължавам да се "жуля" с приятели от цял Свят, съмишленици и Новово Нормални личности, тука в Давос всички се обичаме!

А сертификати ще има ли?

Дори и да се заразишс това, вержятността е по скоро може да те удари метеорит но не се умира от него. Защо ревът всички. За 50 години не съм видял толкова много цирк. Една болест, друга болест веднага след нея. Ама и медии нямаше на времето. Сега има медии, има болести.

Престъпниците от световната заразна организация и техните ръководители - Кил Гейноцидс и неговите сподвижници са решили да уморят човечеството!

СЕ НАВЪДИХТЕ БЕ! ВРЕМЕ Е ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ПОПУЛАЦИЯТА!

Измихлите ли новата измама? Няма да ви се вържем

"Новото зло" ми напомня думите на един генерал-нарцис, който казваше преди 2 г. от екрана "задава се нещо с невиждана ярост".

Защо новото зло,та тази болест си я има от 50-те години на миналия век?!? Тя не е мн заразна,има си я,основно сред младото гей поколение,което се онодва без предпазни мерки. То и СПИН има,ама никой вече не го коментира,ни една медия,нищо,че СПИН два пъти не се лови и няма ваксина срещу него,както и ,че смъртността от него е на почти 100%...

войната в Украйна е част от плана за намаляване на населението.Всички политици боклуци от целия свят пеят в един хор.Всичките са изчадия на Сатаната!

Само дето мисирките в тази статия пропуснаха да кажат това което професорката каза на интервюто сутринта. Основното притеснение на английските здравни власти е, че въпросната маймунска шарка се разпространява основно в гей общността на острова. Накратко заразени с тази болест от Африка плющят без предпазни средства английски пед.ли и и ги заразяват.

То педал ако не яхне черен клон поне един път се счита за слабохарактерен. Част от мистиката им си е ...

Вируса на едрата шарка е изчезнал в природата, но го има в лабораториите. Ако някой го пусне сега от там, неваксинираните набори, а това са всички депилирани , татуирани , дрогирани и дебилизирани набори след 80, кво ще правят? Някой питаше по-долу за същото...

Войната отива на към приключване....изядоха дървото от руснаците и сега почват пак....

тия "шарки" и "вируси" как фърчат насам-натам? в бизнес класа?

До вчера беше дребна шарка,, днес едра шарка е потенциалната защита! Ама СЗО не ги интересува тия ваксинации - Почваме ново боцкане!

На маймуни ни направихте вече, маскари с маскари!

Държавата на маймуните ФАЩ изпуска поредното зло от лабораториити ф България Грузия Усраина итн. Срала Кокаине! Заразити ф БГ винаги идват от запад!!

пландемия/ваксини, война, инфлация, пак пландемия и пак ваксини.. това е бъдещето, планувано и реализирано от елита/САЩ/англосаксонците/Ротшилд за всички овце и така и ще бъде докато овцете само псуват по форумите..

И извънземните, не забравяй за споменеш и извънземните, о, просветлени пастире.

Щом СЗО са се "загрижили", работата е ясна.

СЗО да се затвори!

в газовата камера

Значи, ако някой пусне едра шарка сега, безказармените поколения ще измрат?

30 годишни с едра шарка го прекарват много тежко, от къде си сигурен че тази шарка няма да е по груба

Не ти разбрах питането. Аз съм казармен набор 70 и съм ваксиниран срещу едра шарка. Та, питах ако някой пусне сега едра шарка, защото вируса го има в лаборатории, тия неваксените срещу едра шарка от набори 80 + какво ще правят?

Казарменото поколение сте преди тях!

Болест след болестта, мила моя майно льо, бустер след бустера. Аз лично не желая да живея в такава система, не желая и децата ми да живеят. Пред тази гавра с живота, избирам смъртта. Нека останат тук да живуркат маскирани маймунки, които получават правото си на кислород само след игла. То няма нито изкуство, нито култура, нито наука. Нито живот.

А баба Радка де е? Нещо и математика Витанов ми се губи...

Нека почнат грантовете и ще изпълзят!

Айде пак почнаха да плашат. Видяха, че номера с Ковид не им се получи

да не умря от Ковида случайно? А и като не те интересуват такива новини, ходи си чети там за Кирчо и Бойко

Напротив, получи им се! Дори не осъзнавате в какво ни набутаха ковид-терористите!

нали си излизаш на вънка, без да си ваксиниран и маски не носиш Сподели дье?

Хипохондриците да бъдете изстреляни в дълбокия космос!

Не им се получи това, че не се поддадохме на натиска за ваксинация

ОК, това ли ще е новото нещо, заради което ще ни затворите и ще имаме право само да си седим вкъщи и да работим хоум офис?!!?

Всявате паника заради шарка! Тъпанари долни! Шарка, която е с 99.9999% преживяемост! Малоумни лекари и журналисти!

вие пак щяхте да ревете и да викате..."Вижте ги, те крият истината" ПО МАЛОУМНО СЪЩЕСТВО ОТ БЪЛГАРИНА, НЯМА!!!

предопреждават за болест..... нали.... ЗА ДА ЗНАЕТЕ!!!!! От къде знаеш тая шарка колко може да е опасна. И АРЕ ДА НЕ СЕ ПРАВИМ НА ТЪПИ ЧЕ ЕДРАТА ШАРКА НЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ ПРОБЛЕМИ НА ПО ВЪЗРАСТНИ ХОРА ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ 30 ГОДИШЕН АКО ХВАНЕ ЕДРА ШАРКА 99% ОТ СЛУЧАИТЕ ВДИГАТ МНОГО ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА?

Същите въпроси задават хората и в други държави, но трябват чужди езици за да разбере човек. Пуснете си немска телевизия или медия и вижте как лекари се съмняват дълбоко в това, което се извършва с хората. Лекар обяснява за 4-5 пъти занижени статистики на реакции след ваксината и липса на регистър за опис на подобни събития. Същата картина е цяла Европа и Америка. Проблемът съществува не само в България.

Страх те е от висока температура? И ти казват, че харата го преболедуват! Егасссиии малоуните хора се навъдихте! От свински грип вдигнах 39 градуса температура.... профане!!!! От температура трепери! Егаси хомофобите станахте!

хахахахаха ебати безмозъчните говеда сте тука Не случайно държавата ни се намира на дъното на всички класации.... не е от политиьите ни....а от малоумници като тебе, и за жалост сте адски много

Явно никога не си напускал БГ, щото щеше с изненада да разбереш, че изобщо не сме най-малоумните.

Явно никога не си напускал БГ, щото щеше с изненада да разбереш, че изобщо не сме най-малоумните.

След като напръскаха доста добре последните три седмици… много прости хора сме - по цялата земя

Айде пак паника. Е американците може да при своят няколко милиярда пак с некачествена ваксина.

Няма "Ново зло", същите психопати са дето ни разиграваха с Кромида.

Всички родени до 1980 г. имат ваксинация за вариола. След тази година СЗО забрани ваксините , защото нямало нито един случай на едра шарка в света. Та, поколението след 1980 г. е стерилни по отношение на имунитет. Няма лечение, освен симптоматично. Антибиотиците не действат. СмЪртнос т- 10 %. Благодаря на Тодор Живков , че имаше стройна система за ваксинация и превенция . Това го казвам съвсем сериозно.

НИЕ СИ Е ПРОИЗВЕЖДАМЕ НЕ ТРЯБВА ДА ВНАСЯМЕ ВАКСИНИ НЕКАЧЕСТВЕНИ.

Здравният фашизъм е конспирация, нали ковидиоти? От тук нататък, ще ви оставят по месец два почивка, колкото да не изтрещите тотално, а през останалото време ви чакат само болести и ваксини. Майната им на дъртите, ама обрекохте и децата си, които скоро няма да познават друго "нормално".

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Насирате ли се, а? Преди с тръби в гърлата, сега с тръби в гъзовете!

Хапчетата ,че идват санитарите и ще има усмирителна риза.

Психо Ваксо.

същински рай за пропагандаторите да се изявяват пак по телевизията, тъкмо затихна ситуацията и хоп айде нещо ново и баба цоцолана пак на екрана

Айде ваксърите, започвайте с бустерите! Като видяха колко сте податливи, сега няма да ни оставят на мира. От всеки гараж ще започнат да се пръкват модифицирани вируси, с готова ваксина разбира се. С простотията си създадохте нов бизнес за трилиони, от който откачане няма.

Тодор Живков: Така съм си ваксинирал народа, че с нищо да не могат да го уморят...

Държавата на маймуните ФАЩ изпуска поредното зло от лабораториити ф България Грузия Усраина итн. Срала Кокаине! Заразити ф БГ винаги идват от запад!!

Украинските лаборатории на ФАЩ

Новото зло е старо колкото света. Спрете се малко.

То всичко ново е позабравено старо,така е в модата.

на маймуни ни направиха

Ваксината срещу ковид не пази ли от маймунка шарка?

Не, тя и от ковид не пази

Сега с това ли намерихте да ни плашите, мам.ка ви долна! Две години ни плашихте с измислена настинка, като спряхте да говорите за нея и тя изчезна! Ама ако не е маймунска шарка, ще е мистериозен хепатит, или нещо друго! Раята трябва да се държи в подчинение и страх!